Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg, ha tud vmi extrát, de így aligha.:))
Ne etesd a trollt!
REAL MADRID
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
REAL MADRID
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Ha oda tudsz figyelni élõben, akkor semmi gond.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Amúgy a témához: szerintem nem okozott Walaki annyi kárt a fórumnak az alpári szinten hozzáadott értékkel, hogy az amúgy talán jogos büntipontok miatt ki kelljen zárni. <#szomoru2>#szomoru2>
Az ok, hogy a szabály az szabály. Viszont mivel ugyanúgy, mint a törvényeket, a szabályokat is emberek hozzák, nem feltétlenül minden esetben használhatók ugyanolyan jól. Persze megértem, hogy nem lehet minden egyes regelt ember esetét kivizsgálni, de mint mondtam, Walaki a sok-sok év alatt nem ártott a fórumnak. Persze jogos az is, hogy ne kivételezzünk, de azért van itt egy mag, akik tényleg évek óta fórumoznak, és tudjuk róluk, hogy nem flémelni, reklámozni, vagy más hasonló célból járnak ide. Para a szitu, az tuti. Uff, én beszéltem. <#kacsint>#kacsint>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
képzz többi közé köszi
REAL MADRID
sztem ennek így nincs értelme. én akkor beláttam, hogy ez egy amolyan "abszolutista" fórum. felhasználóként elviselem, amit kell, és minimalizálom a megjelenésem.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
[/cserf][/fülünyúl]
Amúgy az utolsó két büntipontját nézve csak azt tudom mondani, hogy gz rosszul reagálta le a dolgot (õ az egyetlen mod, akitõl mondjuk nem is várok sokat), mivel rohadtul igaza volt Jocónak abban a topikban, személyesen is tapasztaltam.
[/cserf][/fülünyúl]
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
u dont have to listen anybody else but me
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
te bizony egy igazi VÉRemo vagy. sajnálom tényleg...
u dont have to listen anybody else but me
Azt hiszem ideje lenne egy képcserének<#idiota>#idiota>
ezt, ha lehetne. Természetesen a régit törölve, azt hiszem ezt nem is kell magyaráznom:)
Köszi, remélem emós kommentektõl kíméltek engem...<#smile>#smile>
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
az a poor little girl a deviantodon egy picit...hatöö....ize...nem durva egy kicsit? :D
Canon 450 D
http://gaborszantai.co.uk/