Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Majdnem kitaláltad a barátnõm nevét...😄DDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Gondolom valami hülye név...😄DDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Sir Quno Jedi
Hindenburg ???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[Walaki]D`Lair
De rég mondtam már, hogy állat vagy....😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hykao
Hátha még a vezetéknevemet is tudnád...
[Walaki]D`Lair
OÁ

hykao
Egy lakótelepen nõttünk fel a madárral, abban az idõben - pár éve - rendszeresen egy haveri körben találkoztunk.
Ez a beszélgetés egy autóban zajlott le.
Aztán kissé bepippantott a társaság (én nem, mert a szivem már akkor sem bírta), és megéhezett a brigád, úgyhogy a Métán keresztül a McDonalds felé vettük az irányt. Akkoriban még tele volt a Méta kurvákkal, és nem is akármilyenekkel! 1500 volt a cumpáré, gumi nélkül 2000, de olyan is akadt, aki 2500-ért még le is nyelte...
Szal a madár meg már egy ideje nyomta a rizsát, hogy így, meg úgy kúrta a csajokat, meg így, meg úgy szopatott a Métán stb...
Én meg: "De nagy a szád, bazeg, mindjárt megállok az egyiknél, aztán meglátjuk...", erre hallom, hogy hátul a madár a mellette ülõtõl kérdi, hogy csak viccel ugye? Ekkor már dõlt a röhögéstõl mindkét rajtunk kívül bent ülõ is, és mondták, hogy "nem apám, ez nem viccel"...
A madár egyre ilyedtebben nyomta, hogy ne szórakozzak már, meg minden...de én persze hajthatatlan voltam...
Megálltam az egyik pofásabb darabnál, és kiszóltam neki, hogy ott hátul azt az ijedtszemû madarat jól ki kéne csavarni, mert még szûz a lelkem, úgyhogy adj bele apait-anyait, én fizetem. Hátraültettem az addig mellettem ülõ haveromat, hogy a csajszi beüljön mellém. (két ajtós autó volt, úgyhogy a menekülés útvonala leáródott Balogh barátunk elõl, ahogy a haver hátraszállt...)
Közben még mindig holtkomoly ábrázattal elindultunk hátra a susnyásba, a "munkahely"-re...barátunk nmeg olyan hisztit vágott le, hogy ihaj, a másik két csóka meg még jobban dõlt a röhögéstõl a pippantás miatt is... 😊
A történet végét már nem mesélem el...
Sir Quno Jedi
Lehet, mer ha a lánykorija Bakka és akkor CSuwwi Bakka !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

cSuwwi
Ja, tõlem lehet Sándorné is, nem a neve számít...

shit happens

cSuwwi
Jó neked. Mi névtelenek vagyunk... 😊

shit happens

cSuwwi
Az kéne már csak 😊

shit happens

MIMACSKA
Nem kell, hogy Gáborné legyen... 😄

www.extragyongy.hu

Mayday
En legalabb nem szimplan Zoltan vagyok, nekem van vezeteknevem is 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sir Quno Jedi
Hüle, a Richárd harmadik-e ??? 😄DD

Sir Quno Jedi
Mámegmérontod el a másoknak az õ szórakozásukatõ ?!! Haddd beszéjje ki amit Mr. Murdock és népes családja súg neki a koponyája mögül ! Na ! AZér !

Z
Csuwwi Gábor, és Csuwwi Gáborné! 😄DDDDDD

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
nincs 😞

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

cSuwwi
Ricsárd 😊

Nekem megfelel a Gábor is, csak szvsz kicsit furcsán hangik nekem a majdani "Gáborné"... 😊

shit happens

MIMACSKA
remélem

www.extragyongy.hu

Sir Quno Jedi
3. ?

Z
Én meg cask szimplán Zoltán vagyok. 😞

Öcsém sokkal jobban járt, õ Richárd lett. Az a faja név!

Z

legensy
SEMMI!

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

Z
Hátõõõ azért nem is tudom, de akkor miért viselkedsz így a pároddal?

Kicsit terrorizálás szagú volt, amit írtál.

MIMACSKA
Bazz ez hihetetlen!! Vajon mi jön még???

www.extragyongy.hu

cSuwwi
az igazat...

shit happens

legensy
neked sok? mit mondjak én?

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

Sir Quno Jedi
Bíborbanszületett Konstantinusz !

Sir Quno Jedi
Szasz.

VinylToy
naaaneeeee...ez most már sok(k)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

cSuwwi
Egyik unokatesóm is Henrik.

Én a Hedvigrõl nem tudtam sokáig, hogy nõi név.
Egyik msn-es gyereket, akivel szoktam beszélgetni, Konstantinnak hívják :o

Micsoda nevek 😊

shit happens

legensy
Anyám akkori élettársa török volt és egy nagyon gazdag törökkel akart összeházasítani, mert anyámnak csak a pénz a fontos. Pénze van, de szíve nincs.

Jaja, most én is folyton idejárkálok olvasgatni (az egerem már magától tudja, hova klikkeljen)😊)
Amúgy sziasztok!😊

legensy
Tudod nincs tapasztalatom a fórumozásban és az emberi kapcsolatokban. Én nem nagyon szoktam beszélgetni senkivel. Talaán 3 hete fórumozok és beszélgetek végre emberekkel. Nem tudom hogy kell viselkedni. Azt tudom mamám mindig azt mondta ha kérdeznek válaszoljak. De engem senki nem szokott kérdezni és nem tudom hogy kell reagálni.
Ez a négy fal közt nem igazán megy hogy gyakoroljam.

Sir Quno Jedi
Mér, nem beszélt senki a 3 éves korában kapott fizikai nóbeldíjáról sem !

Z
"Mondom: Henrik, most szórakozol, vagy mi?" - nem lehet, hogy kandi-kamerás forgatás volt?

Tény, hogy vannak sportiskolások, akiknek a hmm mûveltségi szintje nem olyan magas, mint mondjuk egy magyar-töri szakos egyetemi tanáré, de ez valóban statuáló jellegû példa lehetne: FIJAM! Tanulj is, ne csak edzésre járj! 😄DDDDD

Az igazság az, hogy azért ez nem mindennapi eset...mondhatni klinikai eset! Bár furcsa, hogy nem hallotta még a Henrik nevet. Biztos "nem volt ott azon a töriórán"!

hykao
De, hogyhogy 14 évesen eljegyeztek Törökországban?
legensy
Azért mert rohadtul bánt, hogy hazudtolnak.

Sir Quno Jedi
Nem unatkozunk, szal. máris köszönhetünk valamit új lakónknak ! Teljesen felbolydult a zártosztály gyerekek !

Z
Hehehe! Tõlem szerencsére egy érmet sem vettek el.

hykao
Na ennek kapcsán egy történet:
Ismered az öttusázó Balogh Gábort gondolom. Én személyesen is ismerem. Egy beszélgetés alkalmával, amikor többen ott voltunk haverok, azt mondja nekem:
-Amúgy neked mi az igazi neved? (nyilván õ nem hykao-ként ismert...)
Én meg:
-Ezt, hogy érted?
-Hát, hogy hogy hívnak valójában?
-Hát Henriknek, de ezt tudod.
-De mi valójában a neved? Nem a beceneved.
-Mondom: Henrik, most szórakozol, vagy mi? Nem hallottál még olyan névrõl, hogy: Henrik???
-Még nem.

Na eztuán volt nagy csend + összenézés a haverokkal...és hozzátenném, hogy a madár ekkor már vagy egyetemre vagy fõiskolára járt...
cSuwwi
tudom, a kép után én is megnéztem 😊

shit happens

cSuwwi
Nem értem. Olvastam tegnap/ma én is mindkét topicot.
Amit nem akarok, hogy más tudjon, azt talán nem mondom el. Mindenkinek van magánélete, amit nem akar kiteregetni.

A másik, hogy állandóan bizonygatod, hogy ez így van, nézzük meg a papírokat, stb.

Ha 1x leírod, és hitelesnek tûnik van aki elhiszi/van aki nem.

Anno pl. danika, és a többi IQ társai bizonygattak mindent vagy 20x, ha valaki egy kicsit rájuk szállt. A folyamatos bizonygatástól inkább pont az ellenkezõje jöhet le másoknak, szvsz...

shit happens

Mayday
Es most mivel foglalkozol? Nem dolgozol? Mar csak hogy egesz nap itt vagy... Ez persze nem rosszindulatbol mondom...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

MIMACSKA
Azt máshol hazudta 😄DDDD

www.extragyongy.hu

Z
ÁÁÁÁ! Akkor még nem volt ilyen szikorú ez a hüle NOP! 😄DDD

VinylToy
De miért????? Ennyire érdekesnek tartod magad, és a sztorid?????

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

legensy
Viszont a lehetõség adott a megismerésre. És találkozásra.

Z
geciek!

Mayday
Azt hittem, azert hagytad abba, mert elvettek az aranyadat...