Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
épp most mondtam hogy " végtelenül nyugodt " ...
én nem stresszelek, nem vagyok ideges, a nõk néha felbasznak de aztán lese..., gondolod hogy egy poston fogom szívni a fogam? 😄<#puszi>

u dont have to listen anybody else but me

OrioN the S
mar megint a szivas<#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

csuszi
bók volt, nem mellre szívni😊

MJ rulz Pink Team The Only One

VRSDM
ha az pózer hogy a végtelenül nyugodt, és egyedi életstílusomra büszke vagyok, büszkén mutatom másoknak mint lehetséges alternatíva. akkor ja. pózer vagyok 😄

csuszi
"Csak a thc emellett rákgyógyszer," - lásd #71799.
hol write only vagy hol nem. ezt adjam össze.

persze részemrõl végeztem, mehet tovább a havi 10hsz.😊
vrsdm ezek mellett egy kibaszott nagy pózer, de legalább stílusosan.😉

VRSDM
az utcán volt. korlátonárkon keresztbe át. végül félig az árokban kikötve.

trélszen nem lehet akkorát esni, jó meredek érkezõk. kb. egy csúszda az egész 😊 jó hát a bõr az lejön na. meg évi 1 csonttörés belefér ha azt nézzük hogy 4ünké a pálya. nem olyan sok az 😄

OrioN the S
itt sikerult leszakitani a fel fejed? 😄 gondolom ezen a szep ugralos reszen

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

VRSDM
ez a mi trélszünk... a trélsz olyan mint a dirt, csak nem annyira trükközõs, inkább meredek szúrós stílusos technikás.

mint látod a 2. ugrató mellett van egy ilyen " gát " az egy kanyar, ami egy pumpasor része, pumpasor ilyen huplis hullámos kanyargós gyors baszatós dolog, amibe ha pumpálsz (az íveknek megfelelõen terheled / mozgatod a kerékpárt) akkor tudsz csak akadás nélkül szépen, és gyorsan végigmenni...

ittvan pl. a váci pálya pumpasoráról egy kép ( ez egy 3méter magas érkezõrõl készült. szóval ez körülbelül 10nm2 😊

na, és mivel ugratsz, de egyenesen unalmas, ezért van ilyen is, ahol lehet bohóckodni és élvezni amit a kerékpározás ad 😊

VRSDM
a rákgyógyszer kifejezés elég szar. nem is csoda hogy szúrja a szíved, fõleg ha ebben tanulsz.

legyen inkább leszaromgyógyszer.
bajod van betépsz. leszarod. legalábbis ezt látni mindenhol.
rákos vagy? betépsz. leszarod...

amúgy ha már ennyire beleástuk magunkat a témába akkor nesztek gémerek 😄
/halkan közlöm, a lakásban nincs olyan pc-laptop-mac amin a gyári játékokon kívül bármilyen szórakoztató alkalmazás is telepítve lenne.

Két óra játék hasonló hatással van, mint napi egy adag kokain, állítja egy nemrég megjelent nyilatkozat.

folytatás...

Ic3 m4n
Erdõ, jössz lefele.. magamból kiindulva azt hittem dh 😄
Felvilágosítasz?

OrioN the S
nana! a teknosok jo emberek! 😄 neha a szekusok is.

am, ha jol tudom 10bol 4 ember kiprobalt mar minden foldi jot.

tigeroo
úristen mert mi beszéltünk ilyesmirõl?

jólvan megyek fél órát kukoricán térdepelni....
tigeroo
a teknósnál a szekusnál a hekusnál 😄
csuszi
nem vagyok antidrugger, szívtam is már, fogok is. de nem keverem a szezont a fazonnal, és tudtam/tudom hogy mi merre amikor füvezek, minek ártok. rákgyógyszer meg apám fasza.

VRSDM
jó kis vitát csaptatok basszátok meg 😄

amúgy fölösleges ezen vitatkozni.
a buzinak is csodaszép egy férfi fenék
még sem tudna a világért sem meggyõzni hogy nincs azzal semmi probléma...

vannak akik szerint belefér az életükbe a tudatmódosítás, van akiknek nem.

visszatérve a kezdõ gondolathoz.
azért megnézném néhány antidrugger arcát, amikor mondjuk megkérdez 100 embert a városban az utcán hogy, ki, mit és milyen gyakran. és mondjuk ez csodaország szóval mindenki igazat mondana.

azthiszem leinná magát kínjában 😄

csuszi
és az alkoholról szintén mondhatunk ilyet, erõsíti a szívet, segíti a vérképzést, stb stb. unhatod, de attól még káros mindkettõ. és ja biokémia, én tanultam/tanulom. te?
10 oldalt írhatnék tele a káros hatásokról, de a pszichológiáját is leírhatom miért nehéz ezt beleverni a többségbe, aki életében csak egyszer is füvezett.

ja, nem vagyok fûellenes, szarok bele. tõlem legális is lehet, az se izgat. csak ne állítsuk be rákgyógyszernek, meg ártatlan báránykának kedves fiatalság. tudjuk hogy amit szívunk, iszunk, az káros és hogyan káros, mire káros.

Csak a thc emellett rákgyógyszer, súlyos betegeknél meghozza az étvágyat, epilepsziás rohamok számát töredékére csökkenti, izmokat lazít - izombetegségeket enyhíti, magas vérnyomást leviszi, idegi alapú betegésgeket, parkinson kórt, ocd-t, tourette-et stb. sokkal elviselhetõbbé teszi.
Szal ja, biokémia. A témának két éle van, úgyhogy ne vitázzunk. Unok már errõl vitatkozni.
ja, nem vagyok füves.
ez mítosz egyébként, hogy fûtõl még senki nem halt meg.
valójában évente 2-3 ember szívrohamot kap füvezés közben.
ez már dúrvaság, ugye
csuszi
"1. attól hogy az alkohol rosszabb (nem rosszabb, mindkettõ rossz) nem mentesíti a drogokat. lopni szabad, mert a gyilkosság rosszabb? érdekes érvelés."

amúgy a károsságot csak halálban lehet mérni igaz?😊
ha mindkettõt évi 12szer csinálod, akkor az alkohol lényegesen kevésbé káros. inkább baszok oda a májamnak, elég jól tud regenerálódni, míg az örömközpontodnak egy füvezés is odatesz - ez biokémia, nem liberális maszlag.
én mindkettõt károsnak tartom, de tény, hogy ha mindkettõt mértékkel tolod, a fû sokkal károsabb és additívabb.

OrioN the S
😄DD igy van!

tigeroo
fõleg hogy ez egy pózer topik 😄

bár, itt mindenki emo, atléta, modell, professzor
tigeroo
miért van az hogy alkohol és dohányzás miatt 7,5 millióan halnak meg a világon évente, fûtõl meg senki sem? valamint hogy ugyan olyan számban válnak a használói függõvé mint az alkoholnál.

én egyik "szert" sem védem...
ellenérvként, tudom hogy a fûtõl beáll az ember életkedve egy bizonyos sztenderre, és anélkül lehangoltabb lesz alapjáraton..de ez minden dologgal így van a világon, kulcsszó: mértékkel.

mondom. lehet tényekkel dobálózni, de felesleges és képmutató.
csuszi
<#eljen> semmi baj, nem vettem magamra😊

csuszi
majd ha nem csak write only leszel válaszolok. addig próbáld meg értelmezni azt amit írtam. sok sikert.😊

tigeroo
poénkodtak elõttünk páran a drogosokon, erre jösz a lekezelõ dumáddal, amit mondtam abban van igazság, ha az a bajod hogy az utcán drogosok vannak arra írtam azt amit, ismétlen senki sem írta hogy itt ki mit szed mit szív mit lõ, a gyilkosságos párhuzamhoz inkább nem fûzök semmit, kár sarkítani a dolgot, de írtad hogy teis szoktál inni, csak te gondolom nem huligánkodol az utcán, na ugye lehet ezt kultúráltan is csak sokan ezt nem vágják, ez alapján nem kellene általánosítani, mert kurva képmutató SZVSZ, otthon meg azt csinál ugye az ember amit akar, és lehet hogy az én szövegem is képmutató de én legalább nem általánosítok és nem osztom az észt az X generáció újabb hippijeinek
immovable
😄
OrioN the S
van nalad elado?<#idiota> azert van neked akkora folded vazze :ASD

immovable
...stresszes hetkoznapok...

Egy kis fû megnyugtat.<#idiota>
OrioN the S
hat valami ilyesmi.

es megegyszer elnezest Csuszi! csak ezek a stresszes hetkoznapok... 😄 am igazad volt amit lentebb irtal a dolgokrol, h milyen karos hatasai vannak csak bazeg... kellemetlen, h berakok egy videot amin 4 masodpercre megjelenik a hulye fejem es itt lyukadunk ki 😄 kozbe egy artatlan lelek vagyok<#vigyor3>

GregSB
"a végén kiderül hogy a drog az kibebaszott jó."

Persze hogy kibebaszott jó, szerinted miért használnak ilyen szereket oly sokan? 😄 Azért mert rosszul érzik magukat tõle?

Pont hogy ez a legnagyobb baj a broggal, hogy kibebaszott jó és közben tönkretesz.

De tényleg nem kéne felvilágosító topikká avanzsálni ezt a helyet, szerintem van több topic itt az ezsgén ami ezzel foglalkozik.

OrioN the S
miattad van -.- kereked ki lesz szurva!

OrioN the S
oks, sajnalom. ne haragudj. csak felidegelt, hogy egybol megint felvilagosito orat tartanak a forumon, mert valaki kiejtette azt a szot, hogy fu vagy drog vagy egyeb... kozbe sztem itt a nagyresz alkoholizal, ha ugy adodik.

pusziszia

csuszi
"Idezd legyszi azt a reszt ahol valaki azt irta, hogy" - térítés megy, "IDEZD LEGYSZI!"
" elmondta a velemenyet aztan annyi" - én is elmondtam és annyi. különbség?

de igazad van, szegény topic most marhára szét van baszva. nem is tudom hogy hozzuk helyre.😞

"de magyarazz csak, bar nem tudom, hogy minek..." - és Te?

"szep napot. "

OrioN the S
hat, ha valaki ettol kedvet kap hozza akkor meg is erdemli. elmondta a velemenyet aztan annyi es nem kert senkit nem teritett senkit semmilyen tudatmodosito szer fogyasztasara. am basszuk szet a topikot (Y) gondolom nem lehetett volna kibirni... de magyarazz csak, bar nem tudom, hogy minek...

.

bardocz
Nekem is ez a bajom pár füvessel, hogy hirdetik a faszságot, okosabb lesz tõle az ember, meg ilyenek, mert látták egy filmben, aztán lófaszt. Olyan szinten elbutulnak, hogy hihetetlen😄 Természetesen most nem a fórumra gondolok.
csuszi
"Jaa. Mocskos druggerek mindenhol ottvannak es nem locsolnak le sorrel es nek esnek el bennem es nem masznak ra a csajomra es nem verekednek es nem ordibalnak a villamoson es nem hanyjak ossze a varost es nem . . . Pfuj."

"cannabis sativától max. röhögõ fiatalokat látsz a villamoson..."

egyéb kérdés? remélem az elsõ ironikus hsz.t nem kell lefordítanom.

OrioN the S
Idezd legyszi azt a reszt ahol valaki azt irta, hogy fogyasszatok, mert O is fogyaszto es kurvajo! IDEZD LEGYSZI!

faszer kell allandoan flemet inditani ilyen faszsagokbol...

nem drogozik senki.. kepeket rakunk be... nekem volt egy videom is amit gondoltam beteszek es kesz.

szep napot.

csuszi
1. attól hogy az alkohol rosszabb (nem rosszabb, mindkettõ rossz) nem mentesíti a drogokat. lopni szabad, mert a gyilkosság rosszabb? érdekes érvelés.
2. az élettani hatásaiba a fûnek ne menjünk már bele, bírom amikor fiatalok angyalkává teszik a cannabist. dopaminközpontról hallottunk-e már? kannabinoid-rendszerrõl? mert inkább iszom le magam évente párszor, mint a belsõ örömforrásom cseszegessem visszafordíthatatlanul. nem véletlen röhögnek azok a fiatalok a villamoson. de tõlem nyomjátok, de közben ne hirdessétek hogy ez mekkora királyság, én se ordibálom se részegen, se józanon, hogy az alkohol kurva király cucc.

OrioN the S
jah 😄 durva arcok 😄 otthon a 2 gyerek+asszony, az meg tinisunakat molesztal matt reszegen.

OrioN the S
sztem ne menjunk bele. "a masiniszta megmagyarazza, hogy milyen a vizibalett" szindroma. folosleges flame.

tigeroo
hát nemtom, az alkohol jobb? cannabis sativától max. röhögõ fiatalokat látsz a villamoson...
GregSB
Ott beviszkizett bajszos apukákat látsz. Azok se jobbak 😄

csuszi
a végén kiderül hogy a drog az kibebaszott jó.
<#levele>

VRSDM
Jaa. Mocskos druggerek mindenhol ottvannak es nem locsolnak le sorrel es nek esnek el bennem es nem masznak ra a csajomra es nem verekednek es nem ordibalnak a villamoson es nem hanyjak ossze a varost es nem . . . Pfuj.

OrioN the S
nem akarlak elkeseriteni, de sztem talan a slager teraszon nem latsz olyanokat 😄

VRSDM
Ha... bölcs maradtál volna...

GregSB
Nem is rád gondoltam konkrétan, de azért ilyen partikon látni érdekes arcokat 😄

OrioN the S
<#hawaii>

Ic3 m4n
bmxdh? <#fejvakaras>

VRSDM
Mindig is tudtam hogy szép emberek vagyunk mi elektronikus zene hívek 😊
<#law>