Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a gond hogy van lehetõséged marha bölcsnek lenni

Gfreiter
Ó mondd nagy bölcs...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

FtranX
te is nagy pályagyûjtõ vagy?

I.C.ram
Nem gondoljátok, hogy marha bölcs vagyok? Ilyen profi szólások pattanak ki a buksimból.
Gfreiter
LOL 😄
Rájöttem mér van 30 mega üres helyem. Mer fenn volt a CS, ami 3,5 giga, és régen nem használtam, és el is felejtettem, hogy fenn van...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Sajna 😞

I.C.ram
*embert világról...
I.C.ram
Madarat tolláról, világot emberrõl...
FtranX
beszéljünk valami vidámabb témáról! 😊

Ez nem ér tök szomorú hangulatban vagyok benézek ide és itt is szegény kis kutyusokról van szó "SZ*R EZ A VILÁG" néha nagyon

seAke
Topic up!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

[HUN]PAStheLoD
huhh de elszaladt a ló 😄D

sok sok hozzászólás .. nembaj nem olvasom el õket 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[LoverZ]Neo_HUN
intézkedek...

Tudom de nem férünk be.

[LoverZ]Neo_HUN
a Veinen megint nem megy...

[LoverZ]Neo_HUN
80.95.69.181:8767

[LoverZ]Neo_HUN
jaja...

Neo fent vagy a TS-en?

[LoverZ]Neo_HUN

seAke
elküldtem kb 40 embernek...a kutyák szemét figyeljétek

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

[LoverZ]Neo_HUN
ezt mostanában kaptam...

Arra kérlek benneteket, hogy amennyiben módotok van rá, terjesszétek a www.illatosut.hu-t
Ez a budapesti sintertelep, ahova beviszik a befogott kutyakat es ha rovid idon belul nem jelentkezik erte az eredeti gazdi vagy uj befogado, akkor megolik oket. Most vegre elkeszult a honlap, igy sokkal hatekonyabban lehet kijuttatni onnan a kutyakat illetve hatekonyabban lehet megtalalni a gazdat.

Gfreiter
Persze ha úgy adódik, hogy haza tudom vinni.

Gfreiter
Én Édesanyám örömére ha látok egy kóbor kutyát a mai napig haza viszem... aztán próbálok neki gazdit találni...

neozed
Hát sajnos rengeteg kóbor kutya van.

seAke
Tudom én is majd elbõgöm magam amikor látom szerencsétleneket átmenni az úton,,úgy félnek...Istenem!

I.C.ram
Akkor jó.

annyi szerencsétlen kóborkutyát látok, úgy befogadnám õket, de azért etetni is kell õket, ami azért pénz rendesen.

Nekem keverék kutyám van.
seAke
Isten ments...mi nagy kutybarátok vagyunk ám...meg hát Pedigree kutya megy majd versenyre is jól!

Free
csak nem

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

neozed
Kisz drágaszááág!

I.C.ram
Csak aztán nehogy az legyen, hogy jajj de kicsi méég, de édiiii. 1 év múlva meg az altatóasztalon köt ki szerencsétlen 😞
seAke
Jópofa...ezt még nem mondta rá senki!
Nagyon okos egyébként...márciusban megyek vele kutyasuliba is bizony!

[LoverZ]Neo_HUN
jópofa!

Free
Nagyon aranyos a kicsi

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

seAke
Íme Arwen!

I.C.ram
skizofrénia rulz! 😉
seAke
Én is most kaptunk karácsonyra egy 4 hónapos Golden Retriever-t....tündéri,imádom!

Free
Nekem a nagyimnak van egy piaci bullterier kecerék macskája aki a környéken lévõ kutyákat szokta terorizálni. multkor egy vizslát kergetett meg . Egyszer le kellene videózni az biztos amúgy a fekete párducon kívúl én is kutya párti vagyok

IMYke2.0.0.0
Nekünk meg otthon 12 macskánk van és a 2 kutya sosem csinált ki egyet sem, és közülük sem fognak...!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

seAke
LOL!

FtranX

I.C.ram
Mi ez a macska örület? Nem komálom õket, fõleg mert a kutyám éves szinten kicsinál egyet, aztán nekem kell eltemetni szerencsétlent. 😞
MIMACSKA
Cupp cupp cupp!!!

www.extragyongy.hu

[LoverZ]Neo_HUN
akkor a tied! 😊

MIMACSKA
Király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.extragyongy.hu

[LoverZ]Neo_HUN
Mimacs v2.02a final

seAke
Csá!

FtranX
sziasztok, megjöttem! 😊

seAke
Az enyémhez meg beírhatnád:

"Mindannyian sztárok vagyunk...."

Gfreiter
Hykao! Aláírtam! 😉 Most már biztos összejön...

MIMACSKA
Nekem nem nagyon tetszikaz enyém. Kivennéd amíg nem jut eszembe semmi.

www.extragyongy.hu