Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
PSP user n\' soon ps3 user too :)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
És a legszomorúbb, hogy azt hiszed, hogy itt mindenki benyal nekik, ellened van mindenki 😊 Senki nem fog itt benyalni, mert nem érdeke szerintem senkinek, hacsak nem vágyálma velük énekelni 😊)
Azt meg azért megnézem, hogy Te a tükör elõtt nem állsz meg és nem nézed meg magad.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
gondolom abban a pózban neked tök egyenes a hátad.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
De ahhoz mán én is túl öreg vagyok, hogy legyen véleményem egyáltalán... 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
hidd el más fórumon/közösségben is ugyan így lenne lereagálva.
ahhoz képest hogy pluszban az életkorod is bele akarod bonyolítani, az megint egy strigula... inkább szomorú hogy ilyen felfogás párosul a korodhoz.
vagy csak megvan a havi bajod?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Konkrétan nem tartom sokra lelkileg az állítólagos szüleimet. Az állítólagos pedig magánügy. Elnézést, ha ezt nem akarom részletezni, mélyen érint....
Kellemes csámcsogást a továbbiakban.
Ability: Téged tisztellek, mert szókimondó és õszinte vagy és nyíltan vállalod most már azt a gondolatodat, amit eddig féltél kimondani. Többiek viszont csak a mások nyalizását érintve kritizálják a hozzászólásomat, mert az a menõ, hogy õket éljenezzétek, hát ez van fiúk, lányok. Aki mást gondol, mint az átlag, az ki van lõve, már megszoktam, de nem baj, vár rátok egy szép új világ....
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
#72173: "Miért kell belekötni ok nélkül egy kulturáltan fórumozó személybe? Szerintem ez nagyon az illetõ szellemi leépülésére utal, de hát vannak ilyen lemaradt emberek, kár hogy nem lehet rajtuk segíteni. :|"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szüleim pont ilyenek. Õk is, ha nem tudnak mit reagálni a mondókámra, amit elmondok nekik, akkor elkezdenek más dolgokat felhánytorgatni. Szerintem ez nagyon az illetõ szellemi leépülésére utal, dehát vannak ilyen lemaradt emberek, kár, hogy nem lehet rajtuk segíteni. :|
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Azért megjegyezném, hogy én is adok magamra egy bizonyos szintig, ami alap egy nõnél, hisz így érzem jól magam, de ha valaki hújdemenõ, imádommagam vagyok stílust áraszt magából, attól herótom van, már bocs. Ráadásul legalja, ahogy kinéznek, dehát izlések és pofonok, imádjátok és nézzetek fel rájuk, ha úgy tartja kedvetek. Részvétem.