Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd én okosan számolom magamnak😛

2. hozzászólás

http://gaborszantai.co.uk/

Velem nem szúrtok ki! Kevesek vagytok Ti ehhez😊))

1. hozzászólás

Punker
gondolom az adatbázist módosítja.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ööö, és ezt hogy is csináltátok meg? érdekelne, tényleg!
ÁjjLe BoBBi
nincsen semmi, max hetente megkérdem hogy hány hsz-nél járok ;D

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Punker
most mi van? max ha megint piásan akarsz garázdálkodni szólsz elõre és akkor megúszhatod ha van türelmünk takarítani <#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ÁjjLe BoBBi
<#rinya><#sir>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Punker
mert 5 perc alatt csinál egy új regisztrációt, mostantól ez a módszer nem él.

Kata
Ha valaki bannolva van, miért tud 5 perc múlva írni a gumiba? Nem vágom.

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
nemdehogy 😊

csak ne tudjon 5 perc múlva dicsekedni a gumiban, ez is az egyik cél volt

Kata
fórumról* késõ van...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Golyó általi halál? Vagy mi rosszabb mint az, hogy valakit eltiltanak a fórumra pár hónapra?

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
összetett dolog ez, te is tudhatod hányszor kötöttek beléd minden ok nélkül, a folyamatos bannolgatás se megoldás keményebb visszatartó erõ kell.

Kata
Így is egy szpemáradat az egész sg. Amelyik topikokban tilos, ott úgyis törlik és büntetés jár érte, ahol meg szabad, ott kit érdekel? Engem legalábbis nem érdekel, ha valaki csak azért 24 órázik a gumiszobában, hogy egy hét alatt 10K hozzászólást összegyûjtsön. Privát problémája.

[/cserf][/fülünyúl]

franc0
hosszú történet. mááár az óókori rómaiak is....najó nem

nyáron feltörték és átírtam a jelszót. kb 2 hét után el is felejtettem, de ugye a jelszókezelõ megjegyezte szal nem volt gond. pár hete viszont crashelt a firefox.
írtam privit st-nek de még csak nem is válaszolt.
ennyi a sztori.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Punker
mi lett a másikkal?

Punker
azért hogy ne legyen spam áradat a listára kerülés miatt.

franc0
szépen csendben megjegyzem ezzel a nikkel nemtok gumizni...

Kit--Kat
Én sem értem mivel járul hozzá ez a moderátorok egyszerûbb munkájához:SSSS

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

[Walaki]D`Lair
Mondjuk ezt én se értem...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Jaj, a vakbelem...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Nem, 20-án lesz vasárnap...😊 Ja és gólyabál..😛

Azért kíváncsi lennék, hány moderátor Forma-1 rajongó, mert azt is a szabályok átalakításával kezdték el a szakadék felé tolni...

a fórumozó nemét nem akarjátok titkosítani?
pl. egy csomót gondolkodhatnék, hogy Kata a lány, vagy Walaki...😛PP

franc0
nem ma van ordenáré, világraszoló BKF buli B7-ben? <#smile>

franc0
nem tudom hány moderátor fejének összedugása kellett ehhez, de azt kell mondjam : grat!
/mikellene topikig még nem jutottam el, 47 új üzi elriaszt/

Kata
Miért kell titkolni a hozzászólások számát? Eddig pont azért volt jó, hogy lássa az ember, hogy valódi nick, vagy valaki csak azért regisztrálta valamikor, hogy néha beugathasson vele embereknek.

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
Örülök is, meg nemis...

Így nem lehet majd újregezni, csak reg idõpont alapján 😞(, másrészrõl viszont nem lesz ekkora n00b áradat...(Y)

Punker
"A mai naptól a következõ intézkedéseket léptettük életbe a fórumközösség védelme és a moderátori munka hatékonyságának növelése érdekében.

- aktív büntetõponttal nem lehet a gumiszobát és a saját fórumokat olvasni
- regisztráció után 3 hónapig nem lehet a gumiszobát olvasni
- regisztráció után 1 hónapig nem lehet új témát nyitni
- mától a Gumiszobában megjelenik a témaindító neve. Ez csak a mai naptól nyitott topicoknál a régebbieknél nem, természetesen.
- a hozzászólás számláló a fórumozó adatlapon a jövõben csak a büntetõpont osztásra is jogosult moderátoroknak jelenik csak meg. Õk ezt az információt kötelesek titkosan kezelni."

1-2 embert érinthet.

hm, tessék? o.0
musha
merész <#vigyor3>

hol??? a rohattok : o
jah jó, akkor nem para, csak ahogy mesélte, õ ilyen nagyon rendes ember, szal nem iszik igazán, többi meg aztán fõleg nem😄

má megint? <#idiota>
franc0
furcsán jött ki neki az este az tuti, de ne sajnáld, röhögött egy jót 😄

na téptem bye 😄

hmhm
brokos keciek >o

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

:😄😄D hát sose :Ð én amúgy is jobban szeretek itthon cigizni, mert bepunnyaszt, de múltkor, lál..😄SA szegén haverod, csak õt sajnáltam az egészben😄
franc0
hát jah
másnap kérdezték hogy "eltoltátok a rakétát?"

mondom bazeg nem rakéta volt az hanem egy egész MIR ûrállomás...

mármint annyi cuccal, v mi?DS:A😄SA
franc0
abban a formában soha többet 😄

franc0
magassarok,fogvédõ alap😊

"fájdalomcsillapító" és kigyúrt állat kísérõ további elõny ^^

lálö😄S:AD:SA mikor ismételjünk? <#hehe> én azért egy picit visszafognám magam.DS:A😄A
Kata
Olyan helyre nem járok, ahol vagy eltaposnak, vagy kiverik a fogaimat. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

franc0
hy

mikor ismétlünk? 😄DDDD

jájj <#wilting>
franc0
kíváncsi voltam
megnéznélek azé egy maydayen vagy hyperspace-en 😄

Kata
Most kreativitás-teszt, vagy csak szimplán kíváncsi voltál hova járok?

[/cserf][/fülünyúl]

franc0
ennél már csak az lett volna kreatívabb hogy "a munkám a hobbim, ez szórakoztat"

Kata
Szórakozni nem igazán van idõm, de ha megyek, akkor baráti körrel beülünk vhova enni-inni-társasozni, esetleg Mammut környékén zörgõs helyre, a sört pedig nem szeretem.

[/cserf][/fülünyúl]

franc0
mielõtt elfelejtem
hova jársz szórakozni? szereted-e a sört?
eszmá régóta böki az oldalam

Kata
És mit csináltál? Foghattad a derítõt? 😊

[/cserf][/fülünyúl]