Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FtranX
jó 8

hykao
Egyébként jóccakát mindenkinek!

Húzok aludni.
hykao
Akkor lehet, hogy félrenéztem, de esküszöm 48-ra emlékeztem.
FtranX
de szóljon, aki eltûnni látott valakit.

IMYke2.0.0.0
Kata inkább nálam járna!

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a

HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:."

-t!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FtranX
én úgy emléxem, 46-an voltak.

PLaci
Hûûû, holnap (ma) remélem bezozza valamely osztálytársam a digikameráját...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

hykao
...ill. valakik???
hykao
Amúgy beírtam a szövegeket a képek alá.
FtranX
Kata már 203-nál jár. 😊

hykao
Te FtranX!
Az elõbb - mielõtt dieselG-t beraktad volna - nem 48-an voltak???
Most meg dieselG-vel 47-en!
Megint eltûnt volna valaki???
Jahh.. jól van, sorry!

hykao
Ne buzdítsd a népet (alsó kép alatti szöveg)!
Mert ebben a topicban az ilyen, és ehhez hasonlatos megnyilvánulások - a NO FLAME szellemében - úgyis törölve lesznek!
hykao
Hmmm???
Jahh, majd elfelejtettem szólni.. a felsõ képre ird rá h "egy fáradt éjszakán készült 😉"
Az alsóra meg annyit h "Loál"
Köszi!

hykao
Az egész cSuwwi munkája, én csak admin vagyok.
...de szerintem fölösleges csicsázni! A fényképek a lényegesek.
CSOCSO
underground..nah..de erdekesen tudok en irni
CSOCSO
akkor valaki tegye fel nekem az NFS unregrundot😊))))))))))))))
hykao
Remélem, hogy nem az a típusú...
Szmájli nem volt egy deka sem...
FtranX
na ja 😊

Thx

FtranX
felkerültél

CSOCSO
ertelmesebb design is lehetne.. de jo igy mondjuk... de nem dolgozol egy jobban?
CSOCSO
es ezt komolyan gondolta vagy az a tipusu hogy: meg mit nem bazmeg..?
CSOCSO
kb a fel sg tarsasag😊))))))))))
CSOCSO
😉
Az elsõ kép mult héten készült 1fáradt éjszakán
A másik meg poénbol..

Nah ez vok én..

Lehet zsidózni..

Hmm.. én is mindjárt rakok fel magamról 2képet 😛

hykao
LOL
Davidus
Na készítettem egy logot a kívánságod szerint😄

V9ykn8_TZL0

FtranX

hykao
Amúgy St ezt válaszolta a Fényképes site Fórum fõoldalra kerülésre: "Persze, sõt még korlátlan helyet is tudunk adni neki az sg szerverén tagok.sg.hu cím alatt, vagy ilyesmi."
Gfreiter
Ja, jó. De mér kifogásolták?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

cSuwwi
azt csak az adminok látják (hykao és FtranX), mivel többen kifogásolták, kivettem a fõoldalról...

shit happens

FtranX
51x néztek meg. azért nem látod, mert cSuwwi levette a fõoldalról a látogatottságot.

FtranX
írjuk bizony! meglátjuk, hány aberrál köcsög fog zaklatni utána! 😄DDDDD

Gfreiter
Azt hol lehet látni, hogy hányszor néztek meg? Nekem már nincs ott.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

IMYke2.0.0.0
Tudom. De mivel õ írta, az õ filmje, nemde?

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hykao
Há most akkor nem külhonban vagy????
Vagy úgy gondolod: TelefonSex rulez???
CSOCSO
engem mer nezegetnek olyan soxor?? biztos a csajok..irjuk man oda a telszamom
hykao
Hehe, ja az is jó.

A horvátoknál pl. (legalább is, ahol mi voltunk) a nagy többség (fõleg az idõsebbek) nem nagyon beszélt idegen nyelvet, még sokszor a vendéglátó helyeken se!

Ha beszéltek (vagy inkább meg-értegették), akkor kb. ilyen sorrendben (gyakoriság szerint): német, orosz, angol...
Gfreiter
De télleg 😊)) Márcsak ezért is szeretek külföldre utazni 😊 Utána sokkal jobban meg tudom becsülni azt, hogy nekem is van egy hazám, ahova hazamehetek 😊))

FtranX
nekünk az volt rendkívül felemelõ érzés, amikor egy hetes lengyelországi tartózkodás után, hazafelé jövet Kassán, végre nem kellett kézzel lábbal mutogatni egy hagyma nélküli hamburgerért. 😊

hykao
Gfreiter
Jaja, én is mindig ezt érzem, amikor közeledek a határhoz 😊)) A világ legjobb érzése!

hykao
Helyzetjelentés:

1.Kata (190)
2.Csocso (163)
3.Mimacska (156)
I.C.ram
Született Gyilkosokat nem õ rendezte, õ csak segédkezett benne.
IMYke2.0.0.0

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!

hykao
Én nem bánom, hogy "ide" születtem.
...és nem is nagyon vágyom külföldre se.
A nyáron kb. 10 napot Horvátországban töltöttünk a haverokkal (utoljára kb. 10 éve voltam nyaralni), és a 10. napon, ahogy döngettünk hazafelé, és közeledtünk a határhoz, én egyre jobban vágytam már haza, nyomtam is neki mint állat, a többiek közben szundikáltak.
Mire az M7-esre értem már én is kezdtem kókadozni, úgyhogy -> még egy kis kakaó, és amikor megérkeztünk, és mindenkit felráztam, hogy "ébresztõ!", csak néztek bambán: "...mi? mi? má' megérkeztünk?"