Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Persze, hogy rég, mert amióta vége a nyárnak, állandóan csak az iskolatejet szopogatjátok... 😛
helló

hykao
Nem bántottál meg, amint említettem, mert egyrészrõl nem ismertük egymást, és egy idegen ember nemigen tud megbántani - fõleg neten keresztül - már jórég óta (más is nagyon-nagyon nehezen...)
Másrészrõl eleve nem vettem véresen komolyan a dolgokat, inkább mulattam én is!
Valóban én mondtam, hogy inkább itt folytassuk a beszélgetést, ne a "Játékmagyarításról tudtok-e?" topikban, és kezdjünk tiszta lappal, de olyan ígéretet nem tettem, és nem is tehettem volna, hogy rajtam kívül más fórumozók, hogyan fognak viszonyulni hozzád!
Tudnod kell, hogy már nemegyszer szórakoztak (többek közt én is...) régebbi fórumozók új regekkel stb., így sokszor kétes fogadtatásban részesülnek az újonnan ideérkezõk, legtöbbször jogosan...de aztán aki megragad közûlük, azzal ált. kisimul a viszony...
Ezen kívül lássuk be, hogy nem mindennapi történettel rukkoltál elõ, és ez így ismeretlenül, fõleg az elõzmények tükrében, hát nem csoda, hogy kétkedésekre adott okot...
Bízom benne, hogy a továbbiakban kisimulnak itt is az ellentétek...
Punkerwork
THX
neked is bár reggel már elég régen volt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

hykao
Megy!
Jó reggelt mindenkinek!
látom megy a modera 😄DD

na megjöttem ! 😄

Mayday
Szoval irjunk a Sims szamlajara?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

legensy
Párom már két és fél éves itt....
Reggel 7tõl du 18ig én vagyok, többiben párom ír. ha mégsem, akkor van rá utalás, hogy ki ír. De leginkább közösen szoktunk írni, egyikünk diktál, másik ír 😊
Végülis az elmúlt két évben is én írtam majdnem mindig, csak õ diktált.
Csak most jött a sims, elkezdtem oda írni, és valahogy úgy maradtam, hogy írogatok magamtól is mindenfelé. 😊

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

Punkerwork
az a baj nem tudni mikor melyikõtök ír + mivel új vagy még nem ismerünk, 1-2 év után viszont elég jól kilehet ismerni azért a fórumozókat is 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

legensy
Én is az igazat írtam és ez a baj.

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

na megyek isibe...

:-DDD

hyki bácsi rég találkoztunk 😛PP

az nem igaz hogy nemkell teljesen õszintének lenni!!!

többség aki ide irkál az igazat irja és nincs belõle semmi baja !!!

legensy
De igen és sajnálom

Már nem így intézném, és sokat tanultam a 4 nap alatt a fórumozásról.
Már tudom, hogy nem mindenki feltétlenül rosszindulatú, mint ahogy valószínû te sem rosszindulatból mondtad azt akkor.(bár tudom, van sok rosszindulatú ember is itt)
Rájöttem, hogy felesleges egy fórumon arc nélküli emberekkel vitába szállni, mivel én is az vagyok és így soha senkinek nem lehet végül igaza egy vitában.
Már tudom, hogy nem szabad teljesen õszintének lenni, akárhogy kérdeznek. Tudom, ki kell találni valami hazugságot és azt megírni, vagy bunkónak lenni és inkább nem válaszolni.
Rájöttem a fanyar humort nem sokan értik, bár van aki igen, de jobb ezt nem tenni.
És bár tudom, hogy vissza kellene fogni nõi szószátyár késztetésem, de ez nem megy, mert hiába vagyok gyerekes a nõi szófosás kényszer azért bennem van genetikailag.
És még sok mindenre rájöttem, de most gyakorlom a szószátyárságom visszafogását.
És valóban senkit nem bántottam, nem értem az indulatokat.
Csak tõled lenne jogos, de te ajánlottad, jöjjek erre a topicra és itt senki nem fog kiutálni, akármit mondok és induljunk tiszta lappal. A tiszta lap lehet nálad és nálam igaz, de a kiutálás dolog nem jött be, mert 90% azon van.
És azért köszönöm az ajánlatodat és azt, hogy nem haragszol, pedig tõled megérdemelném.

reggelt

Amse
Az lehet!

cSuwwi
lehet, hogy a saját képemet néztem???

shit happens

Amse
ki kócos?

cSuwwi
kaptál 1 aranycsillagot 24 órára 😊

shit happens

cSuwwi
kiezakócos?
😊

shit happens

Amse
Hi!
Légyszives ezt és ezt rakjátok be a képek közé és a mi most bent van 2. azt vegyétek ki.
Köszönöm!

hykao
Ó, engem sem bántott!
hykao
Sokmindenrõl lemaradtál, ami a napokban történt!
Nem kellett volna plázacicáskodni a haverokkal, meg állandóan Armyzni... 😊
rezes
vazze hykao lemaradtam valami flemrol?

Fonok.Ki az a corporation?

Bandew
Óóó az nem ebben a topikban volt, hanem egy másikban.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hb2u !!!!

Szabina
Tényleg köszönöm mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok!

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

hykao
Csatlakozom az elõttem szólókhoz!
Még mindig nagyon csinos vagy, és boldog szülinapot!

Szabina
Köszi

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

[Walaki]D`Lair
szépek! Boldog szülinpaot!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Szabina
Neked is köszönöm

Szabina
Köszönöm

legensy
lenne azért egy kérdésem, bántott itt valakit menyasszonyom Hykao-n kívûl?
mert Hykao-val kibékültek és tudtommal mást nem bántott.
és ha õk már nem vitáznak, akkor miért kötekszik vele mégis mindenki?
de ha ezt élvezitek, tegyétek.
legalább nem unalmasak az estéim és már úgyis közeleg a tél, nem lehet órákig sétálni és az utcán padonülve csókolózni, úgyhogy nekem megfelel szórakozásnak ez is amirõl ti gondoskodtok itt nekem :-)
nem lenne értelmesebb dolog elfogadni õt olyannak amilyen és akkor normálisan lehetne beszélgetnetek egymással?
gondoljatok bele, milyen lenne, ha én is olyan lennék mint ti? és elkezdenék harcolni ellenetek és csak a vita és gyûlölködés menne normális beszélgetés helyett a topicokon.
menyasszonyom elkötelezett ember, nem tud titeket úgy körbeudvarolni, mint a szinglik, tehát azért azt ne várjátok töle.
csak beszélgessetek értelmesen kötekedés nélkül.

cSuwwi
csókolom 😛
minjárt felrakom 😊

shit happens

legensy
ha jól emlékszem, én itt olvastam olyat menyasszonyomtól, hogy ne fogják rá hogy sajnáltatja magát, mert csak válaszolt Hykao kérdésére.
egy õszinte válasz nem azt jelenti, hogy valaki sajnáltatja magát.
és azt is kérte senki ne sajnálja.
nem tudom, de nekem úgy jön le itt elég sok embernek van hosszútávú memóriazavara.
nem tudom miért fáj bárkinek ha valaki válaszol valakinek.
és ha egy ember kiváncsiságból kérdez valamit, amire válaszolva van, abba nem értem mások miért folynak bele?
én úgy vagyok vele, ha jót nem tudok mondani, akkor a rosszat azt miért mondjam.
érdekes a felfogásotok, de ez van. én csak csenben mosolygok reakciótokon.
ha meg annyira utáljátok Szerelmemet, miért foglalkoztok vele? miért szóltok hozzá? ennyire érdekel titokban mégis, hogy válaszra késztetitek? mert ezzel azt teszitek.
nem kérek választ gondolatomra, mert én nem akarok senkivel vitába szállni és nincs idõm beszélgetni.
DE SZERELMEMNEK VAN!!!

Bandew
Boldog szülcsinapcsit!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Szabina
Sziasztok!
Ma volt a szülinapom és készült pár kép. Ezt kérem feltenni a többi közé. 😊

Bandew
Ez nem igaz, mert minden dolognak megvan a maga topikja.
A tied ITT van.

legensy
szerintem mindenki ott "nyomja" ahol akarja.
ebbe senkinek nem lehet beleszólása.
üdv legensy

cSuwwi
de gonosz itt valaki

(persze gondolom okkal)

shit happens

Bandew
Hát ez hihetetlen!
Már itt is nyomja a hölgyemény?

[Walaki]D`Lair
Nem a nagypofájú nõket, hanem a hülye juhpicsákat...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

legensy

Mayday
Koszonom, az O neveben is!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

legensy
Néztem a képét, és nagyon szép és nagyon kislányos 😊 az enyémre mindenki azt hiszi hogy fiú, nagyon fiús a kinézete és kemény harcos lesz belõle, mint az anyjából 😊

legensy
Az enyém is olyan, és hagyom 😊 És imádom, hogy nem áll be neki a szája.

legensy
Akkor már másodszor hallod: IMÁDLAK!

Mayday
Nem mindenki ilyen. Hallanad pl a kislanyomat, allandoan beszel, megallas nelkul. Be sem lehet a szajat fogni. Na, hat hagyom is ervenyesulni 😊

Mayday
Ugy remlik, meg nem...