Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----------------------------------------
HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:."
-t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Az elõbb - mielõtt dieselG-t beraktad volna - nem 48-an voltak???
Most meg dieselG-vel 47-en!
Megint eltûnt volna valaki???
Mert ebben a topicban az ilyen, és ehhez hasonlatos megnyilvánulások - a NO FLAME szellemében - úgyis törölve lesznek!
Az alsóra meg annyit h "Loál"
Köszi!

...de szerintem fölösleges csicsázni! A fényképek a lényegesek.
A másik meg poénbol..

Lehet zsidózni..

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
shit happens
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A horvátoknál pl. (legalább is, ahol mi voltunk) a nagy többség (fõleg az idõsebbek) nem nagyon beszélt idegen nyelvet, még sokszor a vendéglátó helyeken se!
Ha beszéltek (vagy inkább meg-értegették), akkor kb. ilyen sorrendben (gyakoriság szerint): német, orosz, angol...
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
...és nem is nagyon vágyom külföldre se.
A nyáron kb. 10 napot Horvátországban töltöttünk a haverokkal (utoljára kb. 10 éve voltam nyaralni), és a 10. napon, ahogy döngettünk hazafelé, és közeledtünk a határhoz, én egyre jobban vágytam már haza, nyomtam is neki mint állat, a többiek közben szundikáltak.
Mire az M7-esre értem már én is kezdtem kókadozni, úgyhogy -> még egy kis kakaó, és amikor megérkeztünk, és mindenkit felráztam, hogy "ébresztõ!", csak néztek bambán: "...mi? mi? má' megérkeztünk?"