Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
hát attól függ mennyire félted a pofádat, a lõszer kisebb de ugyanakkorát vagy nagyobbat csap rugótól függõen, Hupi-nak kilõtték a fogát.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Random work
Figyu már a airsoft-hoz is kell maszk?
Nem úgy van, hogy oda elég a szemüveg mert nem csap akkorát mint egy paintball?

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
"fájerfokszot használjanak csak a gyávák. IE az igazi férfiak böngészõje! veszély, kaland, nyitottság! ez kell a hardcore usereknek!"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

na most összezavarod....:)

http://gaborszantai.co.uk/

ivjoe
Ha sok van, akkor említs kérlek még egyet.
A scrollbar színezés nincs bene a W3C szabványban, szal...
A Firefox pedig W3C szabvány szerinti böngészõ, így minden szabványos lapot tökéletesen jelenít meg. Az IE erre nem képes. -.-
hykao
És a 800x600-zal mi a helyzet?
Szega87
BiG G
ejjbazmeg micsoda emofejû vagy :DD

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Punker
lusta vagyok :)

hykao
"Képberakás elõtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések"
OrioN the S
Bp. XX.ker. Úgyvolt ,hogy Zetorg vesz ,de még nem vett :) Én most egy aksis auto AK-ra hajtok. Eddig egy M16-A2 -t sikerült beszerezni. De raj :) lézeres meg anyámkinnya :D . Meg egy stukkert.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Punker
hol laksz? felveszed a kapcsolatot a hozzád legközelebb lévõ csapattal, kimész velük és ha jó a társaság csatlakozol.

OrioN the S
:o ez tutijóbuli lehet ez az airsoftozás. Az én haveri társaságomból csak nekem van D: szal rá kell beszélni még õket egy vásárlásra :)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Punker
ez pár kilóméternyi susnyán át menekülés eredménye, amúgy meg airsoft, kedvenc fórumozó társaim szét akarták lõni a seggem úgyhogy át kellett törnöm a környék legszúrósabb vadrózsa csalán akác galagonyás részén és kissé megfáradtam.

ez egy tudathadsadásos motoros erdész vizipisztollyal?

http://gaborszantai.co.uk/

Amse
<#eljen> :)

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
Antwerpen lenne a cél :)

de feladtam:

Kata
És a fronton meg ki harcol Metzért? :)

[/cserf][/fülünyúl]

parizer
lol :D

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Én oviban rugdostam a csajok lábát... ;) mondjuk nem is jött be soha... :D
parizer
ez az ovis módszer... "meghúzom a csurid, mert tetszel". tipikus!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

Inkább dugjunk! ;)
Punker
Figyellek titeket :)

Kata
Nem ellenfél. :)

Nem is punyó.

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
Háh! A szöveg! :D

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

BiG G
értsd az iróniát ;-)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

punyó -.-

Kata mai ellenfele vg ...

Ramadamammy rapidrandi

Kata
Akkor meg mit hemzsegsz? Pihizz egy csöppet.

[/cserf][/fülünyúl]

Nem vagy az esetem, bocs... ;)
Punker
az csak a pancserek dolga.....

[Walaki]D`Lair
Akkor használd csak az IE-t okoska, aztán majd írtsd a spyware-t...;))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Amse
jah gradientesek a fejlécek (világosnál fejlécnél jobban látszik), de az a baj, hogy png-ben van elmentve a fejléc színe és azt az ie szarul jeleníti meg ezért akik nem egyforma böngészõt használnak azoknak szarul látszik a másik logoja.

Kata
Ennyire ne foglalkozz már velem, ha nem érdekellek. ;)

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ennyire ne foglalkozz már velem, ha nem érdekellek. ;)

[/cserf][/fülünyúl]

t0mmy
amugy meg az a baj hogy ez sziátmenete vagy nem tom... :S lehet hogy tényleg ennyire szar a monitor?! :D

Amse
jah

Amse
St már rajta van az ügyön, hogy kijavítsa ezt az ie-s hibát...

t0mmy
mi az az ff?? firefox?? :S

Random work
Én Maxthont használok és tényleg szar nektek.

A sajátom nem mert én ügyes vagyok. <#crazya>

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

t0mmy
persze hogy nem jó meg a monitorom is szar , de Katának abban igaza van hogy kit érdekel?! :P

nem raknék ki logót de olyan gagyi felhasználónevet választottam hogy kínos lenne azt mutogatni annál még ez is jobb! :P

<#lama>
Amse
akkor neked nem tûnt fel, hogy ff-hez van igazítva a logo-d?

Amse
persze meg a Volvo is...

Kata
<#lama>

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
lol

Kata
Én ie-t használok. A ff sok grafikai megjelenítést nem tud még, csak hogy mondjuk a módosított scrollbar színeket említsem.

[/cserf][/fülünyúl]

Mivan szökeség? Inkább csináld a vacsit! :D