Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem akarom bezáratni! Csupán a véleményemet mondtam el!
Ha a többség úgy látja jónak, hogy szükség van rá, legyen úgy!
Mind1.
Én sosem adtam az idegenek véleményére...annyira...aki elfogad, az úgyis olyannak fogad el, amilyen vagyok, a többi meg nem érdekel...Ilyen eccerû! Szerintem!
Þór vígi þessi rúnar
Tévedés, én ilyet sosem állítottam.
Én azt mondtam, hogy nem látogatom, pont azért mert egyszer-kétszer korábban benéztem, és már a topic címek elolvasása is elég volt, hogy továbbálljak...
ui: csak megjegyeztem.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Miért bassza fel a csí-teket, ha egy általatok tök ismeretlen ember beszól? Kinem szarik rá?!?!
Þór vígi þessi rúnar
Nekem ez inkább felszólításnak tûnik...
...de lehet, hogy tévedek.
...hogy néhány komplexusos emberke mások gyalázásával alkalmazzon ön-terápiát???

www.extragyongy.hu
Ez a való életben is a gyengék játszótere, de itt a neten még inkább annak tûnik, hisz itt még a pacekot se adja a többség...
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
shit happens
A szart senki kedvéért nem fogom téliszaláminak nevezni!!!
A mások által Kata ellen indított személyeskedõ támadások még csak véletlenül sem ez a kategória!!!
Könyörgöm ne említsük már egy napon azt, hogy én egyesek érzésvilágához képest "erõsen fogalmazok", azzal, hogy valaki ugyanilyen stílusban intéz személyeskedõ megjegyzéseket!!!
Az összes engem ért támadás - ami aztán igen komoly és ordenáré stílusú vitába torkollott - ált. ebbõl alakult ki!!!
Én a gumit nem is látogatom, mert szerintem is "Néhány tucat kisgyerek játszótere", de a szavazás állása szerint úgy tûnik a többség így vélekedik.
Más topicokból vélt sérelmekkel egybõl rohannak az emberkék a gumiba, mert ott lehet gyalázkodni???
Szerintem a legjobb az lenne, ha a gumi megszûnne!!!
Igenis valaki a neten is vállalja fel a szavainak esetleges következményeit!!! (törlés, bannolás)
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ez az oldal nem titkos.
-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(De nem tõlem tudjátok) 😊)
shit happens

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
mellesleg én is sajnálom, hogy Kata itthagyott minket 😞 És a képeit is töröltette 😞(
shit happens
Szerintem a sok nõ-éhes gyengeelméjû azt sem tudta hova csináljon, mert ismerhet (képekrõl, hozzászólásaiból) egy ilyen leányzót, és a dedós udvarlási technikát tudta csak elõvenni szûkösen dohszagú, egyszálas agytekervényébõl, mely akkora, mint egy gyûszû egyetlen lyukacskája...!
sajnálom, hogy Kata lelépett, üde színfolt volt, habár kb. 4 nappal ezelõtt szereztem tudomást a létezésérõl.

www.extragyongy.hu
Egyszerûen nem értem, hogy miért kellett vele ennyit gyökérkedni.
Amúgy kiváncsi lennék a sok flémerre, hogy nekik milyen barátnõjük van...
...mert ha mindenki ilyen hiper igényes, akkor kik lófrálnak az utcákon szarabbnál szarabb lúvnyákkal???
ök oda is utánamennek