Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
szia!
örülök Neked, nehogy komolyan vegyél...
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
filmet is csináljunk. leszel fõszereplõ? akkor beszélhetünk a jogdíjakról 😊
26,5% és mellé 2 hét szabadság 😄
szerecc kultúráltan konfrontálódni is, ha jól sejtem. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
akkor lécci csak szimplán ne karmolj, nem vagyok azé' annyira pofátlan gyesznó 😄<#puszis>#puszis><#ravasz1>#ravasz1>
vagy azt valami Önvédelmi tanfolyamon fogjuk terjeszteni? 😛
28%? 😊
[/cserf][/fülünyúl]
na szóval: tudtam, hogy ez lesz belõle, de 25% a max 😄 plusz a körmeidet picit lereszeled, vagy szólsz a manikûrösnek, hogy puhább anyagból építse 😊
Jó üzlet ez a bíztatás. 😊
😛
De még mindig jobb, mint a Gorbacsov. 😊
majd egy szép éjszaka nézzél fel az égre, mennyi csillag van. ebbõl én legalább párat magaménak tudhatok, neked meg egy rakás szaunázó emberke jutott 😄DD
picit álmos vagyok, de majd ha megörexem, kipihenem 😊
mindenesetre néha megengedheti magának az ember, hogy a hétköznapi pénzhajhászás után picit lazítson. Nekem pl. mindíg a seggem alatt van a kocsi, így pia kilõve. Hétvégére kerítek sofõrt, aztán mehet a móka, ha éppen olyan kedvem van. Jah, hogy picit ON is legyek, a galériámban van fent pár szombat esti kép 😄
<#puszi>#puszi><#pias>#pias><#wave>#wave>
Magasra helyezett igényszint. 😊))
várom már picit a Görögországi kiruccanást, ott ugye elég sok csillag található. Ouzot nem nagyon szeretem, de azt mondják az okosok, hogy ott még annak is jó íze van 😄
Vodkából Absolut amit ittam párszor, amúgy nem az Én italom.
De ha már itt tartunk, fene a kényes gyomrunkat. 😄