Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval én akkor ezt kérném a fényképalbumba :P
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Aztán két év múlva nem elõkerülni, hogy nem is te vagy a képen! :)
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Elõre is köszi;)
sazl : c
[ANARCHIA 99™] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!
Mellesleg 2004-ben volt, hogy Carlos beadta a képet, a mostani Yakooza meg 2006. 03. 06.-án regelt...
shit happens
Visszaolvasgattam, de számomra nem egyértelmû, hogy pontosan mikor került be YakooZa. Az biztos, hogy még mielõtt fény derült volna a képtár elsõ verziójának biztonsági hiányosságaira.
Ezen kívül nincs beállítva az SG-s userinfoja, amit mi mindig beszoktunk.
Az én tippem az, hogy valaki szórakozott és nem vettük észre, hogy felkerült YakooZa is.
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
A képpel ne fáradj, már átméreteztem...amit linkeltél, még mindig nagy...
(hiába került be a bannerbe a minap: "Képberakás elõtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések"...)
na ittvan a kisebb meretben ha kell
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
2. Hát ki kérte akkor azt a korábbi képet?
Amúgy GRATULÁCIÓ!!! <#taps>#taps> Te lettél a legnagyobb méretû képtárba kért képet berakók-belinkelõk versenyének elsõ helyezettje!!! <#eljen>#eljen><#wave>#wave>
Hogyan lehet betenni képet a képtárba? Ide kell belinkelni?
Itt a link: kép
És egyúttal töröljétek ki az eddigi képemet ha lehet,:) mert az fake és nem én tettem be meg nem is kértem -.-
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
sulival mi lett? jegeled?
http://gaborszantai.co.uk/
erre is biztos azt mondják a két "rajongói" tápikomban,hogy nem kell kép,mindenki önmagát mutatja
("ájminláv" aláírás még aktuális?)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
nah ezér viszem a téket páj-.-
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
BUDA > miskolc.
be is ba*na ha rokker lennék :D
BUDA > miskolc.
amúgy nemvolt kedvem feloltani a villanyt-.-
akkor a "+" irányba tekerj rajta:)