Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Üdv az ünnepelteknek! 😊

BEAST
hihi boldog szülinapot 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hykao

Boldog szülinapot: cSuwwi és Kandurex!
hóónapig 😄DDD

cSuwwi
engem nem érdekel, de ha berakna a topica pár ilyet, lenne élet pár napig... 😄

shit happens

nekem jöhet 😄DDD

[Walaki]D`Lair
esetleg takaró alatt "sátrazós" képet petiról? 😛PPP

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

cSuwwi
akkor tegyél érte valamit 😊
pl. beerõsíthetsz te is tangás képekkel <#nyes>

shit happens

háj !

haldklik a topik

Kit--Kat
<#mf2>hoáá denevérek, denevérek!!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hykao
nem neked való film ez... 😊
Kit--Kat
#2pang...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
háhh hát még amikor Las Vegas felé mennek az még úgy elmegy, de a motorversenynél kikapcsoltam mert meguntam.
Talán holnap folytatom.

BEAST
nagyon helyes 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Punker
hát lehet azért nem tiszta nekem se mert nem merültem el elég mélyen a tudatmódosítók világában

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kit--Kat
a drogos kecik élvezik mint a haverom, mert látják magukat kívülrõl😄DD

Punker
nekem a rendezõi változat van meg, láttam már párszor de azt ne kérdezzétek hogy mi értelme van a filmnek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
ez a topic is döglõdik

hykao
Nem csodálom...
cSuwwi
nekem megvan már jópár hónapja, de elõszõr nem bírtam 1 szuszra végignézni...

shit happens

Kit--Kat
nahhh már itt is van akkó minnyá belenézek😊)

hykao
Nem vesztettél sokat...bár az az idióta Johny Depp kopaszon nagyon LOL, meg a Benicio del Toro disznóra hízva...
aszittem az fordítva van 😊

Kit--Kat
az, de hopp télleg ma felhívom ez lesz a legjobb. és akkor holnap fennáll a veszélye, hogy megnézem😊

Kit--Kat
pitty...

pang...

hát az bezony gáz :-D

Kit--Kat
már félhónapja kérem költsön de még mindig nem kaptemmeg:o

PResident Evil
kedvencem !

LittleL
Loál !

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

[Walaki]D`Lair
Ja...csunya film...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
azért elég fárasztó film...mondjuk az összes ilyen az...egy tiszta ember számára...
Sir Quno Jedi
Az régi,d e jó

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

A Rekviem egy álomért -ot láttátok...?

Sir Quno Jedi
Relletz ! Nos hogy vannak kis mozgalmistáink ??!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PResident Evil
<#idiota>

PResident Evil
ehh én most sem tudtam végignézni <#szomoru1>

CSOCSO
LOL
FtranX
ez nagyon állat! 😄

BEAST
<#eplus2>

Z
Na egy utolsó

Ennyi pihentet, aki ezeket megcsinálja! 😄D

Jó éjt emberek!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
na akkor még egy...

ÕÕÕÕ, izé bocsi, nem gondoltam át...mea culpa! 😛

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

BEAST
ugye tudod hogy most akár a földön fetrenghetnék habzo szájjal? 😄DDDD szerencséd hogy nem 😛

Z
Hi all!!

Egy kis fun, Mimaccs ne nézd meg! 😊))

[Walaki]D`Lair
Hát mert ez egy ilyen film...😄DDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

LOÁL 😄DD

BEAST
én a suliban láttam elösször 😊 még régen osztályfönökin néztük meg a drogok miatt 😄DDD

BEAST
áz <#zavart2><#hehe>

REKLÁM _!!!!!!!!

még soha nem néztem végig mert mindíg készen kezdtem el hajnalban amikor haza értem buli után :c)))

valahogy nem tudtam végig nézni 😛PP