Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MJ rulz Pink Team The Only One
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
u dont have to listen anybody else but me
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Leírtad a nagy lényeget az angol dolgokról, a zavargásokkal egyetemben :)
Szerintem legtöbbször az egyénen múlik,hogy mit tud kihozni egy helyzetbõl. Lehet vki kimegy külföldre, és szarul érzi magát, balfasz...és hazamegy sírva,h mindenki bunkó,drága minden, meló meg nincs...közben más meg vígan elvan. Tegyük hozzá azt is,h az otthoni állapotokat csak felül múlni tudják a britek (is).
Az angol zavargásokat hagyjuk már...ne hozzuk már párhuzamba a munkanélküliséggel. Bevándorlók csinálták a feszkót...és elektronikai cikkeket loptak...Nem angolok loptak kaját,mert olyan a helyzet...az azért más lenne.
Egyébiránt itt Németországban kellemesen csalódtam. Azt mondom,h a minimálbérbõl is vígan elél az ember, és félre is tud tenni,ha oda figyel a pénzre. Az emberek meglepõen kedvesek és segítõkészek (az echte németek). Nem érzem azt, amit sokan mondanak,h itt én csak Ausländer lennék. Senki nem érezteti ezt velem...aki ezt így érzi, és nem tud itt boldogulni,meg kívülállónak érzi magát...az maga tehet róla szvsz (és ez máshol sincs másképp,ami az utóbbit illeti).
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
érthetõ hogy nincs min csodálkozni, televannak pénzel, fosásig kapják a különbözõ juttatásokat / segélyeket... a külföldiekkel (sokan azt se tudják hogy néz ki európa!) meg elvégeztetik a piszkos munkát.
miért is kapna itt valaki normális melót (persze nem lehetetlen, csak tudni kell angolul ((nem. az otthoni iskolás angollal egy kenyeret nem tudsz venni) :DD meg jó szakembernek kell lenni)
nekik mi keleti világvége mocskos nép vagyunk a balkánról... :))
tetszik nem tetszik (általánosságban) igy van.
ellenben ha valaki idejön nulla képesítéssel, de el tudja mondani a nevét angolul, tud szorozni összeadni kivonni és osztani. akkor elmegy xy gyárba egy futószalag mellé és hazaviszi a heti 200£-ot.
az okés hogy itt drágább az élet (5-10%al) de otthon egy hónap alatt keresne ennyit (ha egyáltalán lenne olyan szerencsés hogy találna munkát)
bár ez nem az én történetem. azért el kell ismerni. ez egy kurva jól mûködõ rendszer az angoloknak... :D
az hogy ennyire olcsó a lakásom az az én szerencsém.
/vagy lehet nem london szívében kell élni?! :)
hát mit nézzünk?
a nem átlag 2000-est?
1, az angolok is ennyit keresnek ha nem kvalifikáltak, vagy kevesebbet, lásd az én beosztottaim, akik seggüket a földhöz verték ha kaptak napi 50 fontot
2, ezzel kezdtem: "bár ha minimálon vagy, akkor hiába jó a pénz, feléled a 80%ot"
3, a kimenõ magyarok 99% tetszik nem tetszik bevándorlós minimált kap, csak ha szerencséje van, akkor sokat dolgozhat, ergo sokat is keres
azért mert Te vagy én jól kerestünk, az a mi egyéni szerencsénk, sikered
nem abból kell kiindulni, hogy évi 40et ajánlgatnak a bankszektorban vagy 100at vagy milliót ;)
nem is vettem offensnek
<#puszi>#puszi>
megcsináltam, eljöttem
az 1600ból mivel 2-en vannak egy 800-as kecóban marad cirka 1000-es, itthon szarul keresnének miért ne lennének kinn
nem mondtam hogy szar a lóvé!!!! azt mondtam hogy nem nagy zseton az átlagnak, pláne ha nem közösködik
és a többi a szar lásd felsorolásom
mondjuk engem fõleg a depis idõjárás akasztott ki, a ködös szitálós szeles mindig esõs nulla napfényes öngyilkos feeling
250bõl érdekes ha kijön a kajád rezsid lakásod ;)
én akciósan kajáltam, only fõzés, így költöttem napi 5-6 fontot, csak ez 150.
jogos, egészségesen kajáztam, nem vágom mennyi ha felvágott zsömle a kaja...de 250 akkor is meredek
ha valami nem jó (neked, barátaid sokaságának, akárkinek) akkor miért van ott? miért csinálja azt ami nem jó neki? :D
miért voltál te kinnt évekig ha ennyire szar volt? én elhiszem hogy rossz (nekem sem fenékig tejfel jelenleg sem) de egy a kérdésem.
... miért?! :DDD
nem a bevándorlóknak kitolt alap munkákat kell nézni ;)
és az 500-1000 rent sem fedi teljesen a valóságot. én 3-as zónában lakom, és fizetek 280-at egy hónapra. de nem vitatkozni szeretnék, és flémet szítani, csak nem értek egyet a Te meglátásoddal. ennyi az egész :)
nekem az idõjárással sincs bajom, tök jól elvagyok a nyári 20-24 fokban, meg a téli 0 fok körüli idõvel. ha szabadnapos vagyok, pihenési, és szórakozási lehetõségek tömkelege található meg, nem kell a világ végére elmenni emiatt.
az tény, hogy az angolok lusta, buta, balfasz népség, de ugyanúgy megtalálható otthon is ez a réteg, elég csak a megválasztott honatyákat megnézni ;)
no offense...
én kijöttem pár hónapra, veszek egy felsõ kategóriás országútit. majd hazatekerek vele és bebiciklizzük a barátokkal európát.
:) nem is akarok köztük élni sokáig... tudni illik magyar vagyok :)
biztos el vannak tévedve 8 év alatt
de részemrõl mindenki azt mond amit akar, oszt legyen szerencsétek
és amúgy úgy kezdtem, a pénz jó, ezen kívül egy rakat minden szar, csak a pénztõl se kell elájulni, mert az élet nem olcsó, és nagy a munkanélküliség
lassan az ember úgy fogalmaz, hogy egy ált. iskolás 8 éves is megértse
<#puszi>#puszi>
10-12 haverom által, plusz az angol beosztottak, plusz a cég akinél manager voltam 3 épületet adtunk ki 3 városban, cirka 36 lakást
- beszéltem rentrõl
- kaját én is vettem
- rezsit tippeltem, valami 350 rémlik negyedévente áramra (fûtés is arról ment)
- a többi egyéb pedig így van, majd lassan meglátod (társadalmi problémák, emberek mentalitása, agresszió (lásd riot), illetve a jó dolgok a rendszer 80%-a
röviden. most tényleg én vagyok ilyen szerencsés, vagy te voltál ennyire szerencsétlen. de azért én nem adnám a nevem azokhoz amiket itt tényként állítasz.
ha összeköltözöl valakivel (az én koromban az már nem pálya), akkor osztozkodhattok a költségeken és sokkal könnyebb félrerakni, mert a rent kibaszott drága tud lenni, londonban vannak lakások 1000környékén is, oda is van a fizud. én 800-alatt nem hallottam, abban olyan 2-3 ember lakhat. rezsit tényleg nem tudom, sose fizettem egy árva csekket se, rentet is csak azért tudom, mert a cég akinek dolgoztam foglalkozott ilyennel (ingatlan).
fizetés simán lehet 7-800is!!! igaz akkor nem dolgozol csak pár napot hetente, de sajnos sokszor nincs választása a juzernek.
bármire válaszolok szívesen.