Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Penta
Acer 1731?

[HUN]PAStheLoD
feltettem õket ide 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
na sikeresen csinátam 2 képet is magamról , aztán nem vállalok felelõsséget a rekeszizmokért! 😛

[HUN]PAStheLoD
vodka powaa :]

MIMACSKA
A kiskocsmázással mellé nyúlt.

Ok nélkül nem szoktam inni. Viszont ha utazom akkor belehúzok. Bacardi és származékai
Vacsi mellé jó száraz vörösbor....mmmmm....azt imádom.
Síeléskor a hegyen snapszi....különben semmi feles

www.extragyongy.hu

[HUN]PAStheLoD
ja .. drága a mûmáj

[HUN]PAStheLoD
ááá ááá ;] nemlátok .. belevakuztam a szemembe :]]

qgimol
nem olyan rossz 😊
csak nem olcso

Life is yours choose quality.

hykao
remélem nem is leszek
qgimol
a fenebe 😊

[HUN]PAStheLoD
MÉG NEM ;]]

hykao
Nem igazán.
Néha egy kis vörösbor, vagy nyáron edzés után 1 max. 2 sör.
qgimol
alkoholista tipus vagy?

Voltan
Nem. A filmet mindig a rendezõ jegyzi, nem a forgatókönyv-iró. Egy forgatókönyv, az csupán egy váz, amit a rendezõ elevenit meg. Gyakorta igen eltérõ eredménnyel. Ez történt az emlitett film esetében is, Tarantino teljesen kiakadt azon, ahogy Stone megelevenitette a forgatókönyvet. Ma is haragban vannak még emiatt.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

hykao
"kiskocsmában feles tolás..." mi???
qgimol
hat teged megneznelek szalonspiccesen 😊

MIMACSKA
Ebben én is jó vagyok

www.extragyongy.hu

hykao
qgimol
lehetne olyan topic hogy ki hol lakik/van, aztan lehetne mindenki taj reszeg a sajat varosaban ugy hogy egyszerre elkezdunk inni varosonkent a forum ozok es az a csapat nyer, amelyik hamarabb kidol 😊

hykao
qgimol
az csak egy sor volt 😊)

hykao
A képminõséget pont nem teljesíti alul, a többi tulajdonságban még valóban jobbak a CRT-k.
...de szerintem senki nem azért vesz LCD-t, mert "többet tud" mint a CRT.
Én legalábbis csak azért vettem, hogy egy átgépezett másfél nap után ne úgy nézzenek ki a szemeim, mintha beszívtam volna, és a fejem is "sugárkezeléstõl" mentes maradjon (a mellkasi fájdalmakat elõzõleg kiküszöböltem egy ólomköpeny beszerzésével...)

Amúgy nem egy nagy szám, egy 15"-os Scott-om van (Acer paneles), nekem tökéletesen megfelel.
A filmeket úgyis TV-n nézi az ember, ehhez beraktam a gépbe egy Xcard-ot.
hykao
Hehe, a két "érintkezés az anyafölddel" c. képed alapján el tudom képzelni, mit jelent számodra a szalonspicc...
Sir Quno Jedi
Ja ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CSOCSO
szerintem szebb szine van ennek mint a volt LG mnek
Laalee
gyanitom sok tftvel volt dolgod az utobbi fél évben.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

CSOCSO
sajnos nem fer fel az asztalra😞((( nekem semmi bajom nincs a teljesitmenyevel..lehet hogy te valami szar-t lestel..nemtom
qgimol
?????

Szerintem hülyeség LCD monitort venni. Aki a saját szobájába ilyet vesz az nekem gyökér.😄 Hiszen jócskán alulteljesiti a normál monitor képminõségét, szal gratulálok a szar cucchoz. Nekem 24" -os normál moncsim van hidd el jobban el vagyok vele mint te ezzel a szarral.

Sir Quno Jedi
Nme lehet, hogy fordítva volt ?!! 😄DD Elõször az lakhol, utána meg mindenki istennõnek tûnik ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

qgimol
jo reggelt nekem meg jo estem volt olyan istennovel jottem ossze meg olyan jo szalonspiccesre ittam magam, hogy ihaj. Imadom a hetfo reggeleket.

MIMACSKA
Jó reggelit!!! Én örömmel látom, hogy eltüntek a számlálók.
Én már az elején elleneztem

Én imádok utazni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.extragyongy.hu

CSOCSO
jo reggelt oda is😊
mukika
Az oldal letöltései: 591x , de a nevek mellõl mé tünt el???

PLaci
Jó reggelt Vietnám! Most indulok a suliba!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

CSOCSO
meg 5 kepbol akartam csinalni..de csak 3 kepbol tudtam mert kurva nagy lett a file.. barcsak tudnek ertelmes gifeket gyartani..
CSOCSO
tetszik?? sajnos igy nem olyan jo.. eppen egy zenet hallgatva csinaltam😊 ugy sokkal jobb volt😊))))))) ment a baszzusra😊
IMYke2.0.0.0
Dddddde dddddúúúúúrva az új logod CSOCSO-haver!

-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SoDI---
Ne buzdítsd a népet (alsó kép alatti szöveg)!

Antropológia-könyv vissza a polcra :-))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

CSOCSO
cool
IMYke2.0.0.0
Semmi különöset, csak annyit, hogy nagyon örül annak, hogy el tudja érni onnan is ezt az oldalt - Sync rulez! - és gratulál a MOD-hoz, és örül, hogy a gyerekeit így is taníthatja a két nyelvre, ja meg további sikeres munkát kívánt.
Elhiheted, majdnem lefordultam a székemrõl, amikor elolvastam a kis Zsuzsanna sorait...
Na, most már tuti megérte szolgáltatót váltani - hihi

Ui.: Elõször azt hittem, hogy egy MyDoom-os levélke, de mivel a PopTray nem rinyálta, hogy vírusos lenne, hát elolvastam...
A többit már tudjátok... 😊

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FtranX
aztakurva! és mit írt?

FtranX
jó éjt neked is!

IMYke2.0.0.0
Csak még valami - ezt nem bírom ki:
Egy magyar származású asszonka is járt már a magyarítással foglalkozó honlapomon és letöltött pár cuccost onnan, meg a Max Payne 2 MAGYAR MOD-omat is... és dobott egy magyar levelet innen: @ubisoft.com
Befosok, komolyan ...

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:."-t!

------------------------------------------

FtranX
az is idegesítõ, hogy állandóan berak egy üres sort az aláírás alá.

amúgy meg:

IMYke2.0.0.0
Igen. Átkozott formázás. Sosem fogom megérteni miért csinálja ezt velem, többször is. PEdig egyazo nforrásból szúrom be mindig...
Na erre is ki kell majd találnom vmit, holnap. Mert most megyek és durmizok egyet, de elõtte még megnézem a mi Katánk képeit... hihi ...
Na nem rosszra gondolni!
Asszony meg is ölne engem.

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:."-t!

FtranX
az aláírásod?

PLaci
Nektek, s mindenkinek jó8, és sok alvást(?)!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

FtranX

IMYke2.0.0.0
Na, ez szép lett... wazz

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a

HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:."

-t!