Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
u dont have to listen anybody else but me
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
amúgy a kezem jó kis bõrkeményedéses (ala bmx-ezek)
de fejtsétek már ki
úgyhogy még jogomban áll (kis)fiúsan kinézni. harminc-x évesen ése fogom már keresztbezselézni a hajam. szõrõhát-szõrõstalp-szõrõshónalj 😄 mostmég kiélhetem magam. :]
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nem vállalod az arcod?
a fórum engine letudja méretezni...
<#nyes>#nyes><#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
http://gaborszantai.co.uk/
na de ne mindig rólam legyen má' szó 😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
szóval nemjó a hajam - kisfiús vagyok és csyni . egész jó arány :]
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
ha meg felvállaom a képem azabaaaj?! 😛
/lehet a számomat az aljára kéne írni (viccoltam csak na. nemvagyok ego)
[/cserf][/fülünyúl]
nem épeszû a családom egyre inkább megbizonyosodok :]
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
http://gaborszantai.co.uk/