Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
érdekes én kettõt kaptam érte.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Punkerwork
Spam-ért persze hogy jár.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

[Walaki]D`Lair
LOL...mégis jár büntipont...😄DDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

(y) szvsz képmutatás egy jó viccen azért nem röhögni, mert ilyen témában úgymond "nem szabad"
blackmetal
"18 éves zsidó lány egyszer szeretkezés közben majd kést fog döfni a hátába csak azért mert õ német a lány pedig zsidó és azért mert ezt tanították az iskolába és ezt szajkózta a propaganda is."
LOL, szerinted egy zsidó szeretkezne egy gójjal? 😄

\"For those about to rock-we salute you!\"

blackmetal
csak én nem értem ezt?
vki magyarázza má el, mer nekem nem esett le

\"For those about to rock-we salute you!\"

franco
mindazonáltal kreatív.

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

CSOCSO
inkabb betegnek..
[Walaki]D`Lair
itten szabad😛P

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Kata
"Tapsoljuk meg Józsefet, aki veri a feleségét!"

[/cserf][/fülünyúl]

valaki törölje ! 😄

IMYke2.0.0.0
S akkor jön Borg és elküld nyaralni 2 hétre + törli az 55000. HSZ-t... <#eplus2><#bee1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

franco
megtapsolja magát :_S😄S😄_S:S_D:S_d

franco
2 pillanattal hamarabb jövök...

[Walaki]D`Lair
akkoris...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Sajna nem, pont jöttem hazafele...😞

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

franco
sztem te se nézed a gyõzike show-t 😄DDD

[Walaki]D`Lair
Egyetértek...

További kellemes gyomorfelfordulást. Majd ha vége, magyarázd el kérlek, mibõl szûrted le azt, hogy én elfeledkeztem a történelmi tények súlyosságáról.

Bucser
Ja egyébként bocsi az offtopicért😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
"de azért most már kezdem túlzásnak érezni, ahogy mindenki egyszerre durrogni és anyázni kezd, amint a téma valahogy elõkerül. Mintha mindenki a bizonyítványát akarná magyarázni, hogy õt még csak véletlenül se titulálják nácinak. Mintha mindenki, aki nem nyilvánítja ki a mélységes megvetését és nem teszi kirakatba a náci ellenességét, az egybõl maga is nácivá válna. Szánalmas. "

LEhet hogy most téged foglak igazolni😊 de akkor is ha a náci dolog elõkerül nem azért prüszkölnek egyesek mert így illik, hanem vannak akik erõsen elferdítik a tényeket ebben a témában (pl állítják, hogy Hitler jót tett az emberiségnek és különben sem volt lemészárolva több százezer ember (tök mindegy hogy zsidó cigány magyar vagy német vagy orosz vagy bárki) ÉS ezeket meg KELL cáfolni!! mert ha a hazugságot elég mélyre leássák beépül a gondolkodásba akkor egy idõ utan meg sem kérdõjelezik hanem elfogadják az emberek. Ugyanez volt a II vh elõtt is.. 18 éven keresztül tömték z emberek fejét a fajtársuk iránti gyûlölettel és akik fogékonyak erre bevették és tényleg elhitték, hogy az a szerencsétlen 18 éves zsidó lány egyszer szeretkezés közben majd kést fog döfni a hátába csak azért mert õ német a lány pedig zsidó és azért mert ezt tanították az iskolába és ezt szajkózta a propaganda is.

A náci dolgokat nem lefujjogni kell (és a totalista diktatórikus bolsevik ténykedéseket sem) hanem szembesíteni velük az embereket, hogy "Basszus ez történt!!! MEgöltek több millió embert mert más családfáról származtak!!!" és szerintem ez nem az ejnyebejnye jancsika ne mond julcsikának, hogy "te köcsög zsidó kicsinállak" kategória... NEm hallgatni kell róla és nem fröcskölni hanem feltárni és elmagyarázni minden gyereknek, hogy mit jelentett HALÁLRADOLGOZTATNi többszázezer embert és agyonlõni 1,5 milliót!!! azért mert elhitették velük, hogy õk mások... csak errõl van szó...

És ahoy látom errõl meg te feledkeztél meg és nekem ettõl fordul fel a gyomrom....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

franco
akkor ezt megbeszéltük

uff

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

franco
õõõ hy

Kata
megjöttem.

[/cserf][/fülünyúl]

Ahogy mondjátok.

Dichter
Azért vannak dolgok, amikbõl nem illik viccet csinálni. Nem tudom, hogy tolerálnád, ha egy családtagod halálából valaki viccet csinálna. Vagy az sem érdekelne?? Pedig a haláltáborokban nagyon sokak családtagja lelte halálát.

IMYke2.0.0.0
Érintettség esetén - szerintem - másként szólnál te is.
Nagyapámat a nácik kiszegelték a saját ajtajára, az ünneplõs öltönyében, majdnem a 30. szülinapján.
Szóval, hagyjuk a hülyéskedést.
Vannak emberek, akik könnyen röhögnek más baján, mert a vicc(elés) nem érinti õt, meg "jajj, mennyire segít nekem ez a pszichológia átvészelni a nehéz dolgokat"... blalbalalabla.
De mihelyst velõdig érintett vagy a dologban, vagy nagyon empatikus tudsz lenni, semmiféle mosoly nem jelenik meg az arcodon...
Ezen pedig Te gondolkozz el.
Nem mindenkinek mosták ki az agyát, vannak, akik "helybõl" érzékenyek erre és más, szintén "hú de humoros, hogy megdöglött"-témára...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pedig a humor sok nehéz pillanaton át tudja segíteni az embert. Legyen szó bármilyen drámáról, személyes tragédiáról... akármirõl. Segít feldolgozni, és elfogadhatóvá tenni. Ez alapvetõ pszichológia.

Amikor 4 évvel ezelõtt a döbbent tompaságban felbukkant a vicc: "Hé, tudtátok, hogy Bessenyei fogadott a tálibokkal, hogy nem tudnak átrepülni a Wtc tornyai között? Bessenyei nyert, pedig a tálibok kétszer is megpróbálták..." mindenki úgy nézett a vicc mesélõjére, mint Ágnes asszony a véres rongyra, pedig nyilvánvaló, hogy nem a részvéttelen érzéketlenség miatt jött vicc...

De mindegy. Aki érti, érti... aki meg nem... Csak az a baj, hogy sosem tudok elmenni amellett, mennyire értetlenek és csõlátásúak az emberek.

engem a dolgonak ezen része qrvára nem érdekel. egyszerûen csak utálom az erõszakot, és azt ha ebbõl valaki viccet próbál csinálni.
Szerintem kezd egy kicsit ortodox módon elszabadulni ebben az országban a náciellenesség, meg efélék. Kicsit át lett mosva az emberek agya, és most már úgy viselkednek, mint az idomitott kutyák - amikor valami náci IZÉ kerül elõ, teljesen mindegy, hogy milyen témában, kontextusban, mindenki egybõl prüszkölni és köpködni kezd, mintha hipnotizálták volna.
Nem azt mondom, hogy hû mennyire helyes dolog viccet csinálni több millió ember kivégzésébõl, de azért most már kezdem túlzásnak érezni, ahogy mindenki egyszerre durrogni és anyázni kezd, amint a téma valahogy elõkerül. Mintha mindenki a bizonyítványát akarná magyarázni, hogy õt még csak véletlenül se titulálják nácinak. Mintha mindenki, aki nem nyilvánítja ki a mélységes megvetését és nem teszi kirakatba a náci ellenességét, az egybõl maga is nácivá válna. Szánalmas.
A hollandoknál (!) pl van egy Dj Skinhead nevû faszi. Azt persze nem lehet mondani, hogy minõségi seteket produkálna, de mindenféle válogatásokon ott szerepel a "produkcióival" anélkül, hogy bárki is magyarázkodásba kezdene. Ott ez elfér. Ha valakinek nem tetszik, nem veszi meg. hadd ne részletezzem, mi történne azzal az emberrel, aki ma Magyarországon ilyen névvel állna a publikum elé.
Loál.
<#levele>

khm
na bazmeg, ez qrva undorító egy valami, annak kellett volna ott lennie, aki megcsinálta. <#gun><#levele><#ejnye1>
Dichter
Te ezt viccesnek tartottad?

FREE TAXI RIDE WAHAHHAHAHA 😄😄😄😄

Hörr hörr hörr...

Ez egy hulladek...meg aki csinalta is...

hát ez nem semmi

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Kit--Kat
???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ez de kemény, azt a Q...!! 😊

geri15
hmmm hmmmm

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

IMYke2.0.0.0
Durva... 😞

CSOCSO
Kit--Kat
hehhe😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

franco
fexem htx

laptop powa

geri15
ez egy bûnbanda, majd lebuktassuk geciek!!!!!44<#duma>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

aztaqrva!!! az ilyeneket fejbe kel lõni, meg utána felgyújtani. vagy fordítva...<#falbav>
FtranX
ez teljesen hülye! <#wilting><#help>

pfff <#idiota><#vigyor> mán megyek mingyán elfele 😊
nem cirkuszista vagyok én 😄😄😄😄

álá #54956