Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
befelevele!!!\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
De má' nincs tovább kedvem rágni ezt a gittet.
Amúgy nekem is van itthon tablóképem (tablón nincs is), bár nem látszik, de 20 centis copfom volt akkor...
Nekem elég hangulatfüggõ, hogy hogy öltözöm, mikor és mennyire festem ki magam, milyen zenét hallgatok, stb. Tudom, hogy ez nem túl jó, de ez van. Kissé hangulatember vagyok.

shit happens
Nem, nem arra gondolok, hogy az ágyban (vagy más helyszínen a szex közben), vagy netán az agyban stb. milyen a habitus (ha már itt tartunk én például abszolút nem rajongok a hevesebb szexért, szerintem az túl felületes...persze mindenkinek máshol van a határ...), hanem kinézet és maga a kisugárzás alapján!!!
Nekem a képekrõl így jött le!!!
"...sokkal jobb..." Ebbõl következtess erre... 😄DDDDDDDDDDDD
😊
RacerZsu-ról is...
(Digitális fényképezés elõny, nem kell aggódni az elõhívók feje miatt...)
Þór vígi þessi rúnar
Mondd ki amit gondolsz és szard le, ha ez valakinek nem tetszik.
Én így élek. Volt is gondom belõle jócskán, dehát ez van... 😊
Megyek fürdeni télleg... 😊
Þór vígi þessi rúnar

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
shit happens
Bár mostanában lett vége a vizsgaidõszaknak, úgyhogy lkehet, hogy visszatér.
Én a szelídebb Arch féle lányokat szeretem. Imádom, ha egy
lány zavarba jön, elpirul, szemérmes, szégyenlõs, meg ilyen kis zárkózott. Tök aranyosak... 😊
Zsuzsi is ilyen (volt egy darabig, mostanában picit vadabb)
Þór vígi þessi rúnar
Arch - a kép alapján - a szolidabb "mûfaj" képviselõje, Kata pedig inkább a vagányabb-, vadabb-é (nem pejoratív!!!).
Én amúgy - ha már belementünk ebbe az utcába - inkább a Kata féle (ha szabad így fogalmazni) csajokat részesítem elõnyben. (Amúgy a barátnõm is Katalin
, és õ se az a szelídebb fajta)
)\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
shit happens
shit happens
Na, ezért is majd jól megkapom, de nem érdekel.
Þór vígi þessi rúnar
).
A sok képnek igazából akkor látnám értelmét, ha különbözõ korszakokból, helyzetekbõl lennének.
Egyébként képet kértetek. Bármilyet. Ez a kép elég hûen tükrözi azt aki vagyok. Az, hogy voltam bulizni már párszor, nem azt jelenti, hogy az, ahogy ott kinézek, az teljesen én vagyok. Max egy elég apró részem, még ha hozzám tartozik is.
Mindezen túl pedig nekem nincs weboldalam, mint Katának, vagy olyan hely, ahol sok kép van fent rólam. Valószínûleg nem véletlenül, ahogy az sem véletlen, hogy neki van. 😊