Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://gaborszantai.co.uk/
u dont have to listen anybody else but me
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyik ismerõsöm mesélt, neki szerintem pont ilyen kombi megane volt (van) és pl lóg a bal elsõ ajtó amivel nem tud mit kezdeni a szervíz. Na és persze egyéb közkézen forgó rémhírek is olvashatók.
Ezé mikó vásárlásra adtam a fejem márciusba akkor kitaláltam, hogy Toyota vagy Ford. A Focus-al meg vagyok elégedve bár más mint a Corolla, de nem negatív értelemben. Mára már megszoktam teljesen. Most kicsit le van zúzva a bal oldala mert egy friss jogsis kis (picsa) belémjött, de azért nem vészes. Egy ideig nem kell fotóznom a bal oldalát. 😊
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
a kötelezõn kívül csak +200e-t kellett köleni rá és ebben az akciós autómentõ is benne van😊))
(három éves lesz novemberben)
Ha mán mindenki a verdáit mutogatja.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
In total, McLaren built the following amount of F1s and variants:
* 65 F1s (plus 5 prototypes) <<<-ennyi van jelenleg "utcán"
* 5 F1 LMs (plus 1 prototype)
* 2 F1 GTs (plus 1 prototype)
* 28 F1 GTR race cars
Total production is thus 72 road legal F1s, 28 racing cars, and 7 prototypes.
http://www.kepfeltolto.hu/2007/9/12/52da.jpg
Per Aspera Ad Inferi.
Egy Bogin volt egy felirat, miszerint: "Három év teljeskörû garancia és szervíz! Kit érdekel? Több mint 50 éve gurulok elõtted!" 😄
Ebben minden benne van! 😊
(Persze nem megbántani akarom az új autó tulajdonosokat, csupán célozni szeretnék arra, hogy nem minden roncs, ami 5 évnél idõsebb... -.- )
gamertag: kenobita
#65439: Szép autó tényleg ez a McLaren F1-es, csak a legdrágább olasz csodánál is drágább (?) ... (puskáztam ^^)
Mellesleg én ilyet még nem nagyon láttam itthon, Magyarországon, Lamborghinit viszont igen, sõt még tévében is...
(igen, tomboltam magamban amikor hallottam hogy gyõzike ilyet vesz <#idiota>#idiota>)
#65445: Ilyeneket nagy mennyiségben Gárdonyban láttam Bogár-találkozón, igazán érdekesen néztek ki, és a tudat hogy ennyi évesen is így gurulnak, ez teszi csodálatossá azokat az autókat ^^
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
[/cserf][/fülünyúl]
Örök kedvenc: "Engedj már ott a szélén te hülye õsz!" (Deathbringer II)
Na ezen kinyúltunk egy ideig. 😄DDD
[/cserf][/fülünyúl]
<öreg>öreg>

Ilyenem lesz 😊
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
[/cserf][/fülünyúl]