Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ok nélkül nem szoktam inni. Viszont ha utazom akkor belehúzok. Bacardi és származékai

Vacsi mellé jó száraz vörösbor....mmmmm....azt imádom.
Síeléskor a hegyen snapszi....különben semmi feles

www.extragyongy.hu
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Life is yours choose quality.
...de szerintem senki nem azért vesz LCD-t, mert "többet tud" mint a CRT.
Én legalábbis csak azért vettem, hogy egy átgépezett másfél nap után ne úgy nézzenek ki a szemeim, mintha beszívtam volna, és a fejem is "sugárkezeléstõl" mentes maradjon (a mellkasi fájdalmakat elõzõleg kiküszöböltem egy ólomköpeny beszerzésével...
)
Amúgy nem egy nagy szám, egy 15"-os Scott-om van (Acer paneles), nekem tökéletesen megfelel.
A filmeket úgyis TV-n nézi az ember, ehhez beraktam a gépbe egy Xcard-ot.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Life is yours choose quality.
Én már az elején elleneztem

Én imádok utazni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.extragyongy.hu

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Antropológia-könyv vissza a polcra :-))
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Elhiheted, majdnem lefordultam a székemrõl, amikor elolvastam a kis Zsuzsanna sorait...
Na, most már tuti megérte szolgáltatót váltani - hihi
Ui.: Elõször azt hittem, hogy egy MyDoom-os levélke, de mivel a PopTray nem rinyálta, hogy vírusos lenne, hát elolvastam...
A többit már tudjátok... 😊
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy magyar származású asszonka is járt már a magyarítással foglalkozó honlapomon és letöltött pár cuccost onnan, meg a Max Payne 2 MAGYAR MOD-omat is... és dobott egy magyar levelet innen:
Befosok, komolyan ...
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:."-t!
------------------------------------------
Na erre is ki kell majd találnom vmit, holnap. Mert most megyek és durmizok egyet, de elõtte még megnézem a mi Katánk képeit... hihi ...
Na nem rosszra gondolni!
Asszony meg is ölne engem.
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:."-t!
)!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a
HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:."
-t!