Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

legensy
IMÁDLAK! mondtam már?

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

legensy
Na, most halál komolyan egy kérdeés!
Mert nem tudom magamtól megfejteni.
Ti pasik, miért utáljátok a nagypofáju nõket?
De komolyan. Miért csak nektek lehet nagy pofátok és igazatok mindenben?
És miért nem hagyjátok a nõket érvényesülni és kibontakozni?
Én örülnék, ha tényleg komoly válaszokat adnátok és nem megint beszólnátok és lehurrognátok.
Tényleg szeretném tudni.

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

Mayday
Harcolj!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

legensy

[Walaki]D`Lair

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

legensy

[Walaki]D`Lair
Takarék...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

legensy
Olvasok, és ha véleményem van, szólok. De megtanultam, hogy igazat írni nem szabad. Ezért hogy tetszik az alábbi bemutatkozás? :
Én egy tökéletes boldog gyerekkorból kikerült boldog feleség vagyok, akinek nincs és nem is volt soha semmi gondja és csak szabad perceimet a sok munka mellett szeretném itt eltölteni, némi kis beszélgetéssel.
Így megfelelek? Vagy megfeleltem volna, ha ezzel a kamudumával jövök ide?
Kell a hazugság? Akkor adok azt.

legensy
Én se elsõre, se sokadjára nem futok el, ne örülj 😊))

Sir Quno Jedi
Megértük ezt is. Van aki elsõre sírva fut el, véres kardként mutogatva a világfájdalmát, az ilyenekre asszem senkinek sincs szüksége... Kitartás rulez ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[Walaki]D`Lair
Ok, csá...

legensy
Nem. Csak azt hiszem felesleges írnom. Minek? Én nem fogom itt bizonygatni vadidegeneknek amit írok. Én beszélgetni akartam, de így felesleges. Azért mert vannak hazug emberek, akkor mindenkire rá kell fogni? Csak mert más mint az átlag? Nincs értelme....
Én nem szórakozni jöttem ide, azzal, hogy másokat is szórakoztassak mindenféle történetekkel, hanem megpróbálni kapcsolatot teremteni emberekkel, beszélgessek. De rájöttem, az itt nem megy. Már csak privátozok egy-két olyan emberrel, akik meg is értenek, akik igazán beszélgetni akarnak. Nem célom itt görcsölni, hogy bizonygassak és vitázzak és hallgassam a beszólásokat, mert erre nincs szükségem.

Sir Quno Jedi
Neeee...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mayday
Szepjoreggelt!
Nagy a csend! Legensy mennyasszonyat eltiltotta a parja?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sir Quno Jedi
TsáTsumi csõváz !

reggelt

hykao
Annyyúúúúúúúúúúúú!
Úgy bebasztam, hogy itt fekszem a földön, és nem bírok hazamenni, gyere má' gyorsan értem, mer' má' itt vannak a rendõrök is, és az egyiket le is rókáztam...az orvos meg aszongya, nem tud rajtam segíteni, be akarnak rakni egy napra a detoxba...tudod a ketreces ágyba, ahol a múltkor is voltam!!!
FtranX
fentvagy

Z
Most, hogy így mondod, tényleg, sry!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Hát gecca, errõl nekem is a lehetõ legsz@rabb emlékeim vannak. Ez leírja a történetet. 😞(

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Dynamic
Kicsit aktualitását vesztette a dolog, mármint az e-mail.Nem?
Már "rég" lement a premier, és azt hiszem megvolt a kellõ létszámú ember.Az indexen volt egy cikk is róla.
Ettõl függetlenül nem árt megnézni, mert jobb, tanulságosabb mint sok 20-ad osztályú múvi, amikre ezrek váltanak jegyet.
Adi

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Punny...

magus
pont most gázolta halálra osztálytársam volt barátnõjének a hugát egy gyorsulo tuningolt piros opel.

magus
ize, ha van itt admin, akkor itt van par kep rolam, ha erdekel valakit. Gondoltam felrakom egy kicsit, aztan majd leszedetem.

cSuwwi
hja, sajnos. :/

shit happens

* általában, attól, lekaszálhat

Kit--Kat
Szomorú, és olyan tehetetlen, tényleg állatlában az hal meg aki nem tehet semmirõl?😞((
Én mindig atól parázok, hogy más hülyesége miatt halhatok meg.
Pl állsz a villamos megállóban, bármikor lekaszállhat valami állat.
Honnan szedted?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CattiBrie

[/spam]™

[Walaki]D`Lair
a szivem szorult össze e sorok olvasása közben...😞(

[Walaki]D`Lair
Anyu, miért?
Az alkohol adója: egy ártatlan halála

Elmentem egy buliba, Anyu, és emlékszem a szavaidra. Megkértél, hogy ne rúgjak be, így hát nem ittam semmi alkoholt. Büszke voltam, Anyu, ahogyan azt elõtte megmondtad. Nem ittam alkoholt vezetés elõtt, Anyu, amiért a többiek gúnyolódtak is velem. Tudtam, hogy igazad volt, Anyu, és hogy neked mindig igazad van. A buli lassan véget ért, Anyu, és mindenki haza indult. Ahogy az autóhoz léptem, Anyu, tudtam, hogy épségben haza fogok érni: nevelésed alapján - felelõsségteljesen és büszkén! Lassan mentem, Anyu, és bekanyarodtam egy kis utcába. De a másik sofõr nem vett észre, és frontálisan belém hajtott. Ahogy fekszem itt a járdán, Anyu, hallom a rendõröket, amint mondják, hogy a másik sofõr ivott. És most én vagyok az, akinek ezért meg kell fizetnie! Itt fekszem, haldoklom, Anyu, kérlek siess! Hogy történhet ez meg velem? Az életem kipukkan, mint egy lufi! Körülöttem minden tiszta vér, Anyu, és a legtöbb az én saját vérem. Hallom, az orvos azt mondja, Anyu, hogy már nem tud segíteni rajtam. Csak azt akarom mondani, Anyu, esküszöm, tényleg semmit sem ittam. A többiek voltak, Anyu, akik semmivel sem törõdtek. Valószínüleg a másik sofõr is egy ilyen buliban volt, mint én, Anyu. Egyetlen különbség van csupán: õ volt az, aki részeg volt, és én vagyok az, aki most meg fog halni! Miért isznak az emberek, Anyu? Ez az egész életüket tönkreteszi! Erõs fájdalmaim vannak, mint a késszúrás, olyan erõsek! A férfi, aki belém jött, Anyu, körbe-körbe szaladgál, én pedig itt fekszem, és haldoklom. Õ meg csak néz rám hülyén! Mondd meg a bátyámnak, hogy ne sírjon, Anyu. És mondd meg Apunak, hogy legyen most bátor. És ha már a menyországban leszek, Anyu, írasd a sírkövemre: "Apja lánya". Valaki mondhatta volna neki, Anyu, hogy ne igyon, ha vezet. Ha mondta volna neki valaki, Anyu, most nem kellene meghalnom. Már alig kapok levegõt, Anyu, és nagyom félek. Kérlek ne sírj miattam, Anyu. Mindig ott voltál, amikor szükségem volt rád! Mielõtt elmegyek, van egy utolsó kérdésem, Anyu: NEM ÉN VEZETTEM RÉSZEGEN, MIÉRT NEKEM KELL MOST MEGHALNI???

Adi
Kurva jó!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

[Walaki]D`Lair
Ki nem szarja le?

Z
Ha valakinek nincs 3 órája megnézni a Titanic c. filmet, akkor katt ide! Lehetõleg hanggal nézzétek meg!

😄DDD

Z
E-mailben kaptam a következõ szöveget. Egy próbát megér, hátha tudok ezzel segíteni:

> NAGYON FONTOS!!! Kérlek olvassátok el és nézzétek meg a filmet is,
ha
> tehetitek! És légyszi küldjétek tovább, ahova csak tudjátok!
> Ez most épp egy olyan helyzet, ahol a civil társadalom is tud végre
> tenni valamit, csak akarat kell rá!
>
> http://www.ujeldorado.hu
>
> > Dióhéjban: A tervezett verespataki aranybánya-nyitásról. Egy
> > gyönyörû erdélyi falucska helyén (nem mellette, hanem alatta, rajta,
> > benne) tervez aranybányát nyitni egy kanadai cég. Ez a falu 2000
> > lakosa kitelepítésével, 5 temploma és 7 temetõje eldózerolásával, a
> > 2000 éves egyedülálló régészeti értékû római kori tárnarendszer
> > eltüntetésével, 4 völgy és 2 hegy eltüntetésével járna. Cserébe
> > kapnának egy, a 2000. évi tiszai halpusztulást okozó nagybányai
> > szennyezést okozónál 40-szer (!) nagyobb ciántavat (az aranyat
cián
> > segítségével nyerik ki, amit hatalmas ciános tavakban ülepítenek.
> elég
> > iszonyú látvány). Mindezt 8 év (!) aranybányászatért, ami utána
> > befejezõdik, de az említett dolgok végleg eltûnnek.
> >
> > Kocsis Tibor, ifjú magyar dokumentum filmes készített a témáról egy
> > fantasztikus filmet. A mozik mûsorra is tûzték, de félõ, ha nem lesz
> elég
> > nézõ, hamar leveszik. A jegybevétel 10%-a a helyi, beruházás ellen
> > küzdõ egyesület számára megy.
> >
> > Nagyon köszi!
> >
> > Anikó
> >
> > **
> > CSELEKEDJ VERESPATAKÉRT!
> >
> > Kedves mozgalmártársaim!
> >
> > Segítséget kérek tõletek. Elkészült a Verespatak filmem, de félek
tõle,
> > hogy napokon belül, a mozik leveszik a mûsorukról ha nem tudunk
> > mozgósítani. Ha nem lesz nézõje a filmnek. Nem voltak illúzióim, de
> > reméltem, hogy sokan lesznek kíváncsiak erre számunkra is fontos
> > történetre. Csak a Ti segítségetekkel lehet mozgósítani a zöldeket,
a
> > pedagógus-társadalmat, az egyetemeket, fõiskolákat.
> > Öt évem ment rá hogy a világ számára bemutassuk mi történik itt a
> > Kárpát-medencében, mi történt 2000-ben a Tiszával.
> > Sikerült kiverekednem, hogy a jegybevétel 10%-t átutaljuk a helyi
> > civileknek /www.rosiamontana.org/ akik küzdenek, hogy
Verespatak
> > megmaradjon. Minden erõmmel segíteni akartam a filmmel és bízom
> > benne,Ti
> > is segíteni fogtok.
> > A filmet ma viszem Torontóba egy öko-filmfesztiválon vetítjük.Ott
lesz
> a
> > kanadai sajtó! Bemutattam a parlament környezetvédelmi
bizottsága
> > elõtt
> > néhány részletet, megnézte a román nagykövet, átadtam Margot
> > Wallströmnek
> > aki megnézte és ígérte segíteni fog. Megkerestek Brüsszelbõl a EU
> > parlamentbõl, ott is vetíteni akarják, mielõtt Románia csatlakozási
> > feltételeit tárgyalják. Viszem Németországba két további fesztiválra
> > bekerült, Lipcse, Freiburg és mindenhová. Hiszem és vallom, hogy
> > együtt ez
> > a projekt megállítható.Fogjunk össze! Én nem tudok többet tenni,
> > sajnos.
> > Most rajtatok a sor!
> > Mellékelem Kelemen József országos kezdeményezését melyet
> tegnap
> > elindított Kiskunfélegyházán.Támogassátok !
> >
> > A film Budapesten: URÁNIA MOZI (19h, 1-én, 3-4., 6-án 17h is)
> MÛVÉSZ
> > MOZI
> > (15:45, 18h, 21:30,szept. 30-okt. 1., 4-6. 14h is) (okt. 1-4.: 10:15,
> 12h
> > is, 6-án 10:15, 12h is), MAMMUT MOZI (13:45, 18h, 19:45, 1-4.
10:15,
> > 12h
> > is, 6-án 10:15, 12h is). Valamint Szegeden a belvárosi moziban és
> > Kiskunfélegyházán. Sok más info és fórum, a www.ujeldorado.hu
> > weboldalon.
> > Ha fontosnak tartjátok küldjétek el az összes létezõ listán,
> weboldalon,
> > hírlevélben, újságban mindenhová és mindenkinek.
> > Ha nem lesz sok nézõ a hétvégén, a Mûvész mozi kedden leveszi a
> > mûsoráról.
> >
> > Ui. Állítólag a film nézhetõ, és 12 éves kortól értelmezhetõ.
> >
> >
> > Baráti üdvözlettel: Kocsis Tibor
>
>
>
>
>
>
> "Áldjon, Uram, téged minden ember, ki szerelmedért másnak
> megbocsát.
> És aki tûr gyötrelmet, nyavalyát.
> Boldogok, akik tûrnek békességgel,
> Mert tõled nyernek majd, Fölséges, koronát.
> Áldjon, Uram, testvérünk, a testi halál,
> akitõl élõ ember el nem futhat.
> Akik halálos bûnben halnak meg, jaj azoknak.
> És boldogok, akik magukat megadták te szent akaratodnak,
> A második halál nem fog fájni azoknak.
> Dicsérjétek az Urat és áldjátok
> És mondjatok hálát neki
> És nagy alázatosan szolgáljátok!"
>
> Assisi Szent Ferenc

hykao
Nem... 😊))
Guldenburg?

Z
Nem azt mondtam, hogy aki nincs benne az híres. 😄DDD

IMYke2.0.0.0
Akkor és is "hírös" vagyok? Miért nem lehetek benne a pesti teflonkönyvben?
Ja, mert pécsi vagyok...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Z
Hééééé! 😄DD

Te ezt nem hallottad! 😄DDDDDDD

Amúgy szerintem õ sincs benne. Általában titkosítják a hírös emberek.

hykao
Z
psszt: most csak megsúgom a megoldást, amíg a többiek nem hallják: keresd meg Balogh Gábort, és hívd fel õt! Õ ismeri szerintem. 😊)

Z

Sõt megkeres mindenki Téged az SG-rõl, és a pitiáner napi gondjaival fog zaklatni az egész fórumközösség! 😄DDDD

hykao
Havanna Ltp. alapvetõen két utcából áll (már ahol lakóházak vannak): Havanna utca, és Csontváry utca.
Ezen kívül az évek alatt a Havanna utca elõtt a garázssornál épült egy sorházakból álló sor, egy csillagház, meg egy garzon tömb.
legensy
Ennyit így tudok róla, abból amit Leg mesélt, meg tudom most az egész kamerázva van és azóta nincs annyi betörés meg ilyenek. Csak nem tudom, hogy most az csak a lakótelepre vonatkozik, az emeletesházakra,h havanna, vagy a mellette lévõ családi házakra is.
Nem tudom h a havanna egy csoportnév(amin belül sok utcanév van) vagy utcanév. Itt lakom pesten 2 éve és még el se vitt régi lakóhelyét megmutatni 😞
Bár még a repülõket sem láttam és a gellérthegyet sem.
Persze kicsi koromban mindegyiket sokszor, de nem emlékszem rá.

legensy
JAJA, jólbeszélsz, tudod valahogy be kell vágódni és nyalizni kicsit, és feltuningolni hátha a pozitív gondolat megvalósul

cSuwwi
Havanna, egy lakótelep a 18 kerben, híresen rossz közbiztonsággal. (Bár azóta lehet, hogy javult valamit)
Ill. ott van Mo.-ág egyik Ferrarija is (ha jól emléxem) 😄

shit happens

Mayday
Kell neha ilyeneket is irni, mert nemsokara hazaer, es olvas...

legensy
Miért nem tudok privátot küldeni? Meg van határozva hogy mennyi betû lehet benne? Mert rövidet el tudtam küldeni, de hosszút nem.

legensy
Lehet hogy nem havanna volt kiskorában nem tudom, mert családi házban lakott és alsós volt mikor az emeletesbe költöztek.
Én nem tudom mi az a havanna, mert nem vagyok pesti.
A páromra én nagyon büszke vagyok és nekem õ az isten, és szerintem mindent õ tud a legjobban, és õ a legokosabb 😊)) ugyhogy, hát persze 😊)) viszont így van, gondolom, mert 4000 valahányszáz telefonszám volt a gépébe írva akik vásároltak tõle. az a baj nem magának csinálta hanem haverjának segített.