Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
A gyalázkodó beírások úgyis egytõl egyig törölve lesznek! (a poénosak nem, hogy pl. ki kire hasonlít, meg ilyesmik...)

...úgyhogy megkérek mindenkit, ha ilyen "érkezik" ne is reagáljon rá, mert ezzel csak nekem ad több munkát!!!
Gfreiter
LLLOOOLLL 😄DD Olyan vagy pont, mint az egyik haverom. Bár az õ mottója: "Én mindig éhes és álmos vagyok"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hykao
Egész nap eszem, szépen lassan.
...igen még az úszást is megszakítottam a kajáért...
Egyébként egy olyan nagy ovális alakú sonka konzerv tertalmát falom fel éppen, és közben betámadtak azok a kis üvegrákok, vagy mifenék.
Gfreiter
Jawohl!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

cSuwwi
Egy pár óra múlva kész lesz az admin is. Én úgy gondoltam, hogy mindent az oldalról lehessen intézni. Képfeltöltés, beállítások, stb. Fõ az egyszerûség. 😊 Persze ha akartok a designon alakítani valami, megadom a tárhely adatait is, ha kell 😊

shit happens

Kandurex
Visszaraktam. A szöveg is legyen ugyanaz, kivétel a "szétfikázás" szó amit vegyél ki. köszi

hykao
Ok, vállalom, és azt írnám oda mindig, amit az ide beszúrt képek mellé írnak tulajdonosaik.
Gfreiter
Vili, értem mire célzol 😉)) Remélem õ is kapcsolt. De az a kép tiszta nagyfõnökség. Kaja a vízben 😊))

hykao
G. és Kandúr!
Kéretik újfent beszúrni a képeket!!!
cSuwwi
Igen te és Ftranx ha vállaljátok. Azt írtok oda amit akartok, ha akartok. 😊

shit happens

hykao
G!
Azt a "rorr"-nak címzett #9377-ben leírtak "alátámasztásaként" írtam!
FtranX
Borsodi rulez! 😄D

Blasta
Egyelõre legyen elég az, aztán ha készül magamról normális akkor berakom azt is, ok? :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

hykao
Hehe, de az aláírást az adminok írják majd be, az ide beszúrt kép mellé írt szöveg alapján?
cSuwwi
A szövegmezõ automatikusan olyan széles mint a kép... 😊

shit happens

hykao
A lista nem végleges, amúgy a tréfás mellett egy normált is beszúrhatnál.
cSuwwi
Elkészült az elsõ képaláírási lehetõség. Minden képhez külön aláírást lehet csinálni. Ha nincs megadva, akkor nem lesz semmi értelem szerûen. Egy példa is van. Nézzétek meg Evil képét. Jó lesz így? Mert akkor már csak az admint kell megírnom, és kész van... 😊)

shit happens

Kandurex
élõszövet a fémvázon mi?

Blasta
Pedig az tényleg én vagyok. :-D

Blasta
nemlátom magam a listában, ejnye! :-D

FtranX
szerintem is

Gfreiter
Vagyis nekem az egész szitu+megjegyzés nagyon tecccik 😄DD

Gfreiter
LOL 😄DD Most olvastam a játékmagyarosításban mi van a képed mellé írva, amikor a vízben vagy 😊))))))

hykao
Szerintem egyszerûbb, ha ide beszúrja mindenki a képét, a kívánt szöveggel, és az adminok majd berakják a szöveggel együtt!
FtranX
és akkor mindenkinek lehet majd regisztrálni?

hykao
Ahol a véleményedet mondtad el, azok a beszólások nem lettek törölve...
hykao
Azt mondta, hogy igen.
cSuwwi
köcci. Akkor most megcsinálom gyorsan a kommentelhetõ képeket, majd az admin menüt, és akkor készen is vagyon... 😊

shit happens

mukika
szuper lett az oldal! gratula...

cSuwwi
Nah, így már jó 😊)

shit happens

Efreet
nna, öléglegyen 😊 most már szép, lehet örülni :o)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

FtranX
szép az már így is. 😊)

cSuwwi
persze, a font colorhoz white helyett legyen ez: #880000 😊)

shit happens

Kandurex
Piros betûk megoldhatók?

(csak vicc)

cSuwwi
szedd le a /h2-t a végérõl!

shit happens

cSuwwi
De legalább látszik 😊)

shit happens

Efreet
a végérõl leszedtem a sortörést, így is sok az üres alatta...

cSuwwi
Egyébként a felhasználói infós link már elkészült, akinek meg tudtam szerezni az azonosítóját... 😉

shit happens

cSuwwi
Legyen ez: Nagyobb, fehér, és külön ablakos. A méretén lehet majd még állítani... 😊

<h2><a href='http://sgtagok.srv.hu' target='_blank'><font color=white>SG Fórumozók Képei</a></h2><br>

shit happens

FtranX
nem az a baj, hogy elmondod a véleményedet, hanem az, hogy neked mindenrõl csak negatív véleményed van és lenézõen beszélsz mindenkivel!

cSuwwi
Ok, jön, pill.

shit happens

Adam5
most ébrettem

Adam5
Wow 700 hozzá szólás

Efreet
#711 - várom a verziót amit berakjak.

hykao
Jó reggel!
Nagy-nagy köszönet Csuwwi-nak a munkájáért, Kandur-nak az ötletért, és a tippekért, és mindenkinek aki kimaradt volna!

static durvább megnyilvánulásai és az erre reakciók törölve lettek.

Mégegyszer mindenkinek:
Legyen ez FLÉM MENTES ÖVEZET!!!

Ja, T. MODERÁTORUNK, még egy kérés:

A http cím helyett (a fejléc alatt, amire lehet kattintani a fotókhoz), megoldható, hogy kicsit nagyobb (és nagy) betûkkel az látszódjon, hogy: FÉNYKÉPEK v. valami ilyesmi???
Ha igen, elõre is köszi!
Efreet
akkor lécci 1 sorban, hogy mi legyen... azt becopyzom aztán jónapot 😊 br-estül, href-estül

Kandurex
Nem, pont emiatt, majd az két egyén aki karbantartja a honlapot (Hykao meg valaki) õk berakják a kért szöveget. Szerinted? Így jó?

Kandurex
És nagyobbra is légyszí!

cSuwwi
Ha még itt vagy, annyit tegyél meg légyszi, hogy a linkbe beszúrod ezt: target='_blank'
Mert most ebben az ablakban nyílik meg, ami nem a legszerencsésebb...

shit happens