Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
Melyik topikodba nem raknád?

[/cserf][/fülünyúl]

piros mogyi
Annyira nem faja a csávó. Topikomba nem raknám.
Esetleg, ha tud vmi extrát, de így aligha.:))

Ne etesd a trollt!

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

elvileg uj reggel tud jonni

REAL MADRID

Kit--Kat
Ilyenkor IP alapján van a bann, vagy új reggel lehet jönni újból?

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

egyébként azért raktam képet :DDDDDDDDDD

REAL MADRID

Azokat is le lehet fizetni <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Nyugi elõzõ nap énis két kézzel ezsgéztem, 0 helyesírással, és nem volt (túl) nagy gond <#hehe>

Ha oda tudsz figyelni élõben, akkor semmi gond.

Rockynhooo
ez is igaz, meg akinek van egy tucat verõlegénye meg fegyverei.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
ilyen helyesírással milyen lesz a magyarom májusba... :\

Nem biztos.. akinek elég vastag a pénztárcája, az meg tud oldani egy-két dolgot.

Rockynhooo
teljesen egyetértek , bár tényleg azt is kikell emelni ,hogy a szabály az szabály és a törvény elõtt mindenki egyenlõ!

Z
<#idiota><#hehe>

Amúgy a témához: szerintem nem okozott Walaki annyi kárt a fórumnak az alpári szinten hozzáadott értékkel, hogy az amúgy talán jogos büntipontok miatt ki kelljen zárni. <#szomoru2>

Az ok, hogy a szabály az szabály. Viszont mivel ugyanúgy, mint a törvényeket, a szabályokat is emberek hozzák, nem feltétlenül minden esetben használhatók ugyanolyan jól. Persze megértem, hogy nem lehet minden egyes regelt ember esetét kivizsgálni, de mint mondtam, Walaki a sok-sok év alatt nem ártott a fórumnak. Persze jogos az is, hogy ne kivételezzünk, de azért van itt egy mag, akik tényleg évek óta fórumoznak, és tudjuk róluk, hogy nem flémelni, reklámozni, vagy más hasonló célból járnak ide. Para a szitu, az tuti. Uff, én beszéltem. <#kacsint>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

autoszimulator
hiába is próbálod oldani a feszültséget holmi emo képpel :DDD

.: mobilize.hu :.

Punker
az ok hogy te nem anyázol, de akkor nem ez lenne a normális hozzáállás?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

képzz többi közé köszi

REAL MADRID

teljesen egyet tudok érteni katával. korábban, aktivabb fórumozó koromban, amíg volt elhivatottságom, hogy véleményt alkossak a fórum ügyes-bajos dolgairól, valahányszor negatív kritika érte a szenyorokat mindig el lettem hajtva annyival, hogy "ha nem tetszik, nem kell ide járni" - függetlenül attól, hogy emberi és nem anyázós stílusban prezentáltam...
sztem ennek így nincs értelme. én akkor beláttam, hogy ez egy amolyan "abszolutista" fórum. felhasználóként elviselem, amit kell, és minimalizálom a megjelenésem.

Punker
te tudod.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Kata
néma gyereket nem vágják ki az sg-rõl :D

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
néma gyereknek.....

Kata
nem nyilatkozom

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
mert? ha normálisan mondja el valaki a véleményét azt miért raknák ki? az egész lényege hogy azért mert valakinek igaza van és jogos amit akar, az nem azt jelenti hogy ilyen stílusban közzé teheti.

Kata
Nah errõl a hozzáállásról megvan a véleményem, de nem fejtem ki, mert még engem is ki találnak rakni...

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
pontosan azért lett kirakva, és igen én is láttam mi ment ott, de ettõl függetlenül ez a viselkedés nem megengedett, és õ ezt nagyon jól tudta mégse foglalkozott vele, kigyûlt a 21 pontja így végleges kitiltást kapott.

Kata
Miért lett kibanánozva?

Amúgy az utolsó két büntipontját nézve csak azt tudom mondani, hogy gz rosszul reagálta le a dolgot (õ az egyetlen mod, akitõl mondjuk nem is várok sokat), mivel rohadtul igaza volt Jocónak abban a topikban, személyesen is tapasztaltam.

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
erre mondják azt hogy megérdemelte, milliószor el lett mondva neki ne csinálja, kértük szépen, kapott figyelmeztetést, jópár büntetést (igen tõlem is) de semmit nem számított sõt az évek folyamán egyre alpáribb lett a stílusa pedig nem egy 12 éves vérpistike.......

Timbo
Jahh :\

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Z
Rest in peace Walaki! <#szomoru1>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Kata
emós -.-

<#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

VRSDM
+70%os saturation-al ha kérhetném, és vörösszemet is rajzoljatok ha már nincs

u dont have to listen anybody else but me

wander01
büntiböl inverzszinekkel leszel kirakva a fõoldalra <#idiota>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

VRSDM
you fail!
te bizony egy igazi VÉRemo vagy. sajnálom tényleg...

u dont have to listen anybody else but me

ngcsnet
Hali!

Azt hiszem ideje lenne egy képcserének<#idiota>
ezt, ha lehetne. Természetesen a régit törölve, azt hiszem ezt nem is kell magyaráznom:)

Köszi, remélem emós kommentektõl kíméltek engem...<#smile>

[Walaki]D`Lair
Hát még van vissza 7 vizsga, szal nem lesz ilyen rózsás a helyzet sokáig...:DDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

köszönjük a hibátlan fórummotornak :)
BiG G
wtf loál?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

magadnak 444!!
Sné Zsuzsa
ja es grat a vizsgaidhoz es az atlagodhoz :)

Canon 450 D

[Walaki]D`Lair
de igen :)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Sné Zsuzsa
figyu mar döler....

az a poor little girl a deviantodon egy picit...hatöö....ize...nem durva egy kicsit? :D

Canon 450 D

[Walaki]D`Lair
<#miaz>

Zillo
hat ez..:D

Alah Alik Ya Sidi!

Sné Zsuzsa
hat te nagyon edes vagy :)))

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
:DDDDDDDDDDDDDDDD

Canon 450 D

szia ivji ide is beevett e fene kötekedni?, pedig itt még nem csináltam semmit, még le se írtam amit akartam, Katára való tekintettel.
ivjoe
Vigyázzatok, a bracsi már megint okos. -.-
Látod, tudod jól mi volt a gond, de amit írni akartam azt nem írhattam le, így inkább oda írtam, hogy arra nem írok semmit.
allock

#hhwnd

De ez micsoda? Én nem értem, de a többiek mind nevetnek rajt' :(

http://gaborszantai.co.uk/