Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'reggelt! 😊
Az a korlátlan tárhely, pontosan 100MB, benne van a szerzõdésben...
De akkoris 2x annyi, mint az srv.hu-n. 😊
Az a korlátlan tárhely, pontosan 100MB, benne van a szerzõdésben...
De akkoris 2x annyi, mint az srv.hu-n. 😊
shit happens
Köszi.Most már látom

nálam nem jó :-(

Elég nagy a kép.Átméretezzem?
Csak ide lökd be, pl: a Lazarus féle képfeltöltõ segítségével, a kívánt feliratozással, és én majd beraklak a fenti linken található fényképoldalra.
Képet hova kell küldeni?
Eddig - itt az SG fórumon - három ember tudott igazán felbosszantani: Dexa az Army topicban, fityisz_ és rorr pedig a Játékmagyarításról tudtok-e topicban...
Azért is lettem VIP, mert most - igaz már csak 4 perc - van egy kis ídõm lehiggadni, és törölni az elfajult dolgokat...
Ebben a topicban viszont nem lesz ember a föld kerekén, aki kihozza belõlem az állatot, mert elõbb fogok törölni minden mocskolódást, minthogy válaszoljak neki...
Azért is lettem VIP, mert most - igaz már csak 4 perc - van egy kis ídõm lehiggadni, és törölni az elfajult dolgokat...
Ebben a topicban viszont nem lesz ember a föld kerekén, aki kihozza belõlem az állatot, mert elõbb fogok törölni minden mocskolódást, minthogy válaszoljak neki...
Van pár dolog amitõl egybõl felmegy a pumpa, ezek közül három:
Neten ismeretlenül személyeskedõ mocskolódás, illetve az én (nem személyeskedõ) keményen fogalmazásom elõbbivel valõ összekevereése, valamint az általam leírtaknak nem pontos értelmezésébõl adódó fárasztások...
Neten ismeretlenül személyeskedõ mocskolódás, illetve az én (nem személyeskedõ) keményen fogalmazásom elõbbivel valõ összekevereése, valamint az általam leírtaknak nem pontos értelmezésébõl adódó fárasztások...
Jó reggelt Vietnám! 

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Na akkor innen le is jövök mielõtt elkapom, Puszi!
Illetve inkább csá!
Illetve inkább csá!
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
És what is a gebasz with veled?
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
Milyen feljelentésrõl van szó? Nem olvastam mostanában végig a fórumot.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Szerintem a rendõrök is ferdeszemmel nézhetik az ilyen tipusú feljelentõket. Hisz ez már szinte nevetséges.
Arra viszont senki nem gondolt, ha már feljelenti az illetõt az neki is plussz fáradtság. Na meg mi van ha az arc nem felejt. Engem igy följelente valaki tuti addig nem nyugodnék amig valahogy be nem tennék neki, méghozzá elég keményen.
Arra viszont senki nem gondolt, ha már feljelenti az illetõt az neki is plussz fáradtság. Na meg mi van ha az arc nem felejt. Engem igy följelente valaki tuti addig nem nyugodnék amig valahogy be nem tennék neki, méghozzá elég keményen.