Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ez mitõl van??
Az ilyen túláradó kúlság minden "lesser" arcnak fáj ;DDDD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
u dont have to listen anybody else but me
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
attól még elvárja és jólesik neki hogy ennyien szeretnének vele lenni 😊
u dont have to listen anybody else but me
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
de amúgy remekül megfigyelhetõ ez a jelenség, pl sportmotor.hu.. feltesz egy lány egy gallériát fúhúúú desézpmotordeszéplány szép de a motorserossz dugnámszúrnmá hasonló kommentek tömkelege, meg hogy tiszteletreméltó hogy egy lány motorozik... de ha ugyanazokat a képeket lánynélkül feltennémén még le is szólnának 😄
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
én amúgy du...õõõõõ aranyos és szép sztem is.
persze csinos meg minden, na de kérem...
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n