Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
igen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

IMYke2.0.0.0
Akkor én megbízhatatlan vagyok, mert nem iszom meg naponta egy kisfröccsöt <#nemtudom><#confused><#miaz>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Aki nem érti annak hiába ! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Punkerwork
mit nem értesz ezen?

franco
ezt kifejtenéd?

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Punkerwork
azokban az emberekben akik isznak jobban meg lehet bízni, persze csak akkor ha tudják hol a határ.....

Sir Quno Jedi
SZtem. aki nem iszik, nem férfi. Én sem iszom, csak ha kell (de akkor aztán...) !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Ja, szoktam: rostos üdítõket, meg buborékos ásványvizet - néha egy-egy édes szotty is bejátszik.
Alkoholt soha. Fõnököm és néhány kollégám azt mondta, hogy az absztinencia is káros - pár korty tiszta sörtõl, vagy finom bortól nem lesz bajom... Ja, de õk még nem ismerik a danolós oldalam 😊)))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
MER a VÉRT inni kell !

Punkerwork
pedig inni kell, különben kiszárad az ember 😊

IMYke2.0.0.0
Én azóta nem iszom, mióta könyörögtek nekem ismerõseim, hogy ne tegyem, mert
- sírva énekelem a "Hol van az a nyár" c. fantasztikus Rittkai-Latinovits sanzont
- sírásos danolás szüneteiben be nem áll a pofazacskóm.
Mindez ezelõtt 16 évvel volt - 15 éves koromban 😊

jah, azért iszik mindig 4 sört, mert 5 után Kozsó-balladákat énekel😊

http://gaborszantai.co.uk/

Sir Quno Jedi
Ahhoz korán kell felkelnie, de term. megtörténhet.

[Walaki]D`Lair
Tudom ám hogy titokban könnyeket ejtesz a Shyguys dalain...aztán megy a hajnali párnatelesírás...nem jó ez így...😛

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

IMYke2.0.0.0
Lehet. Kéne már találnod egy olyan nõt, aki alaposan megkavarja a lelked - rögtön tudni fogod, hogy mi a szerelem... <#nyes>

LOL!
Akkor én még nem kaptam el, mert a barátnõim "érzéketlen rohadt tuskónak" vagy "lelketlen, hidegfejû állatnak" szoktak hívni😊
hiába, romantikus lélek vagyok...😛

IMYke2.0.0.0
Sir Quno Jedi: Semmi, csak elszoktam attól, hogy akaratlanul hülye-gügye legyek... <#hehe>

Hykao: Már a nép bölcsek is tudták ezt, nem véletlenül fogalmazták meg ezt:
"A szerelem öl, butít és romba dönt." <#vigyor>

Sir Quno Jedi
Kell valami antiszerelem tabletta ! Így reálisan tudod felmérni a másikat ! (én 18 éves korom óta nem voltam szerelmes, lehet benne vagyok a tesztcsoportban ?!)

Sir Quno Jedi
És akkor mi van ?!

hykao
Me' szerelmes vagy... 😊

Amúgy a minap olvastam, hogy egyes kutatók úgy vélekednek: a szerelem az elmebaj egyfajta megnyilvánulása...(mely persze lehet súlyosabb, és kevésbé súlyos is...)
Kicsit jobban belegondolva, lehet a dologban valami... 😊
IMYke2.0.0.0
Én is azt hittem, hogy nálam ennek az idõszaknak annyi... erre, ni, beütött... <#nyes>
Most meg olyan dilinyósnak érzem magam, hogy a közelében 3x is meggondolom, hogy mit mondok - ezért néha inkább csak hallgatom, amiket mond...
Fogalmam sincs, hogyan fogom meghódítani. Mintha abszolút kezdõ lennék, úgy érzem magam... <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

hykao
LOL, ne má'... 😊 ..én valahogy már úgy érzem, sosem leszek olyan (és úgy...) szerelmes, mint fiatalabb koromban... mellesleg nem is vágyom az érzelmek viharára...ahogy telik-múlik az idõ ...(márpedig egyre gyorsabban múlik, hogy a fene enné meg...), mindinkább már a nyugalmat részesítem elõnyben egy kapcsolatban...nem az állandó hemzsegést, nyüsgést, nyugtalanságot...

Problémák megbeszélése ügy: igeeen, ez így jól hangzik, meg való igaz, hogy meg kell beszélni a problémákat, csakhogy: azon is érdemes elgondolkodni, ha állandóan akad valami, amit meg kell beszélni...sõt esetleg állandóan ugyanolyan vagy rendkívül hasonló dolgok vannak amit meg kell beszélni...(mert probléma...)...lehet finomodni, meg kísérletet tenni az összecsiszolódásra, a másik finomítására...DE véleményem szerint egy felnõtt ember nemigen változik (legalábbis drasztikus fizikális és mentális deformálódás nélkül...), és nemigen változtatható...(...és nem is kell vesszõdni ilyen kísérletekkel, hogy "majd én megváltoztatom"...)...ha állandóan akad valami probléma, amit meg kell beszélni, akkor miért muszáj erõltetni azt, ami jól láthatóan és érezhetõen nem megy???!!! ...csupán a saját önzésünkbõl kellene alábbadni...
Az emberek döntõ többsége úgy viselkedik, mintha az aktuális párján kívül más nem is létezne a világon...holott óriási a választék...
Persze minél több idõ telik el, annál nehezebb és fájóbb lehet a továbblépés...épp ezért nem kell sürgetni sztem a minél korábbi családalapítást (gyerekcsinálással megspékelve...), elõbb inkább jól szét kell nézni a világban, s megtalálni a hozzánk tényleg leginkább megfelelõ párt...
Sok embernél - férfiaknál és nõknél egyaránt - jól megfigyelhetõ, hogy ahogy egyre inkább érzik az idõ múlását, egyre inkább sürgetõnek érzik egy pár beszerzését...s minél több idõ telik el, annál nagyobb kompromisszumokra képesek...azonban hosszú távra nagyon keserû taktika lehet ez...

A másik dolog, ami sztem egyáltalán nem felnõtt magatartás: a sziámi iker stílusú kapcsolatok, amikor egy pár még a WC-re is együtt menne, s úgy érzik (vagy csak egyikük...), hogy mivel õk egy pár, ez meg kell, hogy nyilvánuljon abban is, hogy mindenhová együtt mennek, mindent együtt csinálnak...véleményem szerintóriási tévedés, és nagyon hibás gondolkodás ez...legalábbis ha hosszútávú kapcsolatban gondolkodnak...
tetszene mi😊
szegény Ákos ölébe akarsz megint ülni?😛PP

Sir Quno Jedi
MI A BAJ a pasira bólogatással (már ha nõ vagy) ????????!

Sir Quno Jedi
Ez jól hangzik, én is hiszek benne, hogy kultúremberek közt mindent meg lehet beszélni, de a valóságban ez soxor egyáltalán nem mûködik, ha az ember érzelmileg érintett.

heló mi 😊

[Walaki]D`Lair
kéne egy összefutás, mer má' rég láttam az itteni kemény magot...😊)))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Barátnõm is kb. így gondolkodik...csak én nem vagyok duzzogós típus...😊

Sné Zsuzsa
Na látod...pont ez ami nincs meg nálunk...én mindig meg akarom beszélni a bajokat, de a barátom mindig csak duzzog. Mindig kimondom, ha vmi zavar és mindig megkérem, hogy változtassunk rajta....szal pont ezt utálom...mi a francnak kell duzzogni és hagyni, hogy kihüljön a kapcsolat??? Mondja ki nyugodtan, nem fogok megsértõdni, lehet akkor a pillanatban rosszul esik a dolog, de hideg fejjel átgondolva már tudja az ember, hogy hibás/nem hibás és akkor mindent meg lehet beszélni.

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
PFFFFFF!!!!!! 😄DDDDDDDD VAZZEEEE!!!!! 😄DDD

Na jó...így viszont már nem teccik a bólogatósdi!!! 😄DD Ebbe inkább ne menjünk bele! OFF

Canon 450 D

[Walaki]D`Lair
sztem egy kapcsolat akkor jó, ha megbeszélik a felek a bajokat...ha kell akkor veszekedéssel...(persze nem mind1 hogy milyen veszekedéssel...😊))

IMYke2.0.0.0
Jó'vanna, ha már egyszer egészséges szexuális irányítottságú férfi vagyok... <#vigyor><#bee1>

[Walaki]D`Lair
na mégse lett az olyan félresikerült...😄DDDDDDDDD

[Walaki]D`Lair
Ahogy elnézem, egy félresikerült pajzán poént sikerült összehoznom...😊

Tehát nem a pasiért bólogatós, hanem a pasiRA bólogatós...😄DDDD

na mind1...😄DDD

Sné Zsuzsa
Ejnye <#crazya>

Canon 450 D

IMYke2.0.0.0
Sosenem bólogattál egy férfinak? <#ravasz1><#bee1>

IMYke2.0.0.0
Simán... néha nekem is megfordul a fejemben, hogy milyen jó lenne egy ilyen bólogató marcsi a munkahelyi asztalom alatt... <#eplus2><#vigyor>

Sné Zsuzsa
Na hát olyan sosem leszek 😊 (bologatós)
Ja és D'lair....azt ki kell érdemelni, hogy a pasiért bólogassona nõ <#bee1>

persze ez fordítva is igaz 😊

Canon 450 D

IMYke2.0.0.0
Az enyém most júniusban pattant el végleg... nyári magam-alatt-vagyok-de-kurvára idõszakom ennek volt köszönhetõ.
Most pedig egy olyan nõt ismertem meg, hogy bátran merem hinni, a Gondviselõ nem véletlenül ítélte úgy, hogy az exem nyugodtan eltévelyedhet... ez a nõ csúcs! Csak meg kellene még hódítani! <#vigyor1> Egész nap nem tudok másra gondolni, csak rá - bexarás. Utoljára 3 éve voltam ilyen szerelmes, mint a nagyágyú... még a PC-zést, fordítást, játékot, étkezést is mellõzöm... brutálisan jó! <#nyes>

Persze, félõ, hogy egy kis idõ múlva megint magam alatt leszek, a sikertelenség miatt, de addig is, boldog vagyok. Naponta láthatom, s ez bõven elég.

[Walaki]D`Lair
Bár a bólogató marcsik is jók lehetnek...(érteeed bólogató...😄DDDDDDDDDDDDDDDDD)

<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Persze, hogy nincs - aki azt állítja, hogy az övé az, az hazudik...
De van mikor már nagyon-nagyon nehéz kiszállni, pedig az ember tudja/érzi, hogy mindkét félnek jobb lenne...
(néha én is ezt érzem, mikor kezdek rájönni, hogy Õ a számomra legfontosabb dolgokat utálja: pl. fotózás, túrázás... - de mindig van egy-két sordony ami nem pattan el)

IMYke2.0.0.0
Értem. Öntudatos nõk mindig érdekesebbek, mint a bólogató marcsik...

hykao
nm
Sné Zsuzsa
köcce

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
😊 Hát amúgy nem vagyok mindig ilyen...és tudod az a gáz,(pasi szempontból) hogy roppantúl szabadságmániás vagyok. Kitartok én egy darabig (8 hónapon keresztül sehova nem mentem nélküle), de egy idõ után besokallok, ha nem megyek valamerre, így elkezdem magam útját járni....mindig kimondom azt amit érzek, vagy ami a hézag....de van aki nem 😊 Szal engem nem lehet korlátozni. Fõleg egy ilyen élmény után. Imádok fotózni, imádom, ha fotóznak.

Canon 450 D

vagy egy névjegykártyát a következõ felirattal:
'szexmasszázs' az elsõ alkalom ingyenes! <#nevetes1>

hykao
Kért képeket kiszedtem.
IMYke2.0.0.0
Ja, azt már el is feledtem majdnem: ha a pasid útját végleg kiadnád, küldök egy névjegykártyát a következõ pasid nevével, telefonszámával... <#eplus2><#bee1><#vigyor>

hykao
...van egyáltalán "tökéletesen egészséges" kapcsolat? ...s vajon ha van (vagy legalábbis úgy érezzük...) akkor az idõ múlásával sem változik ez? 😊
Sné Zsuzsa
<#hawaii><#smile>

Canon 450 D