Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
volt az a Rózsi-Mák nikkje, amíg bannszabin volt...

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
lol

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kata
Én aszittem Rózsinak híják. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem, azt a szeánszot már korábban megejtettem. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
áz😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Hát én ebbe a zenebonás dologba nem nagyon folyok bele...

Kaszi46
õ nem , én viszont igen! részletezzem?😄

*Posse*T.W.D*

hykao
Lovász Móni? Az kijaz??? Walaki travi mûvészneve? 😊
Kaszi46
na ahhoz nem lenne erõm az tuti<#sniffles><#vigyor4>

*Posse*T.W.D*

[Walaki]D`Lair
aszittem te is fürdeni voltál....😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

petesilver
Maga gyakjon GTR-re😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Mondjuk most lágy zenével nem is bírnám ébren a gép elõtt holnap estig😊 szal ugrott egy napra az új R.E.M. album is.

Kaszi46
na mivan fáradtok mi?hihi

*Posse*T.W.D*

petesilver
Lovász Móni hogy ugrik egybõl a message gombra, ha megjön Kata! LOL! 😄DDDD

Kaszi46
lol

*Posse*T.W.D*

petesilver
Amúgy meg olcsóbbak is vagyunk! Nálam mindig 2 forint ez a dal! 😊

Kata
csorgattam egy kis nyáladzást a Borg fórumra a szívemcsücske K8 ügyében 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kaszi46
kérem itt komoly társalgás folyik nem szpem<#nezze>

*Posse*T.W.D*

[Walaki]D`Lair
hol voltál? 😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kata
na re, szpemmerek

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Jó didik? Neeem! Moby Dick! 😊)
Kaszi46
az a baj hogy ezzel a rokker társadalmi réteg is igy van! ugyanis 2-3 éve elmentünk Akela koncertre(5 év kihagyáés után ujra összeálltak), haverommal 2en. ugy néztünk ki mint a képgalériában a képen, szal enm egy tipikus rockernek,😄 ráadásul nem is öltöztünk be rendesen, mert utána mentünk Goldie ra is a vigadóba, szal el tudod képzelni mennyire kilógtunk a sorból. alényeg a lényeg az elsõ szám alatta annyira elpicsáztak minket hogy kénytelenek voltunk hazasomfordálni, ráadásul haveromnak õrületesen felpuffadt az araca igy õ goldie ról is lemaradt!😄

*Posse*T.W.D*

petesilver
😊 80-as évek. Itthon még csak a Super chanel volt, nyakon öntve Modern Talkingal, és CC Cath-el. Akkor kinti metált csak a Petõfi csarnokban kivetítõn lehetett látni a Metálkarácsonyon. Na ott mindíg volt Moby Dick! 😊

petesilver
pl asszem 2002-ben végignyomtam a szigeten a pallmallsátor szuperbuliját elejétõl a végéig, pedig a végén már keményebbet nyomtak ott is. Pár nappal késõbb már Hobo-t, és a Takács Tamás DBB-t néztem 😊

Kaszi46
senki nem kérdezte, de én azért is leírom én kedvenc metál, rock bandáimat akiket mai napig hallgatok:
AKELA(nekik külön soirt adok annyira szeretm õket)
Sex aCtion-Action, Pokolgép(elsõ 5 album), Tankcsapi(elsõ 4album), Morby dick, ossian(régi), nevergreen
Sepultura, c.corpse,paradise lost, tiamat, deicide, obituary, GnR

meg amiket még kifelejtettem😊

*Posse*T.W.D*

igen írni is akartam hogy személys vélemény...

az a gond hogy a mai társadaomban az ien jellegû akár alternatív akárnem
zenét azonosítom a társadalmi réteggel<átlag> aki hallgatja és ez nemjó 😊

petesilver
Vigyázz ezzel! Nagyon sok fajtája létezik ennek a mûfajnak, némely metálbandának titulált együttes lágyabb zenét játszik a rocknál, és itt is összevissza mentek a korszakok is!

Kaszi46
amugy meg ezen kár is vitatkozni mert nyilván ha ez a véleményed soha nem foglak meggyõzni arról hogy a ametál is lehet, jó, sõt arról meg tuti nem, hogy az akela a legkirályabb, és alegfaszább dalszövegeket irta amit valaha is hallottam életben. sõt hiába is hallgatnád meg soha nem mondaná azt neked amit nekem!
maradjunk meg mi annál a témánál ami közös😄

*Posse*T.W.D*

hykao
Ja, valami kalács van...már nem csak duplikálódnak a hozzászólások... 😊
petesilver
haha! engem ma egyszer Kata ütött így ki! 😊

petesilver
igen. Vagyok annyira öreg😊

Kaszi46
jé petesilvert irt az én üzimre

*Posse*T.W.D*

a metált megvetem a rockot nem a jó rock az jó rock de a metál az olyan mint a híg fos bárhova is születtél 😉

hykao
"Amikor kölyök voltam, 16 éves, nyughatatlan srác,
valami feketebárány koncerten voltam, mert egy barátom elcibált.
Csak bámultam, lestem, majd hanyatt estem, nem tudtam mi van,
s a rock and roll szólt, és én tudtam jól, hogy ez örökre fogva tart..."

Hö??? Emlékszel még??? 😊
Kaszi46
kicsit értelmetlen lett a kombós része, de remélem lejön a lényeg!

*Posse*T.W.D*

petesilver
Viszont a magamfajtának jóval szélesebb szokott lenni a zenei repertoárja, mint annak, akikk ezekre a trance, meg hasonló irányzatra vannak ráállva. Legalábbis többnyire. Bár azon anno ledöbbentem, hogy a Deep Dish milyen kellemes tud lenni.

petesilver
Viszont a magamfajtának jóval szélesebb szokott lenni a zenei repertoárja, mint annak, akikk ezekre a trance, meg hasonló irányzatra vannak ráállva. Legalábbis többnyire. Bár azon anno ledöbbentem, hogy a Deep Dish milyen kellemes tud lenni.

[Walaki]D`Lair
Sálálá...😄Dd

ezeket hallgattuk egész délután...😄DDD

Kaszi46
fére az elõítéletekkel!😄 a vadmetál nem kizáró ok.😄
te elektronikus zenébe születtél én meg pokolgépbe😄
viccet félretéve metál+jazz+electronic kombóbol az én stílusom. igeaz 3 merõben eltérõ stílus de fogjuk rá hogy sokszinü vagyok😊

*Posse*T.W.D*

hykao
Nekem volt annó hánkipánkis pvc-dzsekim is piros béléssel, jancsiszegekkel, kívülrõl rárakva levágott ujjú wrangler farmerdzseki...meg miegymás...!!! bibibííí!!! 😊))
petesilver
Pedig így öreg korukra már igazán emészthetõ zenét csinálnak. akusztikus dal, szimfónikus betétek stb.....

hykao
Én szeretem azt is! 😊 Meg az instrumentális rock - vagy még keményebb - zenéket is. Pl: Satriani
loál ezt most lehet nem kellett volna mondanod 😊))

[Walaki]D`Lair
Fürödtem...

Kata
<#wow1>

[/cserf][/fülünyúl]

ugye ? kár h egyszál fa**ban ülök itt 😛PP

Kaszi46
most lehet nem😄 de lehet mindjárt váltok AKELÁra vagy valami másik gyönygszemre aztán akkor pacsizhatunk!<#integet2><#law>

*Posse*T.W.D*

Kata
jó hülye ez a macis pizsamád 😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Most nem focizunk. <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

átöltöztem 😛