Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
najó kevesebbet 😛PP
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[/cserf][/fülünyúl]
LOÁÁÁÁÁÁL 😄DD
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

EGY IDÕ UTÁN UNALMAS MÁ ! NEM GONDOLOD?? MINEK VAN ÉRTELME MINEK NEM AZT TE NEM DÖNTÖD EL.

CSAK KÉRDEZTEK ÉS VÁLASZOLTAM !!!

A SZMÁJLIK AZÉ VANNAK MERT ÉN NEM TUDOK A KODOKKAL BETÜKET VÁLTOZTATNI A KÉPEK MEG A HUB ISMERTETÕBE IRVA SEGIT ABBAN HOGY MEGTUDNAK NÉZNI MINKET A KÉPTÁRBA

Mellesleg nem vágom, mi köze a hubotoknak az sg képtárhoz.

Az egész a hubunk miatt van csinálva hogy megismerjék a társaságot azé bõvitem a képtárat !

Igaz de a hárombol kettõ én vagyok !!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amúgy meg, ha már az UBB kódos sort másolod az iaro-ról, akkor nem kell már a -re kattintani, csak beszúrni az UBB-s sort a hozzászólásod mezejébe...
Öööö...az elõzõ képen a Vad Angyal, ez utóbbin meg Udvaros Dorottya van? 😄DD