Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézz be ide! és a #131 hozzászólás! 

Én ezt kérdeztem tõle (mármint az srv-s képtár-link fórum fõoldal-ra kerülését), és erre írta, hogy: "Persze, sõt..."
és kapunk hozzáférést az összes táblához, csak törölni nem lehet, szóval lehet hogy ha lesz kedvem és idõm, akkor lesz statisztika is
shit happens
A képtár link Fórum fõoldal-ra kerülésérõl se feledkezzünk meg, mert az alapkérdés ez volt.
A korlátlan sg-s hely az már csak hab a tortán!!!
A korlátlan sg-s hely az már csak hab a tortán!!!

Ha netán valakit bõvebben érdekelne a téma: Magyar Katonai Rangjelzések
Jó hírem van. 😊 St beleegyezett abba, hogy a képtárat átpakoljuk az sg szerverére, így biztosan elérhetõ marad, amíg csak nem törlik az sg fejesek 😊
Hamarosan költözünk 😊
Hamarosan költözünk 😊
shit happens
Infó itt (is).
-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hehe - mától csak 4 perc lesz a "visszatörlési lehetõség"...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
megnéztem. jókat röhögtem. bocs. a mókus és az erdõtûz tipikus esete.