Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Ja, ez lemaradt:

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

(ezt kérik csupán az ImageShack készítõi a használatért...)

...és ide a fórumba a feltöltés után elõugró oldalról az e szöveg alatti bekeretezett részt kell bemásolni:
"Hotlink a clickable thumbnail on a forum or message board! Use second link if first link fails."
uv

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

gabber_saviola
Te annyira rendes vagy.... 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hykao
Én már egy ideje ezt az ImageShack-et használom pl. a WR2 topikban, az új screenshotok berakására, mert a játék fejlesztõi is nagy hódolói a tacepaó méretû screenshot-oknak...
Random work
Jaj, de ha már egyszer letölti a gépre a képeket akkor nem öt perc mert újra nem szedi le minden megnyitáskor.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

hykao
...és, hogy a gyakorlatban is bemutassam, hogy mit is csinál az Imageshack:

Szal, amelyik kép nagyobb a fórumokban kívánatosnál, azokból rákattinthatós thumbnailt csinál automatikusan!

Kedves Membrah, nézd meg ezeket a képeket, kissé megvágtam némelyiket, amelyiken túl sok volt a "sallang", kicserélhetem a most fentlévõkre? (természetesen nem a thumbnail méretûekre gondolok, hanem azokra, amik rájuk kattintva "jönnek" elõ)
TITA 2004
nagyon köszi +probálom mien <#taps><#wilting>

TITA 2004
Eltudom képzelni 😞 de akko má nem vagy karmolós hangulatba ezek szerint<#taps>

hykao
pl: www.honositomuhely.hu

De mondok jobbat!!!
Kezdõknek, dilettánsoknak, ügyetleneknek, lustáknak, óriásplakátosoknak...stb...itt a megoldás: ImageShack ill. Lamase által elkészített magyar változat: Image Shack HU Lite
MIMACSKA
de most már jó! 😄

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
De azért az elég kellemetlen, hogy 5 perc volt amíg betöltõdött az oldal.

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
Abszolút nem vagyok ideges.

www.extragyongy.hu

gazo
...nekem illet aztán irkálhacc...

TITA 2004
és ez bocsi letõlthetõ valahonnan??<#wilting>

TITA 2004
Mert ilyen buta fejem van valóban, is vagy igy gondolom<#awink><#wilting>

hykao
Én amúgy XnView-et használok, átméretezésre. Ingyenes, magyar, kis méretû, könyû...
hykao
Membrah képei: (nagyokat kigyomláltam)

Punkerwork
miért azt a smile-t rakod be mindenhova?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

TITA 2004
Egyébbként a PhotoZoom pro nevü progi is jo az átméretezéshez<#wilting>

TITA 2004
tehát a #45495 az elsõ üzim nektek<#wilting>

TITA 2004
jaj kitöröltem az elöbbit 😞 de azt irtam sziasztok, jol vagytok ? és hogy MIMACS ne idegeskedj má 😊

Punkerwork
mert tetszik 😊

Membrah
miért is?

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

TITA 2004
Lassan én nekem is lessz idõm AA-t játszani ill: elkezdeni<#taps>

Punkerwork
egyértelmû hogy az uccsó a legjobb 😊

hykao
Na és nem utolsósorban nagy szerencse, hogy a #45460-ason olyan hamvas-ártatlan-tiszta gyermektekintettel néz reánk az új hölgy képtártagunk...mert majd leültem, amikor ezen az aljas napon megláttam a táskák mögül a topikban ezeket a majd fél megás tacepaókat...(még szerencse, hogy eleve ültem...)

Mondjuk a képek nagyrészét körbe lehetett volna vágni, pl. a papucsos-zoknis hintás kiscsókát és társait, mert így lekicsinyítve, alig látszik némelyiken Membrah....
Membrah
KÖSZI!!!!

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

FtranX
Szerencséd, hogy én láttam meg elõször a képeket. 😊

fentvannak lekicsinyítve.

Random work
Puncsos

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Membrah
köszi

gazo
...aszittem a Veszett jóóóóóó csaj! topicban vagyok....<#vigyor2>

Punkerwork
ne nekem + tényleg át kell méretezni az összeset

Membrah
ok, kössz!

Punkerwork
hát ha valamelyik képtár admin-nak van ideje akkor átméretezi és berakja.

Membrah
Egyébként magába aképtárba,hogy fog bekerülni?

Membrah
huh...Ez egy nagyon alpári tábori, reggeli torna, amit én tartottam...
Elõtte pedig egész éjjel fenn hülyültünk,meg alpáriztunk..s nem aludtam maw egy-két órát...nem emlékszem(két éves a kép..)
De kössz..

gazo
<#eljen>

Adi
ez cool!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Membrah
Jujj...

Random work
Na ez most felvidított érdemes megnéznetek: numanumayè!

MIMACSKA
Azért mert azon volt képnézegetõd! De kicseszés ekkora képeket betolni, már bocs. Törölni kéne és kicsinyítve visszatenni.

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
A paintel is lehet!

www.extragyongy.hu

Membrah
Hááát bocsi...
Nem direkt volt...
Már említettem, hogy nem engedi átméretezni a képeket...
Egy másik gépen meg sokkal kissebben jelenítettte meg az elsõ képet...
Azt ezen meg már fel sem engedte tenni..."Túl nagy a mérete"

MIMACSKA
Olyan nincs, hogy nem lehet átméretezni egy képet! Alig jön be az egész topic itt a melóhelyen a képek miatt!! :o

www.extragyongy.hu

Membrah
Elég korán kezded...
Szerencsére én ma itthon vok...
Juppí!

Egyébként tudtommal nekünk nincs ilyen programunk, hogy IrfanView...

MIMACSKA
Buzi nagyok a képek!!
Max 800*600 pixel ok?

www.extragyongy.hu

Random work
Engem nem zavar szélessávom van. Az IrfanView nevû progival át lehet méretezni a képeket. Nem tudom utólag ezekre rá lehet-e tölteni kissebb méretben a képeket mert akkor a hozzászólást se kell módosítani. A fent említett progi alakalmas arra, hogy kivághatod a képekbõl a fontos részt, hogy csak az legyen benne így is csökkenthetõ a méretük.

Kezdek szédülni szerintem ma nem sokat fogok dolgozni. 😞

Membrah
Nem engedte sajna...

Membrah
Nem tudom máskép megoldani....
Nem engedi az átméretezést...
Az is érdekes, hogy tegnap egy másik gépen kicsi volt az elsõ kép(csak az ékezetes volt), ezen meg kiírta, hogy nagy a mérete...
Nem értek hozzá..
Abszolút laikus vok...
Ha bárkit zavarna elnézést,a mentségem csak az, hogy tényleg nem vagyok otthon ebben a témakörben...
SORRY!!!!!:-(((

Punkerwork
Plz méretezd át a képeket!