Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
igen 😛 jóak (Y)

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Kata
A kis rembó. 😊 És két userbaromat is használja. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

joebacsi
uhh, holvan az az optika? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Z
2719 új üzenet... fincsi!

Kicsit ritkán járok erre! Amúgy üdv mindenkinek, régieknek, és újaknak egyaránt. Még talán egy BUÉK is belefér. 😉

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

OrioN the S
az

#62534 : 😄DDD😄S:S:S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

RatBaG
császár elõd!!! <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

PíszLávJuniti
airsoft?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Szega87
<#banplz><#eljen>

CheAteR88

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

5w0rdf15h
<#eljen><#nyes>

OrioN the S
ohh milyen rendy vagy ^^ <#puszis> 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

5w0rdf15h
tess 😊
1.

2.

OrioN the S
úbazz :c sry akkor mindjárt kijavítom

hykao
Légyszi: KATT
OrioN the S
Hy! Plz ezeket rakja be v.ki 😉 veszélyes <#idiota>

hykao
Nincs gond, már fent van...
Ha esetleg gond lenne az ékezettel: 8)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Kérem az elvtársakat illesszék be hozzám a kövit, htx:
Étá.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

KáTéCé
Kizárt, megvilágosodtam! <#banplz>

BEAST
meh , hess vissza a bf topicba! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

<#taps>

http://gaborszantai.co.uk/

KáTéCé
Szasztok!

Rulez a képgaléria, Kata szerelmes lettem! <#vigyor>

[Walaki]D`Lair
Majd a bézbólütõre buktatom én rá jól az olaszt hogy bassza meg a kecske...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Nem! Félreértések elkerülése végett: viszem magammal az Olaszt, és az Olaszéra fog rábukni... 😊))
Kata
ennyire összemelegedtetek? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Hát, jó nagy hálót kéne szõnie, hogy Wellingtontól idáig elérjen... 😊))
...de persze mint mindig, Jocibaba most is kamuzott, amiért - ha legközelebb találkozok vele - õ fog rábukni valamire... 😊
Kata
Ha hyk-re bukik, akkor ne várj tõle ilyet. Majd esetleg kikérdez hykao-val kapcsolatban, hogy könnyebben tudja behálózni. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

CSOCSO
😄

amugy irtam neki mar ket napja emailt hogy ki vagy mert nemvagom de nem valaszolt..
no mindegy
hykao
Na jól van ne oltogassál... 😊
[Walaki]D`Lair
Nekem azt mondta...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Na persze...meg Katára, meg Csocsóra, meg egy csómó mindenki másra, akit nem ismer, mi?
[Walaki]D`Lair
Bukik rád...<#nezze>

hykao
Hehe, titeket is megjelölt? 😊 Igazából én sem ismerem, volt egy meghívóm , és az egyik haverom kért meg rá, hogy hívjam meg azt a csajt (mert meghívót már nem lehet átruházni)...de már többen kérdezték iwiw-en is, hogy kicsoda õ... Nos nem tudom mi a pálya, lehet, hogy csak ismerkedni akar magyarokkal vagy nem tudom...
Kata
Engem is bejelölt valamelyik nap. Fogalmam sincs, kicsoda.

[/cserf][/fülünyúl]

CSOCSO
Van Krisztina nevu olvasonk aki uj zelandon modellkedik??? bejelol iwiwen es ismero hyakot is..
BEAST
uh , akkor tiszta szerencse hogy az ijedtsegen kivul nem lett semmi baja sem <#szomoru2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Random work
Barátnõm ment le vele hajnalban az 51-es úton és elõztek vele szembe amit egy kis fékezéssel reagált le. Erre az autó fara elkezdett inogni pedig csak 60-al ment, de az út tükör jég volt.
A kocsi megpürdül 180 fokot az úton és a jobb oldali padka akasztotta meg ekkor fölborult és a borulásban egy fa törzse akasztotta meg aminek a lenyomata a csomagtéren látszik. A bal oldalán fekve állt meg.

A bal elsõ felnirõl lemászott a gumi ha az nincs akkor járóképes lenne.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

😞
hogy sikerült?

http://gaborszantai.co.uk/

Random work
Megosztom veletek szegény autóm jelenlegi állapotát. Sikerült kicsit megborítani. 😞
auto1
auto2
auto3
auto4

Szegény nagyon a szívemhez nõtt 4 év alatt és nagyon rémes így látnom. A párom vezette szerencsére neki egy karcolása se lett.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Zillo
ami azt illeti,mokufkaa az e-mail cimét is elfelejtette 😄 de majd segitek neki emlékezzni.

Alah Alik Ya Sidi!

Amse
max, ha kocsival kell csúszkálni 😊

ivjoe
Megmondjam? <#hehe>
Jelszó emlékeztetõ? Ott van a bejelentkezõ oldalon kb. így:
Elfelejtetted a jelszavad?
Zillo
mokufkaa elfelejtette a jelszavát 😄

Alah Alik Ya Sidi!

gnar killer
<#eljen>

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

ivjoe
Hmm, ha végzek a vizsgáimmal killer topictali a mûjégen?
Amse
😄

ivjoe
Én ezt nyomatékosítanám egy büntiponttal. <#hehe>
Engem se. :C

Utolsó bejelentkezés: 2006. augusztus 15., 22:08
:C
Amse
mókufka még mindíg nem jelölt vissza wiw-en <#ejnye1>

Zillo
miert?😞

Alah Alik Ya Sidi!

Kérem mindkét képemet levetetni. Köszönöm.