74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#46704 Ez a német dal a kőbányai kábeltévé hétfői német Tom&Jerryből maradt meg benned? Nálam ott ivódott belém kitörölhetetlenül, annyit hallottam, lévén akkor még hétfőn nem volt adás a TV-ben. -
#46703 Felraknád a többit is? raktam be még párat. Ezekből a kedvencem:
-
#46702 Jópofa ez a képtár. Kiderült, jól emlékeztem Walaki-re az LFS találozóról:) -
G_ArchAngel #46701 én tegnap este amúgy is szar hangulatban voltam (így van az ember, ha a rohadt hivatal tetűsége miatt csúszik az engedély, ügyféltől a pénz, nekem meg másnak fizetni kell... no comment), így igazán nem voltam vevő a kis szöszi - enyémhez hasonlóan, igen gyenge - poénjaira...
úgyhogy sorry, ha kötekedőnek tűntem, Katalinka... -
#46700 közben megtaláltam:) -
#46699 topic cím? :) -
#46698 És az hol van? fogalmam sincs mi az:) -
#46697 ok, csak szóltam...mert nekem úgy tűnt mindketten másról beszéltek... :)) -
#46696 Fenn is van... -
G_ArchAngel #46695 lehet, de ez annyira nem érdekel... inkább nem is folytatom... -
#46694 Ez hanyadik sorozat "magadról" amit beraksz???
Mostmár fenntartásokkal kezellek... -
#46693 Te! Sztem a Kata nem a saját hajad befestésére buzdított, hanem azon lány(ok) hajának befestésére, akik (csupán) szőkeségük miatt nem jönnek be neked...
Nekem legalábbis úgy tűnt... -
#46692 Képtárba természetesen... :) -
#46691 Jah... (#46659) -
#46690 ma nem leszek otthon -
#46689 Ma este komolyan kéne WWIIO-t indítanom Punker, de játszol?
Sajna most úgy el vagyok látva játékkal, hogy nem tudok dönteni. :D
Ja most olvasom, hogy ma nem leszel. -
#46688 na tényleg elkezdek dolgozni -
G_ArchAngel #46687 very köszi:) -
#46686 Innen már megtalálod te is.
Bár ez szerintem csak önszorgalomból készített bűsorozat, de azért használható. -
G_ArchAngel #46685 akkor küld el légyszíves, mert én képből vágtam ki:) -
#46684 Hmm megnéztem az oldalát és ott pár képet. :D
Hát most nem is tudom megfogalmazni mit érzek. Szánalom? :D -
G_ArchAngel #46683 egyébként egy-két hete Lewes-sel raktunk össze nekem egy gépet (papíron), de pénz csak tavasz végén lesz rá (ha az APEH is úgy akarja)...
de az összeállítást én is így kezdtem: 2 Gbyte ram...:)
(egy papírkép/negatív jó minőségű szkennelés (pl.3000dpi) után eléri a Gbyte-os méretet, és azt a jelenlegi gépem igencsak nem tudja kezelni...) -
#46683 Nem a hurkát szokták abálni? -
#46682 én még semmit nem melóztam ma, illetve 1x felvettem a telefont -
#46681 Ténlyeg nemrég megtaláltam azt a betűtípust amit az Angel főcimében használnak azonnal te jutottál eszembe. :D
Én se jókedvemből mentem be dolgozni. A kollegám megjegyezte, hogy ő bejön és tetszene neki ha engem is bent látna. Most beköszöntem hozzá és mondtam, hogy délutánig leszek mondta, hogy jó akkor addig tudom abálni a melót. Érdekes, hogy egy 50-es éveiben járó statikus vezető tervező honnan veszi az abálni szót tegnap óta ezt használja és értetlenül állunk elötte. :D -
G_ArchAngel #46680 én már minden játékot hanyagolok, talán mikor jön az új rpg hullám (Baldur's Gate 3/Neverwinter Nights 2), akkor újrakezdem, addig meg fotózás meg tervezés - így is alig van időm, mióta a nagyfaluban lakom, sok az újdonság, amit szegény vidéki mezítlábas suttyónak még szoknia kell:) -
#46679 Ha valaki manapság látta közelről Orbán Józsit, akkor sejtheti, hogy nem is annyira szegény az a Sziszi, mert hanyagolták! :))) -
#46678 ja, tuti hogy a köv gépet 2 gigával kezdem én is, erre már nem nagyon akarok pénzt költeni -
#46677 Én már egy éve hanyagolom először net gondok miatt azután jött egy új kedvenc a WWIIO képében. Bár most azt is hanyagolom, de csak azért mert a gépem nem valami meggyőző lehet, hogy fel kellene bővítenem 1,5 gigára a ramot. -
#46676 Engem? Ugyan hova?:))) -
G_ArchAngel #46675 Kemény vita Győzike új műsoráról
-
G_ArchAngel #46674 Sziszi Orbán Józsival jár
[Mai Nap]
február 4. 11:27
A ValóVilág2-ből ismert Sziszi és a 100 Folk Celsiusból ismert Orbán Józsi állítólag már régóta járnak. A Mai Nap informátora szerint a furcsa pár kisebb szüneteket beleszámítva másfél éve boldogítja egymást. A bulvárlap magát megnevezni nem kívánó forrása azt állítja, egy ideig azért szünetelt a kapcsolat, mert Orbán egy partin szó nélkül otthagyta Sziszit, akinek már előző barátja, a birkózó Péter mellett is kijutott a jóból. Állítólag Orbán Józsi udvariatlan tettéért Sziszi úgy állt bosszút, hogy nem ment el a 100 Folk Celsius-koncertre, amiért cserébe a zenész két hónapig nem hívta fel szegény Sziszit.
A két említett személy közös ismerőse által adott információkra Sziszi azt reagálta, hogy ők ketten csak barátok. Orbán Józsi pedig csak annyit mondott, hogy barátilag próbál segíteni a hölgynek, mert úgy érzi, Sziszit sokan ki akarják használni.
"Sziszi úgy állt bosszút, hogy nem ment el a 100 Folk Celsius-koncertre"...:DDDDDDDDDDDDDDDD -
#46673 -
#46672 nincs kedvem melózni -
G_ArchAngel #46671 még alakul...:)
untam a másikat, de a barátnőm gépén semmi jó szerkesztő nincs... -
#46670 új logo? -
#46669 Ma van Osváth Attila születésnapja! -
G_ArchAngel #46668 több, mint fél éve nekem is negatív a téma, de az arcokra kíváncsi vagyok: megnézem, hogy ki az a hülye aki még nyomja...:)
amúgy február 18., péntek; infók a battlefield.hu-n -
#46667 majd megyünk Hunyadi találkozóra -
#46666 Viszont ma föltelepítem és kipróbálom! :D