74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • petesilver
    Ez a német dal a kőbányai kábeltévé hétfői német Tom&Jerryből maradt meg benned? Nálam ott ivódott belém kitörölhetetlenül, annyit hallottam, lévén akkor még hétfőn nem volt adás a TV-ben.
  • petesilver
    Felraknád a többit is? raktam be még párat. Ezekből a kedvencem:
  • petesilver
    Jópofa ez a képtár. Kiderült, jól emlékeztem Walaki-re az LFS találozóról:)
  • G_ArchAngel #46701
    én tegnap este amúgy is szar hangulatban voltam (így van az ember, ha a rohadt hivatal tetűsége miatt csúszik az engedély, ügyféltől a pénz, nekem meg másnak fizetni kell... no comment), így igazán nem voltam vevő a kis szöszi - enyémhez hasonlóan, igen gyenge - poénjaira...

úgyhogy sorry, ha kötekedőnek tűntem, Katalinka...
  • petesilver
    közben megtaláltam:)
  • Punkerwork
    topic cím? :)
  • petesilver
    És az hol van? fogalmam sincs mi az:)
  • hykao #46697
    ok, csak szóltam...mert nekem úgy tűnt mindketten másról beszéltek... :))
  • hykao #46696
    Fenn is van...
  • G_ArchAngel #46695
    lehet, de ez annyira nem érdekel... inkább nem is folytatom...
  • hykao #46694
    Ez hanyadik sorozat "magadról" amit beraksz???
    Mostmár fenntartásokkal kezellek...
  • hykao #46693
    Te! Sztem a Kata nem a saját hajad befestésére buzdított, hanem azon lány(ok) hajának befestésére, akik (csupán) szőkeségük miatt nem jönnek be neked...
    Nekem legalábbis úgy tűnt...
  • hykao #46692
    Képtárba természetesen... :)
  • hykao #46691
    Jah... (#46659)
  • Punkerwork
    ma nem leszek otthon
  • Random work
    Ma este komolyan kéne WWIIO-t indítanom Punker, de játszol?
    Sajna most úgy el vagyok látva játékkal, hogy nem tudok dönteni. :D

Ja most olvasom, hogy ma nem leszel.
  • Punkerwork
    na tényleg elkezdek dolgozni
  • G_ArchAngel #46687
    very köszi:)
  • Random work
    Innen már megtalálod te is.

Bár ez szerintem csak önszorgalomból készített bűsorozat, de azért használható.
  • G_ArchAngel #46685
    akkor küld el légyszíves, mert én képből vágtam ki:)
  • Random work
    Hmm megnéztem az oldalát és ott pár képet. :D
    Hát most nem is tudom megfogalmazni mit érzek. Szánalom? :D
  • G_ArchAngel #46683
    egyébként egy-két hete Lewes-sel raktunk össze nekem egy gépet (papíron), de pénz csak tavasz végén lesz rá (ha az APEH is úgy akarja)...
    de az összeállítást én is így kezdtem: 2 Gbyte ram...:)
    (egy papírkép/negatív jó minőségű szkennelés (pl.3000dpi) után eléri a Gbyte-os méretet, és azt a jelenlegi gépem igencsak nem tudja kezelni...)
  • petesilver
    Nem a hurkát szokták abálni?
  • Punkerwork
    én még semmit nem melóztam ma, illetve 1x felvettem a telefont
  • Random work
    Ténlyeg nemrég megtaláltam azt a betűtípust amit az Angel főcimében használnak azonnal te jutottál eszembe. :D

Én se jókedvemből mentem be dolgozni. A kollegám megjegyezte, hogy ő bejön és tetszene neki ha engem is bent látna. Most beköszöntem hozzá és mondtam, hogy délutánig leszek mondta, hogy jó akkor addig tudom abálni a melót. Érdekes, hogy egy 50-es éveiben járó statikus vezető tervező honnan veszi az abálni szót tegnap óta ezt használja és értetlenül állunk elötte. :D
  • G_ArchAngel #46680
    én már minden játékot hanyagolok, talán mikor jön az új rpg hullám (Baldur's Gate 3/Neverwinter Nights 2), akkor újrakezdem, addig meg fotózás meg tervezés - így is alig van időm, mióta a nagyfaluban lakom, sok az újdonság, amit szegény vidéki mezítlábas suttyónak még szoknia kell:)
  • petesilver
    Ha valaki manapság látta közelről Orbán Józsit, akkor sejtheti, hogy nem is annyira szegény az a Sziszi, mert hanyagolták! :)))
  • Punkerwork
    ja, tuti hogy a köv gépet 2 gigával kezdem én is, erre már nem nagyon akarok pénzt költeni
  • Random work
    Én már egy éve hanyagolom először net gondok miatt azután jött egy új kedvenc a WWIIO képében. Bár most azt is hanyagolom, de csak azért mert a gépem nem valami meggyőző lehet, hogy fel kellene bővítenem 1,5 gigára a ramot.
  • petesilver
    Engem? Ugyan hova?:)))
  • G_ArchAngel #46675
    Kemény vita Győzike új műsoráról

• G_ArchAngel #46674
    Sziszi Orbán Józsival jár

[Mai Nap]
    február 4. 11:27

A ValóVilág2-ből ismert Sziszi és a 100 Folk Celsiusból ismert Orbán Józsi állítólag már régóta járnak. A Mai Nap informátora szerint a furcsa pár kisebb szüneteket beleszámítva másfél éve boldogítja egymást. A bulvárlap magát megnevezni nem kívánó forrása azt állítja, egy ideig azért szünetelt a kapcsolat, mert Orbán egy partin szó nélkül otthagyta Sziszit, akinek már előző barátja, a birkózó Péter mellett is kijutott a jóból. Állítólag Orbán Józsi udvariatlan tettéért Sziszi úgy állt bosszút, hogy nem ment el a 100 Folk Celsius-koncertre, amiért cserébe a zenész két hónapig nem hívta fel szegény Sziszit.
    A két említett személy közös ismerőse által adott információkra Sziszi azt reagálta, hogy ők ketten csak barátok. Orbán Józsi pedig csak annyit mondott, hogy barátilag próbál segíteni a hölgynek, mert úgy érzi, Sziszit sokan ki akarják használni.

"Sziszi úgy állt bosszút, hogy nem ment el a 100 Folk Celsius-koncertre"...:DDDDDDDDDDDDDDDD
  • kcsbubi
  • Punkerwork
    nincs kedvem melózni
  • G_ArchAngel #46671
    még alakul...:)
    untam a másikat, de a barátnőm gépén semmi jó szerkesztő nincs...
  • Punker
    új logo?
  • MIMACSKA
    Ma van Osváth Attila születésnapja!
  • G_ArchAngel #46668
    több, mint fél éve nekem is negatív a téma, de az arcokra kíváncsi vagyok: megnézem, hogy ki az a hülye aki még nyomja...:)

amúgy február 18., péntek; infók a battlefield.hu-n
  • Punker
    majd megyünk Hunyadi találkozóra
  • Random_
    Viszont ma föltelepítem és kipróbálom! :D