Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
@kaki maki: kép fenn, üdv a képtárban! (ilyen hülye nicket, hogy találtál ki magadnak? :P)
@Mayday: grat!
remélem nem maradt ki kép, ha valami gáz van, jelezzétek!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Mayday: sok boldogságt, és gratula ;-)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#wave>#wave>
http://gaborszantai.co.uk/
Gratulálok, és jó egészséget mindkettõnek!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
jelzem hétvégén Mayday. nem lehet elég korán kezdeni :D
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Szoval vasarnap, 23:35-kor megszuletett a kisfiam, Máté :) Tök egeszseges az anyukajaval egyutt :)
Gondoltam, megosztom Veletek, mert ez csucs erzes, es nagy buszkeseg :)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
az uccsó szvsz a lekjopp
BUDA > miskolc.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Csórikámnak nincs egy saját ötlete se.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
amúgy Pély engem utánoz -.-
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
@kaki maki: Tanulj már meg értelmesen kommunikálni bazz (online is...), nekem ne má' ilyen "berakni fényképalbumba htx seggenfák ;>" meg ilyeneket má'...
@prezi: Fájlmérettel ne szopassatok má' legközelebb...
@báttyó02: Kép fenn! Üdv a képtárban!