Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kb annyit udok mint te 😛

najó kevesebbet 😛PP

Punker
egy újonc aki eltévedt, és természetesen lusta volt elolvasni a szabályokat, tipikusan az az eset akit ha kimoderálsz teljesen jogosan akkor megsértõdik és anyázik.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bocs angyalfiúka, de nem vagy az esetem :-P 😊)

Kata
Picikét visszaolvastam kivételesen, de a röhögéstõl még csak most tudok nekiállni gépelni... 😊 Kijeza új ember?

[/cserf][/fülünyúl]

" átkozni meg anyázni D'Lair - Vip "

LOÁÁÁÁÁÁL 😄DD

Mi nem is reklámot kértünk kicsilány, csak hogy homályosítsá má fel bennünket, hogy miféle hubról van itt szó egyáltalán. Eszik-e vagy isszák?

Gfreiter
Ja... buzi-e vagy 😄DD

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

a hubot nem reklámoztam csak válaszoltam valakinek a hubot azt a hub reklámba reklámozom

Ne szívd mellre 😊 A "buzi-e vagy" már szállóige errefelé. 😊

de azé nem kell lebuzizni és átkozni meg anyázni D'Lair - Vip valahol undorito és gusztustalan az ilyesmi. Ha a caps lock tilos akkor az elõzõ mi??

Z
Milyen hubról vanõ szó?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Yovan, yovan. Nope.

nem is figyeltem fel rá igazábol de má elnézést kértem nem fordul elõ többet

Z
ÁZZZ! 😄DDDDDDDDDDDDDD

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Milyen HUB?

[Walaki]D`Lair
Leüíí a vétéén...hááá...aa a taláddáé ûû hee? Há nem máté...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Z
Hámianneki? Há' nemmáté ûl, a talággyáé ûl. Miada 2 év? Há' leülí.

Z
Ezek a postok... LOÁL (tréjdmárk)

Te mit tucc te egyáltalán?! 😄

háénnoénnemtom

Mellesleg kövezzetek meg, de én még mindig nem vágom, milyen hubról van itt szó? Van sg hub DC-seknek?

3 hozzászóláson keresztül nem vetted észre? Hegesztõszemüvegben ülsz a gép elõtt?

Gfreiter

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[Walaki]D`Lair
Caps Lock-ot használsz? Buzi-e vagy!!!44

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

én voltam de a caps lockom bevolt állitva és nem vettem észre bocsika

DecenS szabályzatot idéz: a NAGYBETÛS írásmód KIABÁLÁSNAK minõsül. A hosszas kiabálás fejfájást okozhat és kiválthatja a többi társalgó ellenszenvét... Ezért csak indokolt esetben kiabáljunk. Köszi...

BEAST
akkor 1 ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gfreiter
Csak 1 😉

BEAST
1 halom iq fájter ... hurrá

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
eh ... baz , itt meg mi történt?

Gfreiter

Punker
moderátornak sok dolga lesz itt 😞((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SPC. G

Kit--Kat
jól elvagytok😊)

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Gfreiter

NE VELEM SZORAKOZZ !!!
EGY IDÕ UTÁN UNALMAS MÁ ! NEM GONDOLOD?? MINEK VAN ÉRTELME MINEK NEM AZT TE NEM DÖNTÖD EL.

Gfreiter

CSAK KÉRDEZTEK ÉS VÁLASZOLTAM !!!

Gfreiter

A SZMÁJLIK AZÉ VANNAK MERT ÉN NEM TUDOK A KODOKKAL BETÜKET VÁLTOZTATNI A KÉPEK MEG A HUB ISMERTETÕBE IRVA SEGIT ABBAN HOGY MEGTUDNAK NÉZNI MINKET A KÉPTÁRBA

Szerintem kevesebb szmájlival is megismernék 😊
Mellesleg nem vágom, mi köze a hubotoknak az sg képtárhoz.

Az egész a hubunk miatt van csinálva hogy megismerjék a társaságot azé bõvitem a képtárat !

Igaz de a hárombol kettõ én vagyok !!

Nem kellenek valakinek péntekre (okt.1) kettõ darab jegyek az Operaház fantomjára? 😊

Adi
Mi a faszomért úgy jönnek le az ftp-rõl az adatok, hogy 503.php aztán hogy találjam ki, hogy melyik rar?! Vhááá

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kit--Kat
melyik vagy a 3 közül?😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hykao
Esetleg ha pár szót mondanál...

Amúgy meg, ha már az UBB kódos sort másolod az iaro-ról, akkor nem kell már a -re kattintani, csak beszúrni az UBB-s sort a hozzászólásod mezejébe...

Öööö...az elõzõ képen a Vad Angyal, ez utóbbin meg Udvaros Dorottya van? 😄DD