Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Békés szele:o
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
😄
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
[/cserf][/fülünyúl]
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
mókás kis huncutok vagytok 😄 rlz
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
;-)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Most nézd meg pl Bobbit!
Nem oda irná,hanem inkább szétcseszi az egész Forúmozok fényképei topikot,
azzal hogy ide irja én mekkora szemétláda vagyok,meg ilyenek!
Vki betesz ide egy képet,hogy rakja be Hykao a képtárba és akkor ott van melette,hogy tarajos téged mindenki körberöhög + ilyesmi!
Nehogy azt hidjed,ezt hykao dijazza!
nálad ez nem sokás? csak magad szopatod állandóan azzal hogy nem tudod azt sem mire válaszolsz hülyegyerek!
a kedvedért leegyszerûsítem akkor a kérdést melyet az #58789-re írtam(!!!!!!!!!!!)
Melyik vagy?
KEMÉNY, VAGY A FEKA?
IDIÓTA!
BTW a sok lúzer is szégyellheti magát, aki nem ismeri a Yo homie, ya have a biscuit? (East Coast) ill. Itsa a one-eigty-seven ya modafooka (West Coast) kézjelet.
ÁjjLe BoBBi-nak meg a többieknek szol azt ök tudják!
Hátha kóla,nincs és popcorn sincs,de a belépõ ingyenes!
Marhára nevetséges!
Eggyáltalán nem eggyértelmü,hogy mindhárom kép,egy,és ugyanaz az ember!
Tudjátok mit?
Készitek egy"Beszolok Tarajos Sül-nek"nevü topikot,a saját forumokban!
Mit szoltok hozzá?
Legalább nem ba@sszátok tele a parasztságaitokkal a többi topikot!
Pl ezt!
hykao is biztos marhára örül neki,hogy itt vitatkozunk!
Erre kell 1 külön topik!
"Kemény vagyok vazzeg!
vagy hogy
Feka vagyok vazzeg!"
Danika óta legnagyobb arc vagy az sg-n! <#idiota>#idiota> _:AS?D