Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

föntrõl a 2. kép kivételével egész jó képek lettek!
csini!

Sné Zsuzsa
Tudom.

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
hát lehet hogy majd késõbb, de egy biztos, hogy ami a tesómmal van kép, azt nem törlöm (az én kis drága egytelnemet sosem töröltetném sehonnan...életem legfontosabb embere <#smile>)

Canon 450 D

eh, az nem jó jel, párszor már bebuktam ez a projektet én is...
Amelyikben szünetre van szûkség az már nem egészséges kapcsolat...

http://gaborszantai.co.uk/

IMYke2.0.0.0
Felülrõl a másodiknál kicsit sok a derítés. Amúgy meg a képek <#eljen>
A mázlista pasid remélem tudja, hogy irígyeljük! <#eplus2><#hehe><#bee1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szerintem töröltesd mind, és csak "by Yeltzin" fotókat tegyél fel:)

Sné Zsuzsa
Lenne egy kérésem, mivel még van dögivel kép, így válogatnom kell és szeretnélek megkérni, hogy a 2., 6. és 7. képeket töröld....majd még küldök, csak kapjam meg Yeltzintõl a képeket.

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
A kapcsolatban.

Canon 450 D

mit jelent az, hogy "szüneteltetek"?
a kapcsolatban, vagy szabadságon voltatok?
:)

Sné Zsuzsa
Köcce! Tetszettek neki...bár nem tudott róla, hogy megyek fotózásra :D (de éppen akkor szüneteltünk, tegnap jöttem haza, tegnap nézte meg)

Canon 450 D

hykao
Képek fenn a képtárban széphõgyem! :)

Kandúr mit szólt a képekhez?
prezi
:DDDDDDDDDDDDDDDD

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Sné Zsuzsa
Én õt

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
:D , csak azért nézd meg, amit egyedül csináltam vagy más által...szal kellett ott a jó szem :)

Canon 450 D

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

prezi
te kerested meg õt, vagy õ téged ? :)

azért Yeltzin-nek nem kellett csodákat mûvelni, megvolt ahhoz a jó alapanyag is :DDDDD

Sné Zsuzsa
Köcce, de ezt Yeltzin drága nélkül nem valósulhatott volna meg

Canon 450 D

prezi
take -.-

prezi
nááájsssz <#eljen>

Sné Zsuzsa
ja és ugyi ide tegyem be:

Canon 450 D

Free
És kinek van meg véletlen vagy direkt a szilikon võlgy kalózai ?

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Punker
a szokásos rtl gagyiság kiírták a kongó alap hülyeségét, amúgy jó film volt az öreg metilt ivó alkesszal :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

[Walaki]D`Lair
Ki ismeri a Jégkalózok címû filmet? :)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

prezi
komoly... :DD

hykao
Ja, és közben vívómaszkot kellett felvenniük az arcszõrzet és a hajzat védelme érdekében...
hykao
Xenon lámpával leégették a bõrük elhalt hámrétegét! Érted???
hykao
Szia! 800x600-ban jöhet.
Kit--Kat
szegény babaD: útálom, ha csecsemõkkel sokkolnak:c
De már 35 éves:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Sné Zsuzsa
Sziasztok! Nya...végre összejött életem elsõ normális, mondhatom profi fotózása Yeltzin által <#puszis> Azt szeretném megkérdezni, hogy 800x600-ban, ha küldöm a képeket akkor ugye az nem gáz?

Canon 450 D

Kit--Kat
én ott csak az évszámot néztem, az RTL honlapján meg ez volt a film történetének megadva, de hát ez RTL, már assetudják mit játszanak<#idiota>

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hykao
LOL ITT egész más történet van...

IMDB-n 7.1-en áll...az elég jónak számít...
prezi
a mamó elporladt <#zavart2>

hykao
Hát ez tényleg érdekes...mert én semmi ilyesmire nem emlékszem a történettel lapcsolatban...
Kit--Kat
ehh nem túl bizalomgerjesztõ:D
Az Androméda törzs
Az Androméda törzs
<2005-09-06 22 : 40>

David Wayne - Dutton; James Olson - Hall; Robert Wise; Arthur Hill - Stone; Kate Reid - Leavitt; Paula Kelly - Anson

Egy amerikai mamutvállalat a Föld stratégiai nyersanyagait kutatja. A zaire-i "kékgyémánt" is ilyen kincs, a mikroelektonika új csodafegyvere. A lelohelyért halálos versenyfutás indul a különbözo államok titkos expediciói és kommandói között. Csakhogy a lelohely környékén hajdan fejlett civilizáció virágzott, melynek rendorsége idomított gorillákból szervezodött. Az idok során az áthatolhatatlan rengetegben a gorillatörzs az emberré válás útjára lépett. Az immár intelligens lények osi ösztönnek engedelmeskedve védelmezik azt a dombot, amely a kékgyémántokat rejti�

Érdekes történet:)

És '71es a film:o

hykao
Ami most megy az RTL-en...
hykao
Kérj cSuwwi-tól vagy Pyx-tõl priviben újat...és mentsd el valahová vagy jegyezd meg...

A filmmel kapcs: valami olyasmire emlékszem, hogy elporladtak benne az emberek vagy mi...vagy lehet, hogy csak a vérük?! Ehh, de régen láttam... :)
Kit--Kat
Az melyik film?

prezi
köszi szépen !!! :DDD

amugy nemtudom mi a jelszavam, tegnap is be akartam lépni csak nem jött össze :P
androméda lol... retro odabasz !!!

<õ is azt nézi>

hykao
Ejj, de szerencséd van, hogy csak a meló után jutott eszembe, hogy neked van saját acc-od...a fene a pofádat már...bár "egy ötletem nekem is volt"...ami erõsen motoszkált bennem...szerencséd, hogy lekötött az RTL-en az "Androméda Törzs"...utoljára a '80-as évek közepén láttam, akkor nagyon bejött, kiváncsi leszek, milyen lesz most mai szemmel...
prezi
ezt a képet tedd legfelülre ! a másodikat és a negyediket törölheted !

prezi
gyááá és leolt :D

hajnali kettõkor nem akartam beszúrni a képet ide, mert akkor ma is azt nézném :D

Kit--Kat
de õk nem is járnak oda:o

hykao
Na mit akarsz, mondjad?! Ne kérdrzõsködj! Admin mindig van itt, csak nem mindig mutatja magát... :) A konkrétumokat mondjad, ne nyammogjál itt nekem, mint kisiskolás a szexshopban...
hykao
Képek fenn! Üdv a képtárban!

(család többi tagjai mennyi idõs? ...csak úgy kérdem...no meg közelebbi képek nincsenek, csak ilyen távoliak?)
prezi
<#alien>

Kit--Kat
DE<#sniffles>

Kit--Kat
Te tudod...:DDD

prezi
az nincs messze <#gonosz1>

geri15
ha ilyen hugicád van akkor nem lehecc annyira selejtes :DDDD persze ha nem örökbefogadtak :DDDDDDDDDDD [csak vitzel<#idiota>]

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.