Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
gondolok itt a fényviszonyokra és a kevésbé zajos textúrákra elsõsorban
csak rajta meg már sok a fotosop, olyan, mint egy festmény
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
kérném belökni a képtárba a következõ képemet: a paltom lõtt címmel

Kernem ezt a kepet kirakni <#smile>#smile>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
★★★★★
Köszi szépen! <#worship>#worship>
U.i.: És nem kell fikázni, tudom, hogy öreg vagyok... <#whatever>#whatever>
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ABIT NV7,AMD 2200+XP@2600+,512DDR/333MHz(TwinMOS),GeForce4 Mx440(ASUS V9180SE 64DDR 8X AGP@4x AGP),80GB Seagate Barracuda 7200, LG-RW 48X,Creativ-CDRom 52X 3DMark2001SE:7995pont(keményen húzva)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ABIT NV7,AMD 2200+XP@2600+,512DDR/333MHz(TwinMOS),GeForce4 Mx440(ASUS V9180SE 64DDR 8X AGP@4x AGP),80GB Seagate Barracuda 7200, LG-RW 48X,Creativ-CDRom 52X 3DMark2001SE:7995pont(keményen húzva)
Kérném ezt a képemet betenni a kétpárba, köszönöm!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"