Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
De nem volt olyan vészes. Egy haveromnak úgy csípte be, hogy a Keresd a nõt c filmbeli jelenet piskóta volt ahhoz képest 😊 Le is fényképezte a srác, és megmutatta 😊)) A sebészeten operálták le róla a gatyát 

LOL, becsípte a répát a cipzár???
Hú, az szar lehetett, de mé' nem vigyáztá'???
Hát még én is röhögök magamon, ha tükörbe nézek olyankor 

Én alsót azóta hordok, amióta becsípte egyszer a cipzár... És nem a "hajat"...
De a jägeralsó az nagyon nagy fõnökség, én imádom 
Én soha - még télen sem - nem hordok semmilyen alsónemût, egyszerûen kényelmetlennek érzem!
Még a vékony szabadidõruhához se, amiben pl. edzeni járok.

Ha az rajtam van, tök mindegy, hogy mi van fölül. Legtöbbször egy rövidujjú ing van rajtam, meg egy bõrkabát, oszt csókolom 😊 Néha pulcsi is van, de az már csak 0 fok környékén.\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Amúgy meg az emberek úgyis azt teszik, amit elõre elképzeltek (még akkor is ha tudják nem úgy kéne), hiába tanácsolsz nekik bármit is...

Plusz 5 fok körül a legmelegebb cucc amit felveszek a rövidujjú póló, 0 körül egy vékony pulóver (poló nélkül), -10 körül már rám ugrik egy nem bélelt bõrjakó is.
De ez a max.
Sapka, sál, kesztyû meg ilyenek utoljára óvodás koromban voltak rajtam.

Hiába volt bennünk rendesen pia, rettenetesen fáztunk. Egy halál vézna srác meg csak simán pólóban és melegítõ alsóban ráztam magát az egyik hangszóró elõtt. Látszott a szemein, hogy nincs magánál. Az újjai tiszta vörösek meg kékek voltak. Aztán benéztünk egy helyre, de egy óra múlva kijöttünk és ott mentünk el megint, de a srác még mindig ott volt és nyomta. Szerencsére akkor jöttek páran, akik valószínüleg ismerték és segítettek neki.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
V9ykn8_TZL0
DE nem feltétlenül kell fûvel kezdeni, hogy valaki keménydrogos legyen.
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
és szerintem sem baj az ha "leszoktatják" a delikvenst de ne a "közösbõl" ígyis elegen tartják a markukat .. és a mohó 2 kézzel nyúl a pénzért de a java csak átfolyik a kezei közt.. így szórják el "odafenn" a Mi pénzünket .. na estére sok is ez .. jó 8
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
V9ykn8_TZL0
(de ez csak az én tapasztalatom)
amugy a rendõrök nem járnak arra ? :o)
V9ykn8_TZL0
Aki már annyira készen van hogy ragasztózik meg szívja a trabant kipufogóbol a naftát(Gálvölgyi™😉annak már úgyis vége van. Ha valahonnan lesz pánze akkor keményebb drogokhoz nyúl ha meg nem akkor marad a ragasztó meg a -1000000000 agysejt/nap.
V9ykn8_TZL0

V9ykn8_TZL0
...volt egy-két idióta narkós haverom, de már azoktól is falra másztam néha, nem lehetett velük bírni, nem lehetett õket emberszámba venni bazz...