Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

legensy
Kértem én bármit is? Ti akartok mindent tudni, ha megkapjátok az is baj? Na jó. Akkor pletykáljatok rólunk tovább higgyetek aminek akartok és máskor bunkó leszek ha kérdez valaki és megmondom semmi közöd hozzá! Nem válaszolok majd semmire ha így jó.

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

Z
Csak nem!

Remélem ez nem a "Hykao szivat 2" mûsor. 😄DDDDDDDDDD

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

VinylToy
rohanunk...de tényleg, úgy fel keltetted az érdeklõdésünket!
Mit szeretnél, azt nem hogy sajnáljunk, akkor, van számlaszám, pénz kell, vagy csak a Sims2 fordítást küldjük el e-mailben 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Z
Hát ezt a sztorit megveszem, és milliókat csinálok belõle hálívúdban. Meg oszkárdíjat.

Nem kizárt, hogy igaz, amit írtál, de be kell lásd, hogy eléggé hihi...izé hihetetlenül hangzik. Az ilyen hsz-eken nem kell meglepõdni, fõleg, hogy nem is ismer igazából itt senki.

Ha én azt mondanám, hogy öttusázó világ-, és olimpiai bajnoknak vártak engem az edzõim (az egyik legjobb, ha nem a legjobb egyesületben voltam), de abbahagytam a sportot a tanulás miatt, akkor Te azt elhinnéd? Nem hiszem.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

legensy
Nem nem lesz bejelentés, tegnap megsértõdtem rád, azért volt, hogy húztalak titeket.
14 éves koromban volt eljegyzés.17és fél éves koromban történt ez az egész cirkusz 3 hónap leforgása alatt.Aztán egy év istanbul, aztán hazajöttem. Üzlet, 3 hónapra rá terhes voltam, hogy mielõbb túllegyek rajta.És most van egy pont ma 12 éves fiam és én vagyok 32. Ki tudod számolni? De ha kell megmutatom okiratokat, bírósági jegyzõkönyveket, fényképeket, vagy bármit, amit akarsz.

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

MIMACSKA
Jaj hagyd már abba!! Ez a történet minden pontján sántít.
Talán megszülettél...ennyi igaz lehet, de ki tudja.

www.extragyongy.hu

hykao
Remélhetõleg nem.
Kattints a logóra, van honlapjuk is.
Sir Quno Jedi
Mostan kötekedel TE MOCOK ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hykao
Én nem hazudtolok, de beláthatod, hogy a tegnapi nagy bejelentés után már kétkedve fogadnánk az ennél hihetõbb történeteket is...
cSuwwi
Már megint poénkodik itt valaki, mint a múltkor az 'Osváth' ügynél? :/

shit happens

legensy
Tudjátok mit? Akkor találjatok ki nekem egy élettörténetet, amit megoszthatok másokkal, ha kérdezik, mert úgy látszik igaz a mondás, szólj igazat betörik a fejed. És meg lehet ismerni személyesn, el lehet jönni és meg lehet nézni papírokat, fényképeket és mindent.Akinek fontos és aki csak hazudtolni tud az jöjjön és gyõzõdjön meg róla.Állok elébe.

hykao
Hmm, most azon gondolkodom, hogy lesz-e bejelentés a tegnapihoz hasonlóan: csak vicc volt...

Pár kérdés:
Hogy volt 4 éve võlegényed Törökországban, miközben a buzi felesége voltál, és ki kellett szabadítani téged???
Ha az említett éveket összeadom, akkor ez az emberrablás-váltságdíj dolog a rendszerváltás elõtt kellett, hogy történjen...akkoriban ilyesmiért felakasztották a madarakat, és nem is nagyon volt divat itthon az ilyesmi, ezenkívül, aki tényleg gazdag volt, az szinte sérthetetlen volt akkoriban (is)...szal, hogy is volt ez?
Z
JAJA!!!

Z
HOHAAA!!!

VinylToy
[hatalmas"Mondtam az orvosnak, hogy engem mindenki utál. Azt mondta, ne legyek nevetséges, még nem is találkoztam mindenkivel."

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

legensy
Kösz. Kár volt válaszolnom és biztosítottatok róla, hogy életemet tartsam titokban.
És miért osztom meg? talán mert kérdezve lett.
De többet nem osztok meg semmit.
Remélem soha nem lesz részetek ilyenekben és a gyerekeiteknek sem. Ennyi amit kívánok mindenkinek!

Sir Quno Jedi
Ja, ráb@sztunk itt is...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MIMACSKA
Bocs, hogy õszinte vagyok, de szerintem orvoshoz kellene fordulnod kóros hazudozás miatt!!!!

www.extragyongy.hu

VinylToy
Nézem a fotód, olvasom a hozzászólásaid, és azon gondolkodom, miért higgyük ezt el, és miért osztod ezt meg velünk

legensy
Nekem soha senkim nem volt anyámon és mamámon kívûl.
De mamám meghalt,akkor a fájdalomba miattam, anyám meg kitagadott, mert talált egy pasit akinek van egy fia és neki kell az örökség.
Engem csak a mamám szeretett életemben, és most võlegényem. Soha senki más nem szeretett még barátságból sem. Gyerekkoromban irigyek voltak a társaim és kiközösítettek. Aztán 10 évig elzárva voltam a külvilágtól, hogy feküdtem.Jó, nem ezt és nem ezért kérdezted, csak úgy feljöttek most eléggé az emlékeim.

VinylToy
Nagypapádat nem Eleknek hívták....😄

MIMACSKA
Hát erre inkább nem mondok semmit.
Még jó, hogy a Hollófernyigessel nem találkoztál!

www.extragyongy.hu

legensy
röviden tõszavakban próbálom magyarázat nélkül.
Gazdag volt családom. Elraboltak. Váltságdíjat kértek. Anyám nem fizetett. Cserébe megerõszakoltak öten egyszerre, és még szûz voltam.
Lett nagy férfigyûlölet. Mindet gyûlöltem kivétel nélkül.
Aztán hogy pénzük legyen eladtak.Egy buzinak akinek kellett alibi feleség, akivel villoghat mindenhol.Egy kis rugósbicska volt a hátamnak rakva az anyakönyvvezetõ elõtt, aláírom vagy nem, h felesége léegyek.
Mamám meghalt, akkor jutott eszébe anyámnak, h egyedül maradt, kellenék mégis. Az egész országot felkutatták a rendõrök értem, egy érdekes akcióval kiszabadítottak, de testõrök kiséretében menekítettek istanbulba.Ahol akkor már négy éve volt võlegényem.De ott is események hosszú sora. Egy év múlva hazajöttem.Férjhez mentem egy olyan emberhez, aki nem olyan mint a többi férfi, jobb, csak nem szerettem. Üzlet. Ajánlata, ha szülök neki két gyereket, csak épp arra az idõre kell lefeküdnöm vele, aztán elmehetek ha megtaláltam az igazi nagy szerelmet, akit el bírok viselni.addig õ vigyáz rám, hogy ne essen többé semmi bajom. Ez így is volt.Szültem. Mivel babakorom óta sportoló voltam, úsztam, elég keskenyre sikeredett csípõm. Szülés közben nem tudtam tágulni és eltört a csípõm és a gerincem.Lányom is mozgáskorlátozott lett, hogy nem fért ki, összetörtek kis csontjai és szaggatták az idegeket.És van egy fiam is, vele semmi probléma.Feküdtem 10 évet.Különbözõ gyógymódok. Egészséges lettem.Megjött a szerelem.Most vele élek, míg a halál el nem választ ámen.
De mivel kérdésedre válaszoltam õszintén, remélem nem fogom megkapni valakitõl, hogy sajnáltatom magam.
ENGEM NE SAJNÁLJON SENKI!!! De talán ez megmagyaráz pár dolgot.

Mayday
Engemet a Jatekmagyaritasokrol tudtok-e topicbol kuldtek ide kezitcsokolom. Jo helyen jarok?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sir Quno Jedi
Ami nem öl meg az erõsebbé tesz, ám esetünkben ez nem feltétlen állja meg a helyét !

MIMACSKA
áhhááá

www.extragyongy.hu

hykao
Most nem. Ez komoly.
MIMACSKA

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Minket akarsz szórakoztatni?? 😄

www.extragyongy.hu

Sir Quno Jedi
Nyugi, nemakarod azt te tudni !

MIMACSKA

www.extragyongy.hu

hykao
És az az ominózus dolog valami bulin történt, vagy hogy volt?
Valamint a gerinctörés?
legensy
Köszi, hogy mondtad jöjjek ide 😊)
Azért remélem a mai nap során változott valamit a vélemény 😊)
De ha nem, az se baj.
Amúgy a fele igaz csak annak amivel tegnap ott húztam mindenkit.
És a keresett dolog az igaz, mert a legjobbak közé számít. És mint írtam,ez nem szokás a szakmájában, mivel csak egy festõ.
És amíg nem maszek, addig kötött a fizetés és sehol nem fizetnek 6000-nél többet naponta 😞(
Ezért nincs pénzünk. Maszek meg nem lehet mert az volt de túl sok az adótartozása és nem válthatja ki újra a vállalkozóit.
Az meg, hogy túl gyerekes vagyok és emiatt "hülye" hát istenem...
De ma megvolt a válasz ott mindenre.

Sir Quno Jedi
Add baba, érted megpróbálom, egy életem, egy halálom !

MIMACSKA
De van. Azért megadjam az FTP elérést? Megprószálod??

www.extragyongy.hu

Sir Quno Jedi
31meg és nem biztos, mert HTTP proxyn vagyok. HA nincs user, meg pass, talán.

MIMACSKA
Ha adok ftp elérést, fel tudnád nekem tölteni??

www.extragyongy.hu

Sir Quno Jedi
Asszem. Mér ???

MIMACSKA
Jó de nincs meg. Neked megvan??

www.extragyongy.hu

Sir Quno Jedi
Próbáld a 3D home-ot, 1xû, bár bugzik !

MIMACSKA
A lakást kívülrõl belülrõl. Nem lakberendezõ. Bár az is jöhetne 😊

www.extragyongy.hu

Z
Hm, olyan kéne, ami lakberendez, vagy olyan, ami magát a lakást tervezi meg?

Z
Én most nem a kinézet miatt mondtam, hanem azért mert, ez ugyebár a fórumozók fényképei. Nézzük csak meg hány hsz-ük van, és hogy mióta fórumoznak? Képméret? Stimmel!

Lehet, hogy a "mûvész úr" sorsára jutnak? Itt csámcsogunk majd rajtuk? 😄DDDDD

Agyhalál definícióját kérem betölteni az FFK-tobigba!

MIMACSKA
Bocsi, hogy ilyennel jövök, de nincs valakinek egy jó kis lakástervezõ progija???
Hamarosan építkezünk és nagyon kéne.

www.extragyongy.hu

Sir Quno Jedi
Robot vagyok, igazat szólok.

Sir Quno Jedi
A kinézet az egy dolog, az agyhalál egy másik ! Az elõbbi elnézhetõ, az utóbbi viszont AZONNAL MEGTORLANDÓ !

Sir Quno Jedi
A legultrább, hogy az õ "kedvese" milyen keresett, meg fontos, meg gigaszakember és terrasztár, meg tökéletes, mitöbb "nagyember", miközben 30e pénzük van össz és az utsó fõnök sem fizetett, plusz 9.-ken laknak és nem tellik két szaros gépre.. Khmmm ! Csak én érzékelek pardoxont(ot) ??? 😄DD

Szerintem még a Sims2-jük is jogtiszta ! Szerintem... 😄DD

Z
Na jó, én a gonoszkodásból kilépek, mert már így is simán a pokolra jutok...

hykao
Z
Most már értem, hogy miért lett rémálmod...

SRY