Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nem stresszelek, nem vagyok ideges, a nõk néha felbasznak de aztán lese..., gondolod hogy egy poston fogom szívni a fogam? 😄<#puszi>#puszi>
u dont have to listen anybody else but me
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
hol write only vagy hol nem. ezt adjam össze.
persze részemrõl végeztem, mehet tovább a havi 10hsz.😊
vrsdm ezek mellett egy kibaszott nagy pózer, de legalább stílusosan.😉
MJ rulz Pink Team The Only One
trélszen nem lehet akkorát esni, jó meredek érkezõk. kb. egy csúszda az egész 😊 jó hát a bõr az lejön na. meg évi 1 csonttörés belefér ha azt nézzük hogy 4ünké a pálya. nem olyan sok az 😄
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
mint látod a 2. ugrató mellett van egy ilyen " gát " az egy kanyar, ami egy pumpasor része, pumpasor ilyen huplis hullámos kanyargós gyors baszatós dolog, amibe ha pumpálsz (az íveknek megfelelõen terheled / mozgatod a kerékpárt) akkor tudsz csak akadás nélkül szépen, és gyorsan végigmenni...
ittvan pl. a váci pálya pumpasoráról egy kép ( ez egy 3méter magas érkezõrõl készült. szóval ez körülbelül 10nm2 😊
na, és mivel ugratsz, de egyenesen unalmas, ezért van ilyen is, ahol lehet bohóckodni és élvezni amit a kerékpározás ad 😊
legyen inkább leszaromgyógyszer.
bajod van betépsz. leszarod. legalábbis ezt látni mindenhol.
rákos vagy? betépsz. leszarod...
amúgy ha már ennyire beleástuk magunkat a témába akkor nesztek gémerek 😄
/halkan közlöm, a lakásban nincs olyan pc-laptop-mac amin a gyári játékokon kívül bármilyen szórakoztató alkalmazás is telepítve lenne.
Két óra játék hasonló hatással van, mint napi egy adag kokain, állítja egy nemrég megjelent nyilatkozat.
folytatás...
am, ha jol tudom 10bol 4 ember kiprobalt mar minden foldi jot.
amúgy fölösleges ezen vitatkozni.
a buzinak is csodaszép egy férfi fenék
még sem tudna a világért sem meggyõzni hogy nincs azzal semmi probléma...
vannak akik szerint belefér az életükbe a tudatmódosítás, van akiknek nem.
visszatérve a kezdõ gondolathoz.
azért megnézném néhány antidrugger arcát, amikor mondjuk megkérdez 100 embert a városban az utcán hogy, ki, mit és milyen gyakran. és mondjuk ez csodaország szóval mindenki igazat mondana.
azthiszem leinná magát kínjában 😄
10 oldalt írhatnék tele a káros hatásokról, de a pszichológiáját is leírhatom miért nehéz ezt beleverni a többségbe, aki életében csak egyszer is füvezett.
ja, nem vagyok fûellenes, szarok bele. tõlem legális is lehet, az se izgat. csak ne állítsuk be rákgyógyszernek, meg ártatlan báránykának kedves fiatalság. tudjuk hogy amit szívunk, iszunk, az káros és hogyan káros, mire káros.
Szal ja, biokémia. A témának két éle van, úgyhogy ne vitázzunk. Unok már errõl vitatkozni.
ja, nem vagyok füves.
valójában évente 2-3 ember szívrohamot kap füvezés közben.
ez már dúrvaság, ugye
amúgy a károsságot csak halálban lehet mérni igaz?😊
ha mindkettõt évi 12szer csinálod, akkor az alkohol lényegesen kevésbé káros. inkább baszok oda a májamnak, elég jól tud regenerálódni, míg az örömközpontodnak egy füvezés is odatesz - ez biokémia, nem liberális maszlag.
én mindkettõt károsnak tartom, de tény, hogy ha mindkettõt mértékkel tolod, a fû sokkal károsabb és additívabb.
én egyik "szert" sem védem...
ellenérvként, tudom hogy a fûtõl beáll az ember életkedve egy bizonyos sztenderre, és anélkül lehangoltabb lesz alapjáraton..de ez minden dologgal így van a világon, kulcsszó: mértékkel.
mondom. lehet tényekkel dobálózni, de felesleges és képmutató.
majd ha nem csak write only leszel válaszolok. addig próbáld meg értelmezni azt amit írtam. sok sikert.😊
es megegyszer elnezest Csuszi! csak ezek a stresszes hetkoznapok... 😄 am igazad volt amit lentebb irtal a dolgokrol, h milyen karos hatasai vannak csak bazeg... kellemetlen, h berakok egy videot amin 4 masodpercre megjelenik a hulye fejem es itt lyukadunk ki 😄 kozbe egy artatlan lelek vagyok<#vigyor3>#vigyor3>
Persze hogy kibebaszott jó, szerinted miért használnak ilyen szereket oly sokan? 😄 Azért mert rosszul érzik magukat tõle?
Pont hogy ez a legnagyobb baj a broggal, hogy kibebaszott jó és közben tönkretesz.
De tényleg nem kéne felvilágosító topikká avanzsálni ezt a helyet, szerintem van több topic itt az ezsgén ami ezzel foglalkozik.
pusziszia
" elmondta a velemenyet aztan annyi" - én is elmondtam és annyi. különbség?
de igazad van, szegény topic most marhára szét van baszva. nem is tudom hogy hozzuk helyre.😞
"de magyarazz csak, bar nem tudom, hogy minek..." - és Te?
"szep napot. "
.
"cannabis sativától max. röhögõ fiatalokat látsz a villamoson..."
egyéb kérdés? remélem az elsõ ironikus hsz.t nem kell lefordítanom.
faszer kell allandoan flemet inditani ilyen faszsagokbol...
nem drogozik senki.. kepeket rakunk be... nekem volt egy videom is amit gondoltam beteszek es kesz.
szep napot.
2. az élettani hatásaiba a fûnek ne menjünk már bele, bírom amikor fiatalok angyalkává teszik a cannabist. dopaminközpontról hallottunk-e már? kannabinoid-rendszerrõl? mert inkább iszom le magam évente párszor, mint a belsõ örömforrásom cseszegessem visszafordíthatatlanul. nem véletlen röhögnek azok a fiatalok a villamoson. de tõlem nyomjátok, de közben ne hirdessétek hogy ez mekkora királyság, én se ordibálom se részegen, se józanon, hogy az alkohol kurva király cucc.
<#levele>#levele>