Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Jah.
...de megyek má', mer' a csajom mindjárt bedobja a szunyát!

Jó éjt!
Gfreiter
Jólesik még csak rágondolni is, mi? LOL 😄

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
Há' ja! De a gumiba mehet.
Maj' nyitunk neki egy "Obszcén képek" vagy valami hasonló topicot.
Gfreiter
Ha még megvan neki, talán el is kérem, de azér azt durva volna berakni ide, nem?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááá
Gfreiter
Hát a fene tudja 😊 Csak fölrántottam, és.... De nem volt olyan vészes. Egy haveromnak úgy csípte be, hogy a Keresd a nõt c filmbeli jelenet piskóta volt ahhoz képest 😊 Le is fényképezte a srác, és megmutatta 😊)) A sebészeten operálták le róla a gatyát

hykao
Én azt már télen is melegnek érezném!
LOL, becsípte a répát a cipzár???
Hú, az szar lehetett, de mé' nem vigyáztá'???
hykao
Amúgy lassan ezt a topicot is át lehetne nevezni OFF TOPIC 2-re...
Gfreiter
Hát még én is röhögök magamon, ha tükörbe nézek olyankor Én alsót azóta hordok, amióta becsípte egyszer a cipzár... És nem a "hajat"... De a jägeralsó az nagyon nagy fõnökség, én imádom

hykao
Má' mióta ott van a kedvencek közt.
Gfreiter
Köszönöm 😊 Én örülök, ha "beszólsz" te is a fórumba 😊 Én csak a saját csökevényes tapasztalataimat tom megosztani, amikrõl tudom, hogy elcsesztem. Bár lehet, hogy rossz tippeket adok. És pls rakd be az OFF-ot a kedvencek közé 😊 Ok?

hykao
LOL, elképzeltelek jégeralsóban, hózentrógerrel, amint akcióra készülsz...
hykao
Az úgy nem ér!
Én soha - még télen sem - nem hordok semmilyen alsónemût, egyszerûen kényelmetlennek érzem!
Még a vékony szabadidõruhához se, amiben pl. edzeni járok.
Gfreiter
Volt már, hogy egy lánnyal, aki nagyonb tetszett, azér nem jöttem össze egy bulin, mer fostam attól, hogy esetleg azt akarja, és akkor meglátja, hogy jägeralsó van rajtam

Gfreiter
Csak azzal egy gond van, amikor csajszival hálsz együtt, akkor észrevétlenül kell magadról lerángatnod

Gfreiter
Én nem vagyok fázós, bár a titka a dolognak a jägeralsó Ha az rajtam van, tök mindegy, hogy mi van fölül. Legtöbbször egy rövidujjú ing van rajtam, meg egy bõrkabát, oszt csókolom 😊 Néha pulcsi is van, de az már csak 0 fok környékén.

hykao
Ott vagyok ám én, folyamatosan nyomon követem az eseményeket, de nem akarok mindig mindenbe beleszólni, meg esetleg megrontani a felnövekvõ nemzedéket.
Amúgy meg az emberek úgyis azt teszik, amit elõre elképzeltek (még akkor is ha tudják nem úgy kéne), hiába tanácsolsz nekik bármit is...
FtranX
jó neked. én kifejezetten fázós vagyok, mióta megmûtötték a pajzsmirigyemet (túlmûködés miatt). azóta télen nem indulok el sehová sál és sapka nélkül.

hykao
Amúgy én extra módon bírom a hideget.
Plusz 5 fok körül a legmelegebb cucc amit felveszek a rövidujjú póló, 0 körül egy vékony pulóver (poló nélkül), -10 körül már rám ugrik egy nem bélelt bõrjakó is.
De ez a max.
Sapka, sál, kesztyû meg ilyenek utoljára óvodás koromban voltak rajtam.
Gfreiter
Hykao, néha benéznél az OFF-ba, amikor nõi ügyekben osztogatok tanácsot, akkor nehogy valami orbitális marhaságot mondjak?

FtranX
azt nem hiszem, de az biztos, hogy kapott egy jó kis tüdõgyuszit.

hykao
...és ez a rongyrázós barátunk azóta a szoborparkban pihen, megfagyott szegény, kb. olyan pózban, mint a Napfény Ízében a lelocsolt vívó madár...
FtranX
a diszkodrogok nagyon kemények. 1999 szilveszterén kb -15 fok volt, mi meg a haverokkal a város fõterén voltunk a szilvszteri rendezvényen.
Hiába volt bennünk rendesen pia, rettenetesen fáztunk. Egy halál vézna srác meg csak simán pólóban és melegítõ alsóban ráztam magát az egyik hangszóró elõtt. Látszott a szemein, hogy nincs magánál. Az újjai tiszta vörösek meg kékek voltak. Aztán benéztünk egy helyre, de egy óra múlva kijöttünk és ott mentünk el megint, de a srác még mindig ott volt és nyomta. Szerencsére akkor jöttek páran, akik valószínüleg ismerték és segítettek neki.

hen-tes
ákkor is az enyimé a legjobb kép!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hykao
Ki van kaccsolva!
rezes
HYKAO MI VAN A TELCSIDDEL?

Fonok.Ki az a corporation?

Davidus
Igaz😊 Mindig szegény füvet bántják pedig tényleg õ áll a legtávolabb a kemény drogoktol. Sajnos full olcsó szarokból is lehet sokkal szemetebb drogot csinálni mint a fû. Meg ott vannak ugye a diszko drogok de azokrol nem sok fogalmam van mert én már régóta csak ivókba járok a haverokkal😊

V9ykn8_TZL0

FtranX
ezt aláírom. Akinek van egy kis esze, az nem megy túl a füvön.
DE nem feltétlenül kell fûvel kezdeni, hogy valaki keménydrogos legyen.

Gfreiter
Igen, asszem ezzel a mondattal én is egyetértek...

Davidus
Akkor volt gyenge akaratú mikor rászokott. Leszokni már egy shaolin papnak se lenne egyszerü nem egy full drogos roncsbak😊

V9ykn8_TZL0

FtranX
ez igaz, de csak bizonyos drogokra.

Davidus
Sokan mondjék hogy a marihuana belépö a keményebb drogokhoz. Aki nem elég erõs az bizony ki fogja utána próbálni a keményebb drogokat is. A "spangli" is elsöre üti a legnagyobbat. Egy idõ utén unalmas lesz és jöhetnek a keményebbek. Persze ehhez már több kell mint egy-egy spangli.

V9ykn8_TZL0

FtranX
az a baj, hogyha bedugják 1 évre egy rahabilitációs intézetbe, miután kiengedik szépen visszakerül a régi környezetébe, a régi társaságába, a régi problémái közé és elõbb vagy utóbb újra hozzányúl. nehéz ügy.

[HUN]PAStheLoD
nem értem igazán hogy aki drogos az már mitõl gyenge akaratú ember ... szerintem az már szinte akarat nélküli .. ha kipróbálja ám legyen .. de ha "drogos" akkor valamilyen rendszerességgel tolja.. nemtudom mért jó .. nemmondom hogy az élet szép meg minden mert nem az .. és nemkell ezen szépíteni .. ilyen szar világban élünk! nem kell beletörõdni törekedni kell a jobbra nem pedig elfutni a problémák akadályok etc.. elõl .. ennek 1ik ilyen megnyilvánulása a drog.. akármi (pia, narkó..)

és szerintem sem baj az ha "leszoktatják" a delikvenst de ne a "közösbõl" ígyis elegen tartják a markukat .. és a mohó 2 kézzel nyúl a pénzért de a java csak átfolyik a kezei közt.. így szórják el "odafenn" a Mi pénzünket .. na estére sok is ez .. jó 8

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Davidus
"Az a baj hogy a LEGTÖBB drogot nem lehet mértékkel csinálni"

V9ykn8_TZL0

Davidus
Azé drogos is lehet jó ember csak az a baj hogy a legtöbb akaratgyenge. Én nem kívánom hogy ezek meghaljanak vagy ilyesmi de aki így él az annak gyorsabban ketyeg az óra. Sõt aki le tud szokni egy kemény drogról az minden tiszteletet megérdemel. Még akkor is ha elötte lopott is a drogért. Aki be van lõve az már egy másik ember nem az aki elötte volt. Én kötelezõvé tenném a kényszerkezelést.

V9ykn8_TZL0

hykao
Ahogy mondod! Csak kicsit finomodjunk (én is!), mert nem akarok törölgetni.
cSuwwi
aláírom 😊

shit happens

FtranX
hidd el, lehet mértékkeli is csinálni. attól, hogy valaki néha elnyom egy-egy spanglit, nem lesz belõle keménydrogos. ha mégis igen, ott már más baj is van.
(de ez csak az én tapasztalatom)

[HUN]PAStheLoD
akkor telefon a rendõr havernak ;]]]

[HUN]PAStheLoD
de végtére nem is baj.. gyorsan "beragad" a csávó ill. kurva és már csak fõd kell rá.. semmi rehabilitáció a kibaszott adómból..

Davidus
Dehogynem! Õk is mennek szopatni

V9ykn8_TZL0

[HUN]PAStheLoD
dehogy.. még szipu elõtt :]]
amugy a rendõrök nem járnak arra ? :o)

Davidus
Nálunk is volt egy drogos csávó a körletben. Õ az élõ bizonyíték hogy a marihuanas cigitöl is el lehet készülni😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Az a baj hogy a legtöbb drogot nem lehet mértékkel csinálni.
Aki már annyira készen van hogy ragasztózik meg szívja a trabant kipufogóbol a naftát(Gálvölgyi™😉annak már úgyis vége van. Ha valahonnan lesz pánze akkor keményebb drogokhoz nyúl ha meg nem akkor marad a ragasztó meg a -1000000000 agysejt/nap.

V9ykn8_TZL0

FtranX
szvsz amíg mértékkel csinálja valaki, addig nincs gond. akkor van baj, ha az élettõl kapott pofonokat a droggal vezeti le, mert akkor nincs kiút. (ismerek ilyet)

Davidus
Hulljon a férgese! Akkor van gáz ha az ilyen szarok betámadják az embert az utcán hogy meg tudják venni a gyorsítót. De amíg ragasztóznak addig nincs gond mert az olcsó

V9ykn8_TZL0

FtranX
az én környezetemben is van szipus, de inkább a fû a nyerõ.

hykao
áááá, az ilyen madaraktól agybajt kapok...
...volt egy-két idióta narkós haverom, de már azoktól is falra másztam néha, nem lehetett velük bírni, nem lehetett õket emberszámba venni bazz...
Gfreiter
Pfff, hogy juthat el valaki idáig...? Nem értem egyszerûen.