Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Én Tom & Jerry-n nõttem fel és mégse vagyok egy erõszakszervezet.
Szóval ez nem egy rajzfilmen múlik meg csak azok állítják ezt akik nem hajlandóak beismerni saját sikertelenségüket mint szülõ.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Jaj ez olyan lerágott csont. "az erõszakos Tom & Jerry" inkább mégis az mint az összes többi amit most adnak

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

de az már nincs is :=(

Dichter
jaja, sajna. Samurai Jack is rulz, de magyarul.... 😞

ismerõs a helyzet 😞

még a toonami-t is lefordították 😞(((

és mindíg ugyanazokat a részeket jáccák..

Dichter
De még mielõtt ilyen újhullámos gyereknek néznétek, én is a kis-vakondon, és a kockásfülû nyúlon nõttem fel.

Dichter
Courage, Powerpuff Girls, Dexter's lab, Looney Toones, Johnny Bravo, ezek mind gyöngyszemek. Mondjuk amióta magyar nyelven megy, én sem nagyon nézem. Innen való egyébként az angol szókincsem egynegyede 😊

IMYke2.0.0.0
Bár, hozzá kell tenni, a Tom & Jerry az egyik legerõszakosabb mese a világon... <#zavart2>
Macska kinyúvad, macskát fejbeqrják, macska szénné ég, macskát megnyúzzák stb. Gyerek látja, hogy történik s azt is, hogy jé, a macsek kibírja, lássuk mit tud a miénk... <#wow3><#eplus2>

Szerk.: Ugyanilyen erõszakos, de örök kedvencem: Kengyelfutó gyalogkakukk <#nyes><#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Random_
Na ja én a Cartonon csak a Tom & Jerry-t nézem keservesen összeszedtem az összes részt amit készítettek 2 dvd-re néha elõveszem mert elönt a nosztalgia.
A nõvéremnek is kimásoltam videókazira, hogy inkább ezeket nézesse a gyerekkel mint a Cartoont mert a Scooby-tól rosszat álmodik.

Random_
De szar lehet olyan öregnek lenni ugye Kata? 😊

[Walaki]D`Lair
Hát eléggé beferdülnek tõle a kölkek annyi szent...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

IMYke2.0.0.0
Biztosan igazad van - jó pár éve nem nézek TV-t, amikor meg néztem, akkor nem volt / nálunk nem volt / mûhold adás...
A híre mindenesetre nem túl jó ezeknek az amcsi-xar adóknak...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[Walaki]D`Lair
Tökmind1 én nagyon imádtam...meg amúgyis mennyivel állatabb mint mostanság bármelyik lila fejû lény a minimaxon...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

IMYke2.0.0.0
Heheh, látom, volt flame rendesen...
Az "Elsüllyedt világok" a lehetõ legrettenetesebb rettenet, amit ember valaha is "rajzfilmként" elkészített! Úristen, azt a mélyrepülést... Ilyen név, hogy "Popó-Cici" ... beXarás...
De, hogy valami értelmesrõl és hihetetlenül jóról is írjak (klasszikusok, melyek kimaradtak egyes fiatalkák életébõl):
- Fehérló fia
- Magyar Népmesék
- Varjúdombi mesék
- Lolka és Bolka
- Kisvakond kalandjai

és még vagy ezer jó báb- és mesefilm.

IMYke2.0.0.0
Kata írta: "úgy csinálsz, mintha te lennél itt a rangidõs, aztán te vagy a legporbafingóbb a társulatból 😛
Te még takonnyal etted a fõzeléket, amikor mi már javában gyûjtöttük a kisdobos takarékbélyeget, sõt egyesek már suttyomban bagóztak, meg Zánkán nyaraltak, sõt, vannak itt olyanok is, akik akkor már munkásõrök vagy kiszesek voltak 😄"

Bizony, azok a régi szép idõk... <#nyes><#eplus2>

IMYke2.0.0.0
Na, volt valami flame?! <#eplus2><#hehe> 159 új üzenet...

Most érkeztem haza az nagy büdös fõvárosunkból a gyönyörû, meghitt és jó levegõjû mediterrán fõvárosba: Pécsre. <#vigyor><#nyes>

PResident Evil
holvan a felsõm ? :@

amugy saját kotsma?

én is szeretem õket, imádnivaló csajok 😊
PResident Evil
má nem 😊

az IT manager az nemtom hogy került a képek közé, de szerintem nagyon komoly 😄
ezt elcsesztem 😛
Kata
😛

[/cserf][/fülünyúl]

/cserf? <#idiota><#eplus2>

Kata
mer jön pánker, azt jól kitilt!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
és különben is ne szpemmelj!

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
még mindig itt vagy?

[/cserf][/fülünyúl]

oké akkó most !

Kata
ne akkó, most! 😄D

[/cserf][/fülünyúl]

akkó el is megyek akkó 😛

Kata
épp mondani akartam <#vigyor1><#vigyor>

[/cserf][/fülünyúl]

asszem zavarok <#eplus2>

Kata
tudom, de olyan jó újra és újra hallani... <#ravasz1><#eplus2><#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

neked bármikor, de ezt tudod <#ravasz1><#finom><#idiota><#eplus2>
meg lehet 😄

de nekem teccet 😄DDD

ugye milyen szomorú ? xDDDDDDDDDD

Kata
Ezt a hozzászólásod szerintem rajtad kívül nem sokan értették... 😄

[/cserf][/fülünyúl]

de megint csak azér hogy vedd észre magad 😄DDD

Kata
és nekem nem? <#duhos2><#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

köszi mindenkinek! 😊
Kata
Isten éltessen!

[/cserf][/fülünyúl]

PResident Evil
lál 😄

Random_
Boldog szülinapot!

Random_
a szeretet ünnepin 😄

köszi szépen! 😊
Random_
Tényleg rendes vagy! 😄

maozedong
😮

Resurrection!

PResident Evil
amugymeg HBD Lacika79 ^^

PResident Evil
sok a köcsög kevés a biztonság