74918
SG Fórumozók Képtára - http://tagok.sg.hu/keptar/
Nincs "Szívkirályevolúsün", képzeld oda, ha fáj!Képberakás előtt olvasd el: Gyakran Ismételt Kérdések
-
#3878 wáá :DD azt nem szeretem.. csak levesbe.. én reggel vizet iszok azt csá . megyek suliba.. már ha el nem alszok ;] -
#3877 Én a reggelt fél liter paradicsomlével indítom, hogy beinduljon a bélműködés. -
#3876 eléggé ... de nehéz így élni :]]
szal szerintem nem amiatt van.. -
#3875 ÁZ :)
de nem .. mer csak fáj a torkom és CSAK és kizárólag reggel meg néha este van ez az orrfolyás -
#3874 az tényleg gáz -
#3873 Á, már jópár éve nem nagyon tobzódom...
...csak néha.
Meg aztán jön ma hozzám a csajom. -
#3872 Influenza? -
#3871 bruuh... én nem vagyok tejérzékeny! [reménykedik#1] -
#3870 én ha fél liternél többet iszom egyszerre, akkor... -
#3869 egy F..sz-t! :DDD
akkor vagy marad a tej vagy mindennapi szükségletemet vodkával enyhítem :D -
#3868 nem. .folyik az orrom meg könnyezek .. de már 16éve iszok tejet szal nemtom mér most jön rám .. amugyis csak TESZT ;] -
#3867 ez mit jelent? megy a hasad tőle? -
#3866 Akkor vigyázz, mert akkor lőttek a sajtnak, a túrónak meg az összes tejterméknek!
Egy ismerősöm tejallergiás. Gáz lehet... -
#3865 Van laktózmentes tej is. Kicsit drága, de finom. Tök édes! -
#3864 Bár néha elgondolkozom rajta, hogy valójában mi is az, és honnan származik :))) -
#3863 A tejet én is szeretem, és megfogadtam, hogy minden reggel iszom egy nagy pohárral, de mindig elfelejtem... -
#3862 énis .. nagyon .. de most teszt jelleggel nem iszok már 4 napja .. lehet hogy allergiás vagyok rá. :(( -
#3861 Helyes... :) -
#3860 én is szeretem ám a tejet. :) -
#3859 Ez mekkora szmájli :)))) LLLOOOLLL :DDDDDD
-
#3858 Én maradok az esti langyos tejnél...
Kicsi vagyok én még... :) -
#3857 LOL, hát az igaz :))) Mondjuk én, ha sört iszom, akkor kimondottan jól alszom, bár mostanában már amúgy sem érzem, hogy valami baj lenne odabent. Bár néha a szívemet érzem. Nem fáj, csak olyan hülye érzés. Viszont jövő héten kéne edzenem nekem is. De ezek szerint nem lehet belőle bajom (anyám izél mindig emiatt...)
Hogy-hogy ilyenkor otthon ülsz? Semmi buli? -
#3856 Szoktam néha edzés után egy-egy sört, vagy kajához napi 1-2 deci vörösbort, de mostanában a napi 1 liter tej miatt nem, illetve a doki felhívta a figyelmemet, hogy a gyógyszar mellett ne nagyon nyomjam (amúgy vezetni se nagyon lehetne)...
Egyébként meg már így is színes a kavalkád a bélrendszeremben (0.5liter paradicsomlé, 1 liter tej és társai), ha még sör is lenne, akkor -> -
#3855 Ja hogy ma még volt? Te nem az az ember vagy, akinek mostanában kéne feldobnia a pacskert, szal eszedbe se jusson Ha alkoholt iszol, az nem segít? Az csökkenti a vérnyomást (kis mennyiségben)... -
#3854 Mi a baj?
(lemaradtam az elejéről) -
#3853 Nem, ő nagyon rendes, én voltam a fasz, mert szerintem félreértettem, hogy meddig lesz bent...
...persze 5.30 körül estem be...
Á, idegeskedik a fene.
Ha fel kell dobni a pacskert, hát fel kell dobni...
...csak azt nem szeretem, ha szar a közérzetem, meg nem tudok rendesen aludni, hogy a fene enné meg... -
#3852 Hova mentél egyébként orvoshoz? -
#3851 De ha legközelebb mész, ne említsd meg a dokinak, nehogy szemét legyen veled. Érted hogy értem... -
#3850 Meg mi is... -
#3849 Ú bassz, ez de ge*iség!! És ezt velem is eljátszotta a szívdokim. Akkor most két hétig idegeskedhetsz. -
#3848 Hát kedves barátom az volt, hogy amire odaértem, már nem volt ott a dokicsajszi!
Az ügyeletes - szintén dokicsajszi - széles mosoly kíséretében közölte: "jöjjön vissza 16-án, akkor jön vissza a szabadságról..."
Pfff, elbasztam két órát utazással, a rohadt péntek délutáni forgalomban...
...és feleslegesen.
...ráadásul most 16-ig nem derül ki mi a fasz van... -
#3847 CSA' -
#3846 Oké, pont most akartam kérni :) -
#3845 Bazz mindjárt leírom mi volt... -
#3844 -
#3843 Feltámadtam... -
#3842 Szia! Visszajöttél? Már kezdtem azt hinni, hogy benttartottak... -
#3841 Mindjárt berakom. -
#3840 Azért jó lett... :) -
#3839 Hoppá, az UBB nem sikerült vmi fényesen :)