Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
MSN-en szoktuk...de te ott mindig off-lány vagy... 😊
Kata
és? és? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Hááát a részletekbe nem mennék bele, mert a végén még az én lelkemen fog száradni, hogy Kit-Kat még jobban visszamarad a fejlõdésben...de a lényeg, hogy ezek (én nem voltam ott) becsapódtak valami vidéki házibuliba...s Olasz egybõl fejest ugrott a rengetegbe... 😊)
Kata
Na akkor majd megpróbálkozom felcsatlakozni, csak valahol írjátok, h mikor vagytok...

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Az igazat megvallva már vagy 2 hete nem játszottam én sem a játékkal.
Mindazonáltal az összes új autót belinkelem mindig a játék topikjába, és kb. hetente pedig felrakom az FTP-re egyben az összes addont...ennél többet nem tudok tenni...
Viszont sok olyan szerver van, ahol nem is engedélyezik az addonokat.
Én már egy ideje csak pár BMW-t meg a 2 Audit engedélyezem a Krom féle CarManager-rel.
Gyalog :o)

hykao
Kész.
Kata
mesélj!

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
olyan sok buzi autó jelenik meg naponta mercibe, szerintem én már 100autóval elvagyok maradva

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kata
Persze, hogy mi. Sosem tudok felcsatlakozni, mert nincs meg minden xir-xar kocsi, amit összetöltögettek. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
ÓÓÓ...tök el voltam merülve....😄DDD

Átkozódtam a nyelviskolák miatt...😄DDD

sry...😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Gyalog vagy ótóval csörtetett? 😊
hykao
Hát, ti tudjátok... 😊
hykao
A pénteki csupán bemelegítés volt, ahhoz képest, amit szombaton mûvelt... 😊)
hykao
done...
Szeva' Spin-doctor.

Ott csörtettél ma el mellettem a Thököly-n de basztál megismerni... Ennyire fejedbe szállt az icetea két hete, hogy már nem is emlékszel kikkel voltál?? :-PPP 😊)

izé.
eddig még nem volt webkemes képem, pedig úgylátom sokaknak van úgyhogy itt egy.ja és mûvészi merö feketefehér.

kérem berakni a.. oda.

Kata
Muszáj, mivel sosem vagyok naprakész a mercisjáték file-ait illetõen. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Olasz... pfff. LOÁL 😄

[/cserf][/fülünyúl]

magus
nem tudom, kitol kene kerni, de ha olvassa vki, akkor megkernem, hogy szedje le akepeimet az oldalrol.

kosz

[Walaki]D`Lair
a digó....<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
...valamint elengedhetetlen tartozéka: Olasz...<#eplus2>
[Walaki]D`Lair
majd nyomhatnánk...csak megyek fürdeni...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

eh !!4

hykao
Hát akkó' bánatomban futok pár kört a mercivel... 😊
[Walaki]D`Lair
Vigyázzatok, mert jön az olajos biciklilánc...😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[Walaki]D`Lair
jaja...köpetszarhúgy....<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

hykao
Banyek...ne má', hogy má' itt is a mesejátékozás megy...<#shakehead><#sir>
hi

Hello-bello...

Kata
M.Á.K.O.S.-t csak a puhányok játszanak... 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Értem én, én is szerepjátékoztam párszor, tudom mi fán terem. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

ej de g**i hulla szag van :Q

aha...

nemcsakfeel
nálunk magus ban volt olyan, hogy a lány, lány-t játszva teljesen belemerült, átélte a "szerepet", és jópár njk val, jk val elég szoros <..> kapcsolatba került 😛

*hihi ** *

Punkerwork
eddig kb 2 punk kalandot éltem túl, mondjuk ott a 75%-os halálozás az alap 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Sir Quno Jedi
Nekünk vannak 3-12 éves sztorijaink is. Mi általában életutat játszunk, nem összefüggéstelen kalandokat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jó kis 2nd kiadású AD&D...hm...
Elf íjjászom a 4. szintjével a legtapasztaltabb volt a kollégium véresszájú mesélõje alatt😊
Ha valaki a srácnál elérte a 2. szintet, akkor mentünk sörözni...😊

De M.Ó.K.U.S.-ban volt egy maratoni féléves game: Krad-lovagom 17. szintig és egy városállam trónjáig jutott😊

Szép idõk voltak...

http://gaborszantai.co.uk/

Sir Quno Jedi
Én neutral barbárban és evil/good lovagban utazom általában. De borzolom az idegeket sima harcos, ellátótiszt, herceg, bürokrata, háborús bûnös, robbantási szértõ, tudományos tiszt, démon, kivénhedt veterán, varázsló, bankár, bárd, vérfarkas, pap, amazon és tolvaj színekben is. SÕT isteni terhes/többgyermekes anya vagyok ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Punkerwork
Gilron pap/mérnök volt a kedvenc karakterem 😊
mondjuk hozzám legközelebb a CyberPunk2020 áll 😊

Sir Quno Jedi
Mostanában nagyrészt Mókust, mer az újabbak már csak ezt értik... 😞((

Ejjj, a mai fiatalság, de bezzeg az én idõmben...

Végülis mind1, mert tök8 a játékrendszer, mindben lehet jót "szerep"játszani, csak komolyan kell venni, a bohóc sem viccel a színpadon, õ DOLGOZIK !

Punkerwork
mit játszotok?

Sir Quno Jedi
TE mibõl gondolod, hogy bennem nem merül fel semmiféle gyanú ?!!!

Mindössze túl öreg szerepjátékos vagyok ahhoz hogy kizökkenjek a szerepembõl, így mások szerepét is tiszteletben tartom mindaddig, amíg nem élnek vissza vele velem szemben !

Ne érts félre, de elõfordult már, hogy egy lány karakterrel nyomuló fiúnak kellett szerelmet vallania nekem és elõfordult az is, hogy egy lány karakterrel nekem kellett szerelmet vallanom egy lány fiú karakterének stb.-stb. Mondjuk az elsõ néhány esetben kemény a dolog, mert az ember ösztönösen írtózik az ilyesmitõl, mivel kívülállóként totál homokos talákozónak tûnhet a dolog (manapság már nem véletlenül nem kamerázunk játék közben, mivel nem szeretnénk a Blikkben/Fókuszban szerepelni 😄DD), dehát ez is benne van a játékban és ha valóban jó szerepjátékos akarsz lenni, akkor igyexel ragaszkodni a szerephez magához, kerül amibe kerül. Ezért jobb ha a nõi karaktereket lányok viszik és a férfiakat fiúk, így valamivel könnyebb a dolog (igyexünk ennél maradni), ámbár ez is okozhat problémákat, mert nehéz valakivel eljátszani a szeretõket, ha amúgy a valóságban inkább pofánvágnád és megtaposnád fémveretes Martens-szel ! 😄DD Erre pedig az a megoldás, hogy a fizikai valóságban is közel kell kerülni a többi játékoshoz (rossz az aki rosszra gondol), mivel úgy sokkal intimebbé tud válni a játék maga is. Term. ez fiúknál általában 1xûbb, lányoknál hoszabb folyamat, mivel azok senkiben sem bíznak (magukból indulnak ki), tehát ahhoz, hogy közel kerülj hozzájuk és igaz barátjuknak tartsanak, kemény aknamunka szükségeltetik, arról nem is beszélve, hogy ehhez soxor a "családjukkal" is közelebbi kapcsolatba kell kerülni (az dúlva).

Punker
add el az UFO magazinnak 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[Walaki]D`Lair

<#eljen>

nem is !!44

Na hiez!
Már már meglepetés, hogy nem 500 olvasatlan SZPEM!! van a nap végére, mire hazaérek :-P :o))

[Walaki]D`Lair
Long live space race! Long live MOLVANIA...<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>