Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az hogy itt általában kiveszik az emberek az élet egy apró részletét, és azt beszélik ki 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

mindenütt meg vannak a közlekedési szokások, amit vagy megszoksz vagy kiterítenek 😊
Inkább azt kéne írnunk, hol ROSSZABB a helyzet mint itthon 😊
(szándékosan írtam Rómát)

Romániában pontosabban, de ha át akarok jutni valahogy meg kell oldani, nehogymár kerülök 2-3 kmt azért, hogy átjussak 😉

Itt is felfestették a sárga négyzethálót csak egy hét alatt felkopott ez a minõség az országhoz tartozik.
Kata
<#bee1>

[/cserf][/fülünyúl]

[Walaki]D`Lair
ÓÓÓÓ a szerénység ha fájna 😛PPP

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Ez talán Rómában így járja...<#idiota>

Én a lentebb említett zebrás-keresztezõdésbe beállós szitukat bírom.
Angliában van egy sárga kocka, vonlkákkal. Ha ott ÁLLSZ (tökmindegy hogy sor vagy mi miatt) akkor meghúznak. Ugye így van?

Amúgy a határ úton, és a Thököly-Dózsa gy út keresztezõdésénél látok forgalmat sûrûbben (mindennap), de ott förtelmes. De a többiek se jobban, ráül a dudára, hátha attól megy a sor.

Nekem se lesz egyhamar jogsim, az biztos -.-
Tökéletesen megfelel amíg diákként 3000 pénzért járok bkv-val havonta, az esetek 99%-ban nincs semmi bajom ezzel.

Kamikáze módszerrel, úgysem mernek elütni 😛 Írányt kinéz szemet behuny és indul...
Kata
Az autós témához nem szólok hozzá, csak heti 500-600 km-t vezetek.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
ezt én is megnézném 😊

[/cserf][/fülünyúl]

nem járunk a házgyári úton😊
Szabi84
azért megnézném hogyan oldanátok meg egy Házgyáru úton való átkelést 16 órakor! 😛

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Én nemrég úgy jártam a rendõrautó az átjárón addig jött hogy rá kellett támaszkodom, hogy arrébb tudjak hirtelen lépni, mert nem vagyok meggyõzõdve, hogy nem akart elütni 😞
veszprémben ott lépsz le az útra ahol akarsz
itt senki se használja a zebrát de ha rálépsz már te vagy az isten és megáll az öszes autó a városban
😊 mondjuk ma este pl pont mentem át az úton, körülnézek, sehol senki, lelépek, szépen battyogok át, erre látom hogy szemben ki akar jönni egy kocsi a keresztezõdésbõl. de nem jön. mér nem? hiszen nem jön senki. gyors fejszámolás után elnéztem oldalra és hopp 5 méterre tõlem ott erõszakolja a féket valaki, nehogy elüssön. nem tudom hogy nem vettem észre, pedig körülnéztem😊
VRSDM
pont egy ilyen sarkora pakolós faszi miatt nem láttam (üres telkek) hogy utca van ott (jobbkéz ráadásul) = jogsi vizsga bukta -_-

pedig tudok vezetni, de ha egyszer nem látom :S

u dont have to listen anybody else but me

jacky87
Nekem kresszen 2 hibapontom lett, de rutinon meg forgalmin is 1-1szer megvágtak. A legnagyobb poén, hogy mindíg ugyanazt a vizsgabiztost kaptam és már ismert és direkt szopatott! Még az oktató is azt mondta hogy jól vezettem, de mégis megvágott (vigyorogva)!!! Az a baj ezekkel, hogy úgy nyomják, hogy meglegyen egy napi limit a bukott emberekbõl! Amikor átmentem forgalmin, akkor aznap én voltam az elsõ aki átment, pedig voltak elõttem kb. 6an!

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com

autoszimulator
Nekem azzal csak jó emlékeim vannak, nulla hibapontos lett a forgalmim, és kb 10 perc volt a vizsga, mondta a vizsgabiztos, hogy köszi, elég lesz 😄 Már azt hittem megfogok bukni 😄

.: mobilize.hu :.

wander01
háhá, pedig te 3 éve toltad le 😛P

mondjuk csoda hogy kreszböl elsöre átmentem, akkor az az egy sikerült, ami a vizsgán volt. elötte gyakorlásnál 10-11 hiba alá sosem mentem. ehhez képest 4 lett belöle vizsgán, valami csoda folytán 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Eegen, én emlékeztem rosszul.
wander01
én is 5-re emléxem, bár így 8 év után...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Nem, nem fog felmenteni semmi se az alól, hogy betartsd a szabályokat. Ha földút lenne a Teréz körút meg az Andrássy, attól még nem mehetnél gyorsabban máshol, hogy azt a lemaradást bepótold.
Kocsit veszel, tartanod kell magad a szabályokhoz.

G_ArchAngel: hát én 3 éve kresz-vizsgáztam, akkor úgy emlékszem, 3 méter volt: )
wander01
amugy ezt most olvastam, lol 😊

#30373 * pending * rate10/killed0/viewed0 * validchars * 071106 2110
Fofó üzenete: Hogy kínozhatsz meg egy emot?
Fofó üzenete: Megmondod neki, hogy ma nagyon boldognak látszik.

már nem 5m-t kell elhagyni?...öreg vagyok😞

http://gaborszantai.co.uk/

a belváros túlterheltségét aligha fogja megoldani a körgyûrû. nem azok miatt van õrült forgalom a belsõ kerületekben, akik az ország egyik végébõl a másikba tartanak és jobb híján a városon csalinkáznak át egyik sztrádáról a másikra. sokkal inkább az ingázók miatt, akik minden áldott reggel vmelyik peremkerületbõl vagy agglomerációs településrõl járnak munkába, majd délután oda is mennek vissza. 1 autó = 1 fõ. igazán optimális. persze amíg az elõvárosi közlekedés nincs megoldva rendesen....... (meg ahol meg is van, a szájbatépett rühes vasutasok sztrájkolnak minden második nap...)

wander01
elõször ugy neveljék közlekedésre a népet, hogy csinálnak végre kibaszott körgyürüt. aztán akkor lesz feleennyi kocsi a városban, és egyböl kevésbé lesz para a szitu, kicsit lassitanának az emberek (tudják hogy odaérnek idõben helyekre) aztán utána lehet büntetgetni ha nem javul. én kökemény autos vagyok, pesten lakom, no para. lehet kulturáltan is közlekedni. 😊

ráadásul még sosem baxtam el senkit, még majdnem sem 😊)

Ha mégegyszer elköltöznék Pestrõl, az ezek miatt lenne fõleg.
Persze a baj a vezetésben is van, hiszen szarnak ránk, nem is akarják megoldani a problémákat, pedig annnyira nem lenne nehéz közlekedési morált nevelni a jónépbe zsíros kis csekkek kiküldésével.
Azért egy gyalogos nehezen pofátlan, mivel hogy a szabályok a mi igényeinkhez igazodnak, csak a közlekedõk magatartása nem.
Elvileg ugye a zebra még kedvesebb is lenne az ember szívének, mert nem kell várni a zöldre gyalogosként, aztán egy-két forgalmasabb úton lévõnél (pl. Lehel) esélyed nincs átjutni, amíg el nem fogynak az autók, mert egyszerûen senki nem áll meg. Dugóban "ejjdemégátérek" emberek: hopp, mégse, zebrán kell megállnom, sebaj. Parkolóhely nincs a közelben, sétálni kéne kicsit? Ó, sebaj, felállok az Andrássy úti középsõ járdára vagy a megállóba, a saroktól 3 méter távolságot hagyni szabályt se hallottam még.
Íjj, de gyûlölöm az összes ilyet, ütném az arcukat reggelig...
wander01
az a sok trabantos surmo bizony meglehetõsen idegesito tud lenni az bizony tény... :S

autoszimulator
Azé ne általánosítsunk, Magyarország is két részre bomlik ezen a téren...
Amiket eddig láttam, fõként itt nyugaton, Budapest az no comment, de ott a gyalogosok is eléggé pofátlanok tudnak lenni, ezt tegyük hozzá. Szombathely hasonló, vezetõkben semmi udvariasság, mindenki megy, mint a vakhangya. Veszprém ezek ellentéte, pedig nincs nagy távolság a két város közt, de itt átengedik az embert, beengedik a dugóban a sorba, stb stb. Teljesen más a közlekedési morál..

Másik általánosítás meg a fiatalokra ami vonatkozik -.- Elhiszem, mert látom, hogy sok kis csira van, aki a 100e ft-os roncshalmazával száguldozik. És itt nem arra utalok, hogy ha szar a kocsija, ne menjen utra, mert ez nem igy van, de akkor sem kellene gizdulni, bevágni a nagyobb kocsik elé, csakazért is szívatni elõzéskor, stb. Én pl lehet néha gyorsan hajtok a fõúton, és elõzgetek, de ezzel ált. senkit se veszélyeztetek, városban meg mindig átengedem a gyalogosokat a zebrán...
És csak 20 éves vagyok 😄

[Walaki]D`Lair
VANDERSEXX :ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:SD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
2001-ben voltam kinn, akkor ezt tapasztaltam.

magus
hátjah, nem is értem miért áll oda valaki, egyszer tuti meghúzza valaki.

a kedvencem az volt, mikor kétsávos út, kisebb fajta S kanyar, erre ez a fasz megáll a külsõ sávban. nem szoktam több száz méterrel elõre nézni, de most pont megtettem, úgyhogy nem mentem bele, de ha épp csak megyek és tekergetem a rádiót, vagy csak pont az utat nézem, akkor tuti belemegyek, az S kanyar utén közvetlenül állt.

wander01
hát, tudod mindenki a saját érdeklõdési körének megfelelõ kulturális intézményeket látogatja XDD

autoszimulator
szexmuzeum, loál 😄DDDDDD

wander01
Na, itt a challange 😊

ezt a jóllakott, kocka óvodást emo-zzátok le 😛
és kéretik nem leszolni mert attól félek akkor tényleg átmegyek emoba <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Z
Pár éve egy gyalogost kis híján elgázoltam egy keresztezõdésben. A sarkon állt egy furgon, gõzöm se lehetett, hogy mögötte épp lelép a járdáról egy ember. Na most ugye a gyalogosnak akkor is elsõbbsége van (a gépjármûvel közlekedõvel szemben) kijelölt gyalogos átkelõhely (zebra) hiányában, ha az õ általa keresztezett útRA kanyarodik be az autós. Ez voltam én. Kb 30 km/h-val kezdtem bevenni a balkanyart, az ember meg csak sétált tovább, amikor észrevettem. Három lehetõségem volt, amelyek közül a gyalogos elgázolását elvetettem. Második: fékezés nullára, ami a mögöttem érkezõket meglephette volna. A harmadikat választottam, hogy gázzal nagyobb ívben veszem be a kanyart. Sikerült, de egy perccel késõbb az adrenalintól szét akart robbanni a szívem. Megálltam, kiszálltam, elnézést kértem, és hála égnek semmi baja nem lett. De azóta a sarokra beállók autóit legszívesebben zúzdába küldeném...sofõröstül. Nem hiába kell ott helyet hagyni.

Engem egyszer már "gázoltak" el úgy, hogy súrolt a kocsi, és az sem volt jó érzés, sõt meglehetõsen pocsék érzés volt.

Ezek után lehetõség szerint majdnem mindig megállok, ha egy gyalogost látok a zebránál.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

ezt te hol hallottad?😄
magus
Magyar közlekedés bah, mikor -5 fokban fagyoskodva átmegyek a zebrán a kis mitugrász paraszt csakazért is rágyorsít és fél centire a sarkamtól csikorgatva majdnem elgázol, mert õ most megmutatja.

Ha lesz autom az elsõ dolog az lesz, hogy egy fém baseball ütõt rakok bele, ha valaki hülye szimplán kidugom az ablakon.

igaz eddig csak Bécsben, Londonban és Szófiában vezettem 2 hétnél hosszabb ideig, de messze Budapesten vannak a legrosszabb sofõrök és a legudvariatlanabbak...
hülye pesti gyerek megnézi a Fast and Furious-t, megy négy pályát a Need for Speed-del, aztán azt hiszi tud vezetni, Londonban legalább a sok kamera kicsit visszafogja a szabálytalankodókat, mert megy az átlagosan 2000 GBP-s büntetés
itt is az kellene, aki seggfej az utakon, az másnap átveheti a talicskáját a telepen 100.000 HUF-ért, nem pedig pontokat kapna, a harmadik eset után meg végleg ott maradna töréstesztre, jogsi meg véglegesen bevonva - nem lenne buszsávozás, meg lámpától gyorsulás...

mondjuk a legjobb autóversenyzõnk is egy Baumgartner Zsóti, így nincs min csodálkozni😊))

Te nem vagy normális, még akkor is átengednek, ha nincs átkelõhely a közelben, magyar paraszt meg a zebra látványára gyorsít...
Lámpánál 5m van minden autó között, pesti bunkó megsimán beleáll a másik seggébe...

[Walaki]D`Lair
Kedvesek??? Szerintem sokkal elmebetegebb módon vezetnek az angolok...a gyalogos meg le van szarva, ugorjon félre...😄D

rózsaszín a full jogsi, egyébként ID card-nak felel meg, a buszvezetõk 60 éves korukig kapják, a civilek 70...😊

Az is kemény, hogy nem raksz le ott jogsit, de már vezethetsz ha ül melletted (rózsaszin vagy zöld?) olyan ember akinek VAN jogosítványa...

az is kemény, hogy az itt kapott jogsim 70 éves koromban fog lejárni😊

Ja igen, Oldenburgban a levegõ után kerékpár a második dolog, amit vesznek az emberek <#hehe> 😄

light00
Én Németországot imádtam nagyon. A biciklisek jó, tahók voltak, de ha már az út felé fordultam, akár zebra, akár nem, mindenki padlófék, és megvárták míg átmentem. És ha meggondoltam magam, akkor sem anyáztak le, mentek tovább és élték az életük.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Gabesz amd64
jah én is nagyon csipázom a közlekedést

nap mint nap vezetek és nagyon "kedvesek" a sofõrök...
csak majd most meg megyek haza...ezt hiába várom otthon 😊

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

VOltam már ott kinn, a közlekedést ismerem 😊 Kár hogy magyarországon nem minden utas ilyen, és a szolgáltatás sem olyan. (lehetne vitázni melyik gerjeszti melyiket: értelmetlen)

Gabesz amd64
hát nem hiszem...vannak akik igy is szükölködnek,lakás bérlése nem olcsó
a lakosság nagyobb része csak bérli a lakásokat.aztán meg itt is van adó,nem kicsi
és ha már van kölköd akkor azt is eltartani.aztán ha már jár iskolába akkor oda mégkeményebb pénzeket kell fizetni,plussz utazás,pl metrójegy 4 font de van kedvezményes is 1,5 font(de ebbe nem megyek bele,mi mennyi,lényeg h drága)
és ezt a munkatársam panaszolta el nekem

persze egy magyar ha kijön ide dolgozni vígan elél az itteni minimálbérbõl 😊 sõt még tud sporólni is

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate