74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#47225 M.Á.K.O.S.-t csak a puhányok játszanak... :D -
#47224 Értem én, én is szerepjátékoztam párszor, tudom mi fán terem. :) -
peet69 #47223 ej de g**i hulla szag van :Q -
peet69 #47222 aha... -
#47221 nálunk magus ban volt olyan, hogy a lány, lány-t játszva teljesen belemerült, átélte a "szerepet", és jópár njk val, jk val elég szoros [..] kapcsolatba került :P -
#47220 eddig kb 2 punk kalandot éltem túl, mondjuk ott a 75%-os halálozás az alap :) -
Jimmyke #47219 [irigykedik, mert a M.A.G.U.S. csapata lusta játszani] -
#47218 Nekünk vannak 3-12 éves sztorijaink is. Mi általában életutat játszunk, nem összefüggéstelen kalandokat. -
G_ArchAngel #47217 jó kis 2nd kiadású AD&D...hm...
Elf íjjászom a 4. szintjével a legtapasztaltabb volt a kollégium véresszájú mesélője alatt:)
Ha valaki a srácnál elérte a 2. szintet, akkor mentünk sörözni...:)
De M.Ó.K.U.S.-ban volt egy maratoni féléves game: Krad-lovagom 17. szintig és egy városállam trónjáig jutott:)
Szép idők voltak... -
#47216 Én neutral barbárban és evil/good lovagban utazom általában. De borzolom az idegeket sima harcos, ellátótiszt, herceg, bürokrata, háborús bűnös, robbantási szértő, tudományos tiszt, démon, kivénhedt veterán, varázsló, bankár, bárd, vérfarkas, pap, amazon és tolvaj színekben is. SŐT isteni terhes/többgyermekes anya vagyok ! :DDD -
#47215 Gilron pap/mérnök volt a kedvenc karakterem :)
mondjuk hozzám legközelebb a CyberPunk2020 áll :) -
#47214 Mostanában nagyrészt Mókust, mer az újabbak már csak ezt értik... :(((
Ejjj, a mai fiatalság, de bezzeg az én időmben...
Végülis mind1, mert tök8 a játékrendszer, mindben lehet jót "szerep"játszani, csak komolyan kell venni, a bohóc sem viccel a színpadon, ő DOLGOZIK ! -
#47213 mit játszotok? -
#47212 TE miből gondolod, hogy bennem nem merül fel semmiféle gyanú ?!!!
Mindössze túl öreg szerepjátékos vagyok ahhoz hogy kizökkenjek a szerepemből, így mások szerepét is tiszteletben tartom mindaddig, amíg nem élnek vissza vele velem szemben !
Ne érts félre, de előfordult már, hogy egy lány karakterrel nyomuló fiúnak kellett szerelmet vallania nekem és előfordult az is, hogy egy lány karakterrel nekem kellett szerelmet vallanom egy lány fiú karakterének stb.-stb. Mondjuk az első néhány esetben kemény a dolog, mert az ember ösztönösen írtózik az ilyesmitől, mivel kívülállóként totál homokos talákozónak tűnhet a dolog (manapság már nem véletlenül nem kamerázunk játék közben, mivel nem szeretnénk a Blikkben/Fókuszban szerepelni :DDD), dehát ez is benne van a játékban és ha valóban jó szerepjátékos akarsz lenni, akkor igyexel ragaszkodni a szerephez magához, kerül amibe kerül. Ezért jobb ha a női karaktereket lányok viszik és a férfiakat fiúk, így valamivel könnyebb a dolog (igyexünk ennél maradni), ámbár ez is okozhat problémákat, mert nehéz valakivel eljátszani a szeretőket, ha amúgy a valóságban inkább pofánvágnád és megtaposnád fémveretes Martens-szel ! :DDD Erre pedig az a megoldás, hogy a fizikai valóságban is közel kell kerülni a többi játékoshoz (rossz az aki rosszra gondol), mivel úgy sokkal intimebbé tud válni a játék maga is. Term. ez fiúknál általában 1xűbb, lányoknál hoszabb folyamat, mivel azok senkiben sem bíznak (magukból indulnak ki), tehát ahhoz, hogy közel kerülj hozzájuk és igaz barátjuknak tartsanak, kemény aknamunka szükségeltetik, arról nem is beszélve, hogy ehhez soxor a "családjukkal" is közelebbi kapcsolatba kell kerülni (az dúlva). -
#47211 add el az UFO magazinnak :) -
[Walaki]D`Lair #47210 Ehh itt a várva várt jeges képem...:D:D:D:D -
peet69 #47209 -
peet69 #47208 nem is !!44 -
akos #47207 Na hiez!
Már már meglepetés, hogy nem 500 olvasatlan SZPEM!! van a nap végére, mire hazaérek :-P :o)) -
[Walaki]D`Lair #47206 Long live space race! Long live MOLVANIA... -
#47205 vékre :D -
[Walaki]D`Lair #47204 Jeee megy az MSN...:D -
[Walaki]D`Lair #47203 Milyen ték ez? Takarodsz, ez nem ték... -
#47202 ehhe :D -
Jimmyke #47201 Sry :) -
Jimmyke #47200 Tékelek. -
Jimmyke #47199 Talán... -
#47198 jah meg izé -
Jimmyke #47197 megin' ittál? :) -
#47196 öö izé... ma van új kép rólam... csak elfelejtettem a képtáras jelszavamat :o
csuwwi ?! -
ugot2know #47195 Ma nem megy az msn 5 óta!Szia KATA!!!Sőt,az internet se megy! -
[Walaki]D`Lair #47194 Nem tudok, valamiért nem jelentkezik be...:( -
#47193 mér? Írtál? -
#47192 JAh.. te meg inkább írd meg a 3 napos privátomat! -
#47191 nem, ahhoz túl nagy izomláza van. -
#47190 Feltudol menni az msn-re?! -
[Walaki]D`Lair #47189 Edzettem... -
[Walaki]D`Lair #47188 Azt!
[szinte észrevétlenül SQJ felé int] -
peet69 #47187 loál :-DDD -
#47186 Melyiketö? [letekeri a 25 literes kanna kupakját]