74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#46310 46301 :) -
#46309 De jó! Végre a házigazdák is tudják szerkeszteni a fejlécet!!! Nagyszerű!!! -
#46308 mégpedig? :) -
[Walaki]D`Lair #46307 mér? -
#46306 Hmm...az jó az a furulyázás...(de már olyan korán???) :P -
peet69 #46305 2 szeresen is :PPP -
#46304 Szerintem rád csak a nyál ragadt a fuvolából... :DDDDDDDDD -
#46303 Há ja! :) -
peet69 #46302 eléggé félre érthető...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#46301 Gondolhatod, azóta mekkora profizmusra tettem szert! ;DDD -
[Walaki]D`Lair #46300 Volt barátnőm meg 3-4 évig fuvolázott, meg elvégzett valami zeneiskolát is...szal hallgattam én is a faszságot bőven...valami csak rám ragadt...:DDDDDD -
#46299 Hyk: te kapásból harmad olyan tempójú vagy, mint egy átlagember. Ezen a sebességen az idő előrehaladottsága, és fáradtsági szinted pedig csak ront. :DDD -
peet69 #46298 olyan fiatalon ???? -
[Walaki]D`Lair #46297 faszt eszel annyit...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#46296 Én 7 éves koromban 1 évig furulyáztam, úgyhogy kusé mindenkinek, itt én vok a zenei szagértő! :DDD -
#46295 Banyek, hogy a túróba csináltok 40 új hozzászólást, amíg kimegyek kaját készíteni...ilyen sokáig készíteném a kaját??? :)) -
peet69 #46294 khm...az acid már 1 kcsit más :PPP
viszont a sima aláírva.. -
[Walaki]D`Lair #46293 Jazz -
peet69 #46292 pontosan :) de acid house-ig nem menjünk :PPP az súlyos ;) -
#46291 azért a trance nem egy jazz, már elnézést hadd kérjek...
A jazz amúgy bent van nálam a kedvencek kategóriában, és tudom mi az, amikor egy zene instrumentális. Nem vok ilyen síkhülye, bocsi. -
#46290 inkább azt hagytanm ki hogy a felsorolás a teljesség igénye nélkül történt:) mert még lenne jópár stílus amit bele vehettem volna. -
peet69 #46289 "acid jazz, sima jazz" a new jazz-t kihagytad !!!44 -
#46288 bocs hogy közbeszólok:) az én véleményem szerint az ilyen zene, hangok, lágy trance, acid jazz, sima jazz, ambient dolgok éppen azért jók, mert nincsen, vagy nagyon kevés szöveg van benne. igy maga a zene , hangok ütemek, ritmusok juttatnak eszedbe, dolgokat, érzéseket stb stb. szóval nem a szöveg által meghatározott kereteken belűl indul el a gondolkozásod , hanem szabadon. lehet mindenkinek tök más dolog jön le adott számról. a legjobban miles davis trombitajátékával tudnám ezt szemlélteni, hiszen szöveg nélkül, a trombitájával mesél az öreg. de ez sok más zenészre is elmondható, hogy a hangokkal mesél, függetlenül attól hogy elektromos é a zene vagy nem.
és hogy ez most miert jött így , itt ki belőlem azt nem tudom, nem is ismertek:D de ha már ennyit gépeltem elküldöm -
peet69 #46287 lol -
#46286 "Te meg mást nem is ismersz, sazl "kussolfekszik" (á lá Walaki) :DDD"
nem értem? -
#46285 Jóó van bazzeg!
Forgasd ki a szavaimat! -
#46284 Sok különbség nincs ezek között a tüc-tücök között. Ne aggódj, tudom milyenek vannak, magam is jártam disznókba. Bocs, diszkókba. És néha a barátok úgy óhajtják, manapság is ellátogatunk. Te meg mást nem is ismersz, sazl "kussolfekszik" (á lá Walaki) :DDD -
[Walaki]D`Lair #46283 fujj hagyjál... -
#46282 Mi van?
Trampli tanya? -
#46281 sok "mélyel"... na, te is tudod mi a zene lényege, pázze... :DDDD
Ennyi erővel kovácsműhelybe is járhatnál, a kovácsgép ugyanilyen ütemes zuhogást ver le, és olyan sok "mélyel", hogy nem győzöd dobhártyával. -
#46280 Katácska: csak te nem hallod az úgy nevezet "tüc-tüc-tüc" zenék közötti külömbséget!
Én hallom.. Van amit inkább ezrével égetnék.. Van olyan szar is! -
peet69 #46279 trampli tanya :DDDD -
#46278 Nem, Ádámka, nekem nem az a zene. A magyarok közül inkább csak poén számokat hallgatok meg, azokat is csak azé, hogy röhögjek a jó szövegeken.
A disco-ba is csak dobgépes xart nyomatnak. Az nem zene, olyat én is csinálok itthon. Volt is valahol ilyen "zene"szerkesztő proggim... -
peet69 #46277 buta-pesten :DDDDDDDDDD -
#46276 ???????
Mér a BANK DANCE HALL például mi?? -
peet69 #46275 mér ha funkyt hallgacc arra nem mozgatod a buksidat ? -
[Walaki]D`Lair #46274 szánalom és megvetés LasVegas-ban? :DDDDDD -
#46273 Én azt szeretem amibe csak nyomják a funkyt(dumát) mint az állat!:)
Dave Clarke csinál ilyet és sok mélyel! Vhuu.. kitudok kiszülni tőle!:D -
peet69 #46272 aszongya DISZKÓ ! :DDDDDDDDDDDDD -
#46271 Láttam ilyen partykról hazafelé tartó fiatalokat. Még az autóban, és az éjszakai buszon is ütemre lüktet a fejük. :)