Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
shit happens
Az nyem jó, ha nem volt még komoly barátja 😞(( Keine tapasztalat...
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
De mindenkinek van önérzete, kinek több, kinek kevesebb.
Illetve különbözõ az emberek vérmérséklete (meg még kúrvasok más dolog is, de mi a faszé' beszélünk errõl ennyit).
Amúgy, ha téged hidegebben hagynak az emberek véleményei, akkor miért nem kapunk még képet???

Neki nem volt még igazi barátja és nekem sem volt IGAZI barátnõm.
Persze ilyen kis izék voltak nekem, de az nem kapcsolat...

Þór vígi þessi rúnar
...ill. a ti dolgotok.
Mióta vagytok együtt?
És elõtte hány barátja volt neki, és hány csajod neked?
Még józanul:
Már nem...
Esti piálás:
Esti vacsi:
Nem engedtek aludni...
Mos' nem értem, hogy nem reagált?
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Szóval kettõn áll a vásár.

Ha valaki felbassza a chi-met, lehet, hogy hülyeségeket írok, amúgyse nézem meg, hogy mit írtam, csak kicsúszik... 😊
Szóval Kata! Bocsánatot kérek, ha megbántottalak, nem akartam.
Þór vígi þessi rúnar
Az is más, amikor az ember a haverokkal beszélget ilyenekrõl, de a "delikvens" (ahogy, te nevezted) nem hallja.
Vagy, ha konkrétan neked lett volna szegezve a kérdés, hogy "Neked tetszik?"
A másik nem szerencsés mondat az "Amúgy nem adok olyanok véleményére, mint amilyen Te is vagy" volt, szerintem...
...azért örülök, hogy nem fajult el a vita.
Nekem úgyis tetszik és úgyis gyûrût készülök venni, úgyhogy tökmind1.
Þór vígi þessi rúnar
- de joga most neki lett volna megsértõdni! Már megbocsáss!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Viszont Kata! Carlosnak a vitában annyi igaza van, hogy nem Neked mondta, amit mondott és senki nem tetszhet mindenkinek. Még én sem!

/Nem kell beírni hányotoknak nem tetszem, mert még... nemtommilesz. Köszi!!
/