Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
Kösz

shit happens

cSuwwi
Az infós linket gyorsan megcsinálom, a többi még lehet gondolkozni... 😊

shit happens

FtranX
Király vagy!

cSuwwi
Vagyis te akarod kommentezni a képedet? Ezzel az a baj, hogy akkor mindenkinek jelszó kell, hogy ne tudják idegenek módosítani mások kommentjét...

shit happens

Kandurex
"Rövid bemutatkozás, link a felhasználói infódra, vagy amit akartok"

Ez így maga lenne a tökéj 😊 Szal ha ez kivitleznéd akkor: , jah és persze ne lehessen kódokat használni (se umb se htm) és pár sor max mondjuk 10 -nél többet ne lehessen írni...ok?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

cSuwwi
nem mindegy, hogy <br> vagy \n 😊)

shit happens

Efreet
bocsi, bénáztam egy kicsit :o) régen html-eztem

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

cSuwwi
Minden megoldható 😊 Rövid bemutatkozás, link a felhasználói infódra, vagy amit akartok. Csak mondjátok milyen legyen. Ha valakinek van ötlete a designra, az se kíméljen. 😊

shit happens

Kandurex
Csuwwi, az megoldható, hogy néhány sor szöveg kommentet is be lehessen rakni a képek alá?

cSuwwi
reggelt. 😊 megtettem a bejelentést a moderátoros topicban a fejlécmódosításra...

shit happens

MIMACSKA
nlkül=nélkül

www.extragyongy.hu

Evil
LoL ,van egy terminatorunk 😄

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

MIMACSKA
Már így kép nlkül rögtön belédszerettem!!!!

Vooooááááá

Jó reggelt!
Al...... Boldog szülinapot!!

www.extragyongy.hu

Breki33
meg az egod is
Sonajk @:o)
Ez egy igazán jó ötlet volt tõled. Nekem tetszik. Thx.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

mukika
LOÁL 😛

reaper4
utoljára az általánosban hallottam hasonló beszólást 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Gfreiter

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

reaper4
😄 ezt mindjárt gondoltam 😄 lol

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Gfreiter
Á, látja azt így is mindenki... Te figyi, mér nem tudsz békességben fórumozgatni, mint mindenki? Télleg jó lenne, ha legalább itt béke honolna. Én is összevesztem már itt pár emberrel, de rájöttem, hogy tök mindegy, hogy eltér a véleményünk valamirõl, az egész nem éri meg.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

reaper4
mert balfasz vagyok 😊. ez az elsõ beszúrásom. legalább sikerült

Gfreiter
😄 milyen szintûek?

Gfreiter
De mé nem klikkelsz a -re, és kopyzod be az elérést?

reaper4
és lõn. 😊

reaper4
nah kiváncsi vagyok sikerül-e 😊

Gfreiter
Al Bundy23-nak ma van a szülinapja, úgyhogy: Boldog szülinapot Al Bundy23!!!!!!!

Gfreiter
Neked is jó reggelt...

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Gfreiter
😊)) Nagyon jó lett az oldal 😊 Köszi mindenki nevében!!

mukika
Király az oldal! csak a topic fejlécnek ne felejtsétek berakni! és akko hogy lesz? a képeinket(mert én még szándékozok feltölteni) ide nyomassuk és akkor majd ti berakjátok az oldalra? 😊

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

cSuwwi
Nemcsak készül, hanem már kész is van 😊
Most hajnali fél 4-kor valahogy nincs kedvem design-olni, azt majd máskor. De a lap motorja mûködik (PHP+MySQL) 😊

Itten vagyon: SG képcsarnok

shit happens

Aramir
Majd meglátod, csak kapjon el az ihlet

Kandurex
Pfuu, kezdek fáradni, pont most fejeztem be egy weboldalt 😊 Vagyis 85% -os. Persze full flash, nem szeressem a sime html -t. Mizu van? Készülget az oldal? Annyi hozzászólás van, hogy lusta vagyok visszaolvasni. Jah és a saját képem amit linkeltem egyenlõre kivettem, aki látta az látta. Majd az új oldalra felrakom (már, mint ami itt készül) és bárki is csinálja ríszpekt nekije 😄

SoDI---
Pedig neked egy külön oldalt szántam.

Háát. Inkább ne...
Kivételesen félre teszem hatalmi ambícióimat, és megelégszem a többiekkel egyenértékû elbánással is... 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Nem jó alapanyagnak, mert a saját képeimen normálisan nézek ki 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Megint más, ha én készítek, vagy készíttek magamról egy képet, és más, ha egy tüntetés feszült hangulatában elkapott képre rajzolnak vicces emberek nemiszerveket, ne keverjük a dolgokat 😊

cSuwwi
😊

Én csak az oldalt csinálom meg, hogy a késõbbi adminisztrátora kit/mit tölt fel rá, azt még nem tudom 😊

shit happens

Aramir
Hehe, alapanyagnak jó lesz a képeimhez

O0D:
sodi kivételével.
bár neki úgyis ottvan a sodi.atw.hu vagy mi.
😄D

Hajrá Dózsa György!

cSuwwi
Alakul az oldal, a megjelenítés már kész van. Egy emberhez max. 5 képet lehet rendelni jelenleg. Szerintem ennyi elég lesz, nem? 😊

shit happens

cSuwwi
Pedig neked egy külön oldalt szántam. Közvetelen linkeléssel a Szodáj képtárból 😊)

shit happens

SoDI---
Fõleg tüntetésen készült szarokat ne.
Ne photoshop-osokat se...
Normális képem a #8-as hozzászólásban van ebben a topikban.

O0D:
OK, de azért "aranyos" ez a sodi😄D

Hajrá Dózsa György!

hykao
O0D: Kértem, hogy ne flémelj!!!
A Sodi-s fake képeket ne ide, légyszives!!!
hykao
Küldjél még, és akkor lesz jó és rossz kép is.
hykao
Ne féltsd már a búrát annyira...
Gfreiter
Nem, csak egy figyelmeztetõ szöveget az elejére. Talán.

Breki33
öcsém elküldöm a legroszabb képem erre ki akarják rakni P

Breki33
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem P