74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
nemlátom magam a listában, ejnye! :-D -
szerintem is -
Vagyis nekem az egész szitu+megjegyzés nagyon tecccik :DDD -
LOL :DDD Most olvastam a játékmagyarosításban mi van a képed mellé írva, amikor a vízben vagy :))))))) 

-
Szerintem egyszerűbb, ha ide beszúrja mindenki a képét, a kívánt szöveggel, és az adminok majd berakják a szöveggel együtt! -
és akkor mindenkinek lehet majd regisztrálni? -
Ahol a véleményedet mondtad el, azok a beszólások nem lettek törölve... -
Azt mondta, hogy igen. -
köcci. Akkor most megcsinálom gyorsan a kommentelhető képeket, majd az admin menüt, és akkor készen is vagyon... :) -
szuper lett az oldal! gratula...
-
Nah, így már jó :)) -
nna, öléglegyen :) most már szép, lehet örülni :o) -
szép az már így is. :)) -
persze, a font colorhoz white helyett legyen ez: #880000 :)) -
Piros betűk megoldhatók? 
(csak vicc) -
szedd le a /h2-t a végéről! -
De legalább látszik :)) -
a végéről leszedtem a sortörést, így is sok az üres alatta... -
Egyébként a felhasználói infós link már elkészült, akinek meg tudtam szerezni az azonosítóját... ;) -
Legyen ez: Nagyobb, fehér, és külön ablakos. A méretén lehet majd még állítani... :)
<h2><a href='http://sgtagok.srv.hu' target='_blank'><font color=white>SG Fórumozók Képei</a></h2><br>
-
nem az a baj, hogy elmondod a véleményedet, hanem az, hogy neked mindenről csak negatív véleményed van és lenézően beszélsz mindenkivel! -
Ok, jön, pill. -
most ébrettem
-
Wow 700 hozzá szólás
-
#711 - várom a verziót amit berakjak. -
Jó reggel! 
Nagy-nagy köszönet Csuwwi-nak a munkájáért, Kandur-nak az ötletért, és a tippekért, és mindenkinek aki kimaradt volna!
static durvább megnyilvánulásai és az erre reakciók törölve lettek.
Mégegyszer mindenkinek:
Legyen ez FLÉM MENTES ÖVEZET!!!
Ja, T. MODERÁTORUNK, még egy kérés:
A http cím helyett (a fejléc alatt, amire lehet kattintani a fotókhoz), megoldható, hogy kicsit nagyobb (és nagy) betűkkel az látszódjon, hogy: FÉNYKÉPEK v. valami ilyesmi???
Ha igen, előre is köszi! -
akkor lécci 1 sorban, hogy mi legyen... azt becopyzom aztán jónapot :) br-estül, href-estül -
Nem, pont emiatt, majd az két egyén aki karbantartja a honlapot (Hykao meg valaki) ők berakják a kért szöveget. Szerinted? Így jó? -
És nagyobbra is légyszí! -
Ha még itt vagy, annyit tegyél meg légyszi, hogy a linkbe beszúrod ezt: target='_blank'
Mert most ebben az ablakban nyílik meg, ami nem a legszerencsésebb... -
Kösz
-
Az infós linket gyorsan megcsinálom, a többi még lehet gondolkozni... :) -
Király vagy! 
-
Vagyis te akarod kommentezni a képedet? Ezzel az a baj, hogy akkor mindenkinek jelszó kell, hogy ne tudják idegenek módosítani mások kommentjét... -
"Rövid bemutatkozás, link a felhasználói infódra, vagy amit akartok"
Ez így maga lenne a tökéj :) Szal ha ez kivitleznéd akkor:

, jah és persze ne lehessen kódokat használni (se umb se htm) és pár sor max mondjuk 10 -nél többet ne lehessen írni...ok?
-
nem mindegy, hogy <br> vagy \n :)) -
bocsi, bénáztam egy kicsit :o) régen html-eztem -
Minden megoldható :) Rövid bemutatkozás, link a felhasználói infódra, vagy amit akartok. Csak mondjátok milyen legyen. Ha valakinek van ötlete a designra, az se kíméljen. :) -
Csuwwi, az megoldható, hogy néhány sor szöveg kommentet is be lehessen rakni a képek alá? -
reggelt. :) megtettem a bejelentést a moderátoros topicban a fejlécmódosításra...