74918

SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/

Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!

Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
  • hykao
    a ranGer által a #789-ben beszúrt kép lekicsinyítve:
  • ranGer2
    Ez nem fake!
  • hykao
    Melyikre gondolsz???
  • Bunyós Pityu
    fake képet miért tesztek fel a honlapra?
  • ranGer2
    Ez is én vagyok!
  • cSuwwi
    Alakul az oldal, a képfeltöltés már működik :) De csak az adminoknak... :)
  • hykao
    Na látod, ezért nem jók az ilyenek!
    De már megint anyon offoljuk a topicot irány az OFF TOPIC...
  • Gfreiter
    Á, jobb, ha nem tudod :) De én hallottam illetékestől, hogy mi van benne. Najó, nem borzolok itt tovább emberi idegrendszereket...
  • FtranX
    írjad, majd becsukom a szemem.
  • Gfreiter
    Elmeséljem?
  • FtranX
    én nyaralásra mindig ilyen "provánszi" vagy "hamburger" melegszendvics krémet viszek. nagyon jó enni magában is :DD
    sajnos a múlkor az egyik ilyen evésekor is egy újjpercnyi nagyságú mócsingot köptem ki (ilyen átlátszó rághatatlan ) nem szeretném megtudni, hogy miket darálnak bele.
  • hykao
    Áááá, azt én is, olyanokat nem is eszek.
    Egy nyaralás alkalmával azért mindig leszűkülnek a lehetőségek, hacsak valaki nem állandóan étteremben eszik. (de akkor én az egész napomat ott tölteném...)

Amúgy ez az a fajta sonka konzerv volt, amiben van egy 500g-os frankó, nem mócsingos sonka.
    Jó drága is volt.
    mondjuk ezeknél a horvátoknál jó drága lett a kaja bazz, nem úgy mint tíz évvel ezelőtt...
  • cSuwwi
    reméltem is :)
  • Gfreiter
    Ráksonkakonzerv :DDD Najó, nem offolok...
  • MIMACSKA
    ok
  • FtranX
    de gyűlölöm, ha a hús vagy húskonzerv tele van ilyen rághatatlan kis micsodákkal!
  • FtranX
    én is vállalom.
  • hykao
  • Gfreiter
    Oké ;)
  • Gfreiter
    Hykao sonkakonzerv/rorr

• hykao
    A gyalázkodó beírások úgyis egytől egyig törölve lesznek! (a poénosak nem, hogy pl. ki kire hasonlít, meg ilyesmik...)

...úgyhogy megkérek mindenkit, ha ilyen "érkezik" ne is reagáljon rá, mert ezzel csak nekem ad több munkát!!!
  • Gfreiter
    LLLOOOLLL :DDD Olyan vagy pont, mint az egyik haverom. Bár az ő mottója: "Én mindig éhes és álmos vagyok"
  • Kandurex
  • hykao
    Egész nap eszem, szépen lassan.
    ...igen még az úszást is megszakítottam a kajáért...
    Egyébként egy olyan nagy ovális alakú sonka konzerv tertalmát falom fel éppen, és közben betámadtak azok a kis üvegrákok, vagy mifenék.
  • Gfreiter
    Jawohl!
  • cSuwwi
    Egy pár óra múlva kész lesz az admin is. Én úgy gondoltam, hogy mindent az oldalról lehessen intézni. Képfeltöltés, beállítások, stb. Fő az egyszerűség. :) Persze ha akartok a designon alakítani valami, megadom a tárhely adatait is, ha kell :)
  • Kandurex
    Visszaraktam. A szöveg is legyen ugyanaz, kivétel a "szétfikázás" szó amit vegyél ki. köszi
  • hykao
    Ok, vállalom, és azt írnám oda mindig, amit az ide beszúrt képek mellé írnak tulajdonosaik.
  • Gfreiter
    Vili, értem mire célzol ;))) Remélem ő is kapcsolt. De az a kép tiszta nagyfőnökség. Kaja a vízben :)))
  • hykao
    G. és Kandúr!
    Kéretik újfent beszúrni a képeket!!!
  • cSuwwi
    Igen te és Ftranx ha vállaljátok. Azt írtok oda amit akartok, ha akartok. :)
  • hykao
    G!
    Azt a "rorr"-nak címzett #9377-ben leírtak "alátámasztásaként" írtam!
  • FtranX
    Borsodi rulez! :DD
  • Blasta
    Egyelőre legyen elég az, aztán ha készül magamról normális akkor berakom azt is, ok? :-)
  • hykao
    Hehe, de az aláírást az adminok írják majd be, az ide beszúrt kép mellé írt szöveg alapján?
  • cSuwwi
    A szövegmező automatikusan olyan széles mint a kép... :)
  • hykao
    A lista nem végleges, amúgy a tréfás mellett egy normált is beszúrhatnál.
  • cSuwwi
    Elkészült az első képaláírási lehetőség. Minden képhez külön aláírást lehet csinálni. Ha nincs megadva, akkor nem lesz semmi értelem szerűen. Egy példa is van. Nézzétek meg Evil képét. Jó lesz így? Mert akkor már csak az admint kell megírnom, és kész van... :))
  • Kandurex
    élőszövet a fémvázon mi?
  • Blasta
    Pedig az tényleg én vagyok. :-D