Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
én tavaly voltam katona, a körletben volt 1 figura, aki fullon ott volt mindenen. az egész szádadszinten (de még máshol is) tõle vette mindenki a cuccost. Amikor 1x befogták 6 hétre (fenyítés), a végén már szipuzott a retyón, kiszívta a gázt a dezodorból, egy törölközön keresztül, stb. Elég durva volt... 😞

shit happens

Gfreiter
Én egyszer a Nyugati környékén abban az utcában ahol van a bíróság is, láttam két szipust, életemben akkor elõször. Wazze, az egész utca bûzlött a ragasztótól, és én még elõször azt hittem, hogy valahol építkeznek, vagy festenek, vagy mi. Aztán jött szembe kb 14-15 éves fiú meg lány. A szemük úgy állt keresztbe, hogy aszittem én látok rosszul. Totál be voltak kábulva, és alig bírtak menni. Szal a bíróság utcájában ilyenek mászkálnak, akkor sokat ér az közbiztonság mondjuk az Illatos úton. 😛

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
...köll nekik a hétvégi narkóra a píz...
...ilyenkor extráznak, nem csak ragasztó jut...
Gfreiter

Na, azokból sem lesz normális ember ,az egyszer biztos. Csak tudnám mér nincs az embereknek önbecsülésük...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
...hát ha szeretnéd, hogy fujatás közben összeragadjatok...
hykao
...nem most kezdett el rothadni...
Gfreiter
Nem tudom hol van, de ez komoly? Még nem is hallottam, hogy van ilyen leánynevelõ intézet. Tököm ki van, rohad már ez a világ 😞((

Carlos
Ehhh...

Þór vígi þessi rúnar

[HUN]PAStheLoD
na ez jó .. ide megye 😄DDDDDD

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

hykao
Újpesten egy kórház.
Ahol az a leány javítóintézet van.
Hú bazz., ha látnátok, hogy ott mi megy (már a javítóintézetnél) -> délután kikéredzkednek különbözõ indokkal - néha 14!!! éves, de mindenképp 18 alatti - lányok, majd a felüljáró alatt szipóznak (komoly! nem vicc bazz. -> nejlonzacskóval a pofájukon inhalálnak), és utána kiállnak a kanyarba, és érkeznek a különbözõ rohadék népek, úgyismint taxisok, stb.
...aztán gondolhatjátok -> cida 2 ropiért bazz., kajak fiatalkorúak!!!
Láttam már akkora csajszit is, hogy nekem kb. köldökig ért!!!
[HUN]PAStheLoD
wáá 😄D azt nem szeretem.. csak levesbe.. én reggel vizet iszok azt csá . megyek suliba.. már ha el nem alszok ;]

hykao
Én a reggelt fél liter paradicsomlével indítom, hogy beinduljon a bélmûködés.
[HUN]PAStheLoD
eléggé ... de nehéz így élni :]]

szal szerintem nem amiatt van..

[HUN]PAStheLoD
ÁZ 😊

de nem .. mer csak fáj a torkom és CSAK és kizárólag reggel meg néha este van ez az orrfolyás

FtranX
az tényleg gáz

hykao
Á, már jópár éve nem nagyon tobzódom...
...csak néha.
Meg aztán jön ma hozzám a csajom.
Carlos
Influenza?

Þór vígi þessi rúnar

[HUN]PAStheLoD
bruuh... én nem vagyok tejérzékeny!

FtranX
én ha fél liternél többet iszom egyszerre, akkor...

[HUN]PAStheLoD
egy F..sz-t! 😄DD

akkor vagy marad a tej vagy mindennapi szükségletemet vodkával enyhítem 😄

[HUN]PAStheLoD
nem. .folyik az orrom meg könnyezek .. de már 16éve iszok tejet szal nemtom mér most jön rám .. amugyis csak TESZT ;]

FtranX
ez mit jelent? megy a hasad tõle?

Carlos
Akkor vigyázz, mert akkor lõttek a sajtnak, a túrónak meg az összes tejterméknek!
Egy ismerõsöm tejallergiás. Gáz lehet...

Þór vígi þessi rúnar

Gfreiter
Van laktózmentes tej is. Kicsit drága, de finom. Tök édes!

Gfreiter
Bár néha elgondolkozom rajta, hogy valójában mi is az, és honnan származik 😊))

Gfreiter
A tejet én is szeretem, és megfogadtam, hogy minden reggel iszom egy nagy pohárral, de mindig elfelejtem...

[HUN]PAStheLoD
énis .. nagyon .. de most teszt jelleggel nem iszok már 4 napja .. lehet hogy allergiás vagyok rá. 😞(

Carlos
Helyes... 😊

Þór vígi þessi rúnar

FtranX
én is szeretem ám a tejet. 😊

Gfreiter
Ez mekkora szmájli 😊))) LLLOOOLLL 😄DDDDD

Carlos
Én maradok az esti langyos tejnél...
Kicsi vagyok én még... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Gfreiter
LOL, hát az igaz 😊)) Mondjuk én, ha sört iszom, akkor kimondottan jól alszom, bár mostanában már amúgy sem érzem, hogy valami baj lenne odabent. Bár néha a szívemet érzem. Nem fáj, csak olyan hülye érzés. Viszont jövõ héten kéne edzenem nekem is. De ezek szerint nem lehet belõle bajom (anyám izél mindig emiatt...)
Hogy-hogy ilyenkor otthon ülsz? Semmi buli?

hykao
Szoktam néha edzés után egy-egy sört, vagy kajához napi 1-2 deci vörösbort, de mostanában a napi 1 liter tej miatt nem, illetve a doki felhívta a figyelmemet, hogy a gyógyszar mellett ne nagyon nyomjam (amúgy vezetni se nagyon lehetne)...
Egyébként meg már így is színes a kavalkád a bélrendszeremben (0.5liter paradicsomlé, 1 liter tej és társai), ha még sör is lenne, akkor ->
Gfreiter
Ja hogy ma még volt? Te nem az az ember vagy, akinek mostanában kéne feldobnia a pacskert, szal eszedbe se jusson Ha alkoholt iszol, az nem segít? Az csökkenti a vérnyomást (kis mennyiségben)...

Carlos
Mi a baj?
(lemaradtam az elejérõl)

Þór vígi þessi rúnar

hykao
Nem, õ nagyon rendes, én voltam a fasz, mert szerintem félreértettem, hogy meddig lesz bent...
...persze 5.30 körül estem be...

Á, idegeskedik a fene.
Ha fel kell dobni a pacskert, hát fel kell dobni...
...csak azt nem szeretem, ha szar a közérzetem, meg nem tudok rendesen aludni, hogy a fene enné meg...
Gfreiter
Hova mentél egyébként orvoshoz?

Gfreiter
De ha legközelebb mész, ne említsd meg a dokinak, nehogy szemét legyen veled. Érted hogy értem...

Gfreiter
Meg mi is...

Gfreiter
Ú bassz, ez de ge*iség!! És ezt velem is eljátszotta a szívdokim. Akkor most két hétig idegeskedhetsz.

hykao
Hát kedves barátom az volt, hogy amire odaértem, már nem volt ott a dokicsajszi!
Az ügyeletes - szintén dokicsajszi - széles mosoly kíséretében közölte: "jöjjön vissza 16-án, akkor jön vissza a szabadságról..."

Pfff, elbasztam két órát utazással, a rohadt péntek délutáni forgalomban...
...és feleslegesen.
...ráadásul most 16-ig nem derül ki mi a fasz van...
[HUN]PAStheLoD
CSA'

Gfreiter
Oké, pont most akartam kérni 😊

hykao
Bazz mindjárt leírom mi volt...
Gfreiter

hykao
Feltámadtam...
Gfreiter
Szia! Visszajöttél? Már kezdtem azt hinni, hogy benttartottak...

hykao
Mindjárt berakom.
Carlos
Azért jó lett... 😊

Þór vígi þessi rúnar

a_n_d_r_e_w
Hoppá, az UBB nem sikerült vmi fényesen 😊

One Vision. One Purpose.