Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://gaborszantai.co.uk/

VRSDM
nekem a kék nem tetszett. ezért a sárga metált választottam.

u dont have to listen anybody else but me

magus

akarom mondani

magus
a "verdám" :

Sir Quno Jedi
Jaja, hagy fogyjon az a bitang kõolaj, így gyorsabban kell átállni villanyautóra és a környezetvédõk mingyá kezet is csókolhatnak nekem, mert a magamfajták nélkül még évszázadokig kitartana ez a fújjabelemjönki olajpöfékelõsdi! 😄DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Vízöntõ <#idiota>
I.C.ram
Scorpio?
Most abszolút nincs tervben sport verda, majd idõvel, ha megtehetem. Addig a közeli jövõt szem elõtt tartva döntöttem az 525d mellett.
Lullaby
BKV roxx! <#zavart1>

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Sir Quno Jedi
Há nem tudom, én háromezres V6-ossal járok a városban is mindennap. Minek ahhoz két kocsi?! Méghogy dízel, meg mellé egy sportverda csapatni... Bázzz...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nekem is ez, csak 5 ajtós. Szeretem nagyon 😊
Random work
😞 ez komoly?

Egyik ismerõsöm mesélt, neki szerintem pont ilyen kombi megane volt (van) és pl lóg a bal elsõ ajtó amivel nem tud mit kezdeni a szervíz. Na és persze egyéb közkézen forgó rémhírek is olvashatók.
Ezé mikó vásárlásra adtam a fejem márciusba akkor kitaláltam, hogy Toyota vagy Ford. A Focus-al meg vagyok elégedve bár más mint a Corolla, de nem negatív értelemben. Mára már megszoktam teljesen. Most kicsit le van zúzva a bal oldala mert egy friss jogsis kis (picsa) belémjött, de azért nem vészes. Egy ideig nem kell fotóznom a bal oldalát. 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

a garanciális javításokon és a motorleszakadáson semmi baja nem volt...

a kötelezõn kívül csak +200e-t kellett köleni rá és ebben az akciós autómentõ is benne van😊))

(három éves lesz novemberben)

Random work
Enyim meg ez:

Ha mán mindenki a verdáit mutogatja.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
és néha visszakapod a szervízbõl? 😄

ott leszek, és elkaplak 😛
Z
McLaren SLR...

Hát ez odaver...nem kicsit, nagyon! <#buck><#eljen>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Total Production

In total, McLaren built the following amount of F1s and variants:

* 65 F1s (plus 5 prototypes) <<<-ennyi van jelenleg "utcán"
* 5 F1 LMs (plus 1 prototype)
* 2 F1 GTs (plus 1 prototype)
* 28 F1 GTR race cars

Total production is thus 72 road legal F1s, 28 racing cars, and 7 prototypes.

VRSDM
mivel mclaren f1-bõl 12(ha rosszul tudmo javítsatok ki kérlek) van az egész világon :] így nem is fogsz egy hamarlátni 😄

RatBaG
nekem elég a házunk elé kimenni, hogy lambot lássak, bocs... <#hehe>
http://www.kepfeltolto.hu/2007/9/12/52da.jpg

Per Aspera Ad Inferi.

cenobite
"#65445: Ilyeneket nagy mennyiségben Gárdonyban láttam Bogár-találkozón, igazán érdekesen néztek ki, és a tudat hogy ennyi évesen is így gurulnak, ez teszi csodálatossá azokat az autókat ^^"

Egy Bogin volt egy felirat, miszerint: "Három év teljeskörû garancia és szervíz! Kit érdekel? Több mint 50 éve gurulok elõtted!" 😄

Ebben minden benne van! 😊

(Persze nem megbántani akarom az új autó tulajdonosokat, csupán célozni szeretnék arra, hogy nem minden roncs, ami 5 évnél idõsebb... -.- )

gamertag: kenobita

Én innen szerzem az információkat, közel hasonló élményem volt nekem is! 😄

#65439: Szép autó tényleg ez a McLaren F1-es, csak a legdrágább olasz csodánál is drágább (?) ... (puskáztam ^^)
Mellesleg én ilyet még nem nagyon láttam itthon, Magyarországon, Lamborghinit viszont igen, sõt még tévében is...
(igen, tomboltam magamban amikor hallottam hogy gyõzike ilyet vesz <#idiota>)

#65445: Ilyeneket nagy mennyiségben Gárdonyban láttam Bogár-találkozón, igazán érdekesen néztek ki, és a tudat hogy ennyi évesen is így gurulnak, ez teszi csodálatossá azokat az autókat ^^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

cenobite
Hûûûûû de kis csudálatos lényezet! 😄DDD

Kata
ha már a rolleresek jöttek szóba...

[/cserf][/fülünyúl]

cenobite
Félreértések elkerülése végett: soha nem vertem rolleres srácokat, csak tényleg anno (úgy 15-20 éve) nem volt szokványos hogy egy srác rollerel keni. Písz meg minden...

cenobite
A ping-pong-os volt a Deatbringer II. 😊

Kata
Az egyik játéknál felidegelte magát, és elment virágot öntözni, meg pingpongozni, azon borultam meg. De sok jó poénja van, amik után az ember úgy mászik vissza a székre. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

magus
hihetetlen, hogy ezekbõl is gyártanak mozgássérült verziót

magus
amikor újra divatba jött pár éve, akkor volt osztálytársam akit megvertek a kisebbségiek mert rollerezett, szal ez még mindig él -.-

cenobite
Tesómmal múltkor jónéhány percünk (óránk) ment el rá, hogy végigkacagjuk a játékokat! Jó volt. 😄
Örök kedvenc: "Engedj már ott a szélén te hülye õsz!" (Deathbringer II)
Na ezen kinyúltunk egy ideig. 😄DDD

Kata
Az jó oldal, rendszeres látogatója és kommentelõje vagyok Freddynek 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
én meg görkorin gondolkozom, régebben csináltam, de most lehet már esnék-kelnék

[/cserf][/fülünyúl]

cenobite

cenobite
Volt egy ilyen duma a "Legrosszabb PC-s Játékok" sorozatban, amikor valami Extreme rolleres játékot "tesztelt" a srác, hogy: "Az én idõmben a rolleres gyerekeket még megverték"... vagy valami hasonló, amin munkatársammal szinte egyszerre felkacagtunk! 😊

<öreg>

VRSDM
18vagyok, mégis van egy fasza üvegszálas rollerem, gyötröm is, szeretek rollerezni :]

cenobite
Nem vagyok Bp.-i, úgyhogy távintegetés esetleg megoldható... 😄

piros mogyi
Én imádtam rollerezni. Húsz évvel ezelött.

Ne etesd a trollt!

VRSDM
ahogy érzitek, majd integetek ha álltok a hungárián a dugóba 😄

cenobite
Nekem meg ilyen:

De tényleg!

cenobite
Mikoris? 😊

VRSDM
nem<#puszi>

gameplusz

Ilyenem lesz 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

norbre
nem szok lerobbanni <#kacsint>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

cenobite
Az egyik biztos én vagyok. 😉

Iccmí:

Ennyi. 😊

Kata
No, ha már idetévedt pár a képtárban még nem szereplõ ember, akár linkelhetnének is magukról pár képet. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

cenobite
Thx! Bár az nem tükörfelni, hanem Moon dísztárcsa, de sebaj! 😊 Köszi még1x a kis drágasssssssssszágom nevében is. 😄

VRSDM
tükörfelni wazz. csodas. szomszédba is áll egy hasonló. még minden eredeti benne :]

cenobite
33 éves ótó vagyok, de kenem mint állat! 😊 Gurulunk vazzze? 😊)

VRSDM
ott a pont <#nyes>

Kata
mindig a réten robban le? 😉

[/cserf][/fülünyúl]