Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

seAke
AMS úteláolá....nehéz szó!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

[Walaki]D`Lair
Tényleg fake....😉 AMS volt...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

seAke
Töröld nyugodtan felelõsséget vállalok érte!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Gfreiter
Mibõl gondolod?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

FtranX
na jó, hiszek neked. töröltem.

FtranX
na majd megtárgyaljuk, mi legyen a sorsa Anitának :o

seAke
Tuti és halál biztos!

Gfreiter
??? sztem Anita nem fake...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

[LoverZ]Neo_HUN
rezes v2.0

seAke
Egy ismerõs szopatott...

FtranX
na most ha azért mondtad el, hogy leleplezd, akkor meg is meg is kéne magyarázni...

seAke
Leszedhetitek....

seAke
Tudom és kész...

FtranX
honnan tudod?

[HUN]PAStheLoD
na jó 8 má .. mer hónap fel se tok kelni

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

FtranX

seAke
ANITA FAKE

[HUN]PAStheLoD
mét?

seAke
Anita a kitalált személy!

[HUN]PAStheLoD
vagy elfojtott ekszcibicionizmusa van 😄D de szép szó így leírva

[HUN]PAStheLoD
még tanulok , az adataim nem hamisak amiket SG-n megadtam ..

IMYke2.0.0.0
Mert egocentrikus, azért...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Szerintem CSOCSO óránként meglátogatja önmagát...
Ez azért durva és hihetetlen, hogy ennyien kiváncsiak CSOCSO papagájaira, gépére stb... Nem??!!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

cSuwwi
Nemtudom észrevetted-e már, de a képtárban szereplõk közül csak téged érdekel az állás. Miért? 😊

shit happens

FtranX
Mimacska - 1025
CSOCSO - 845
RacerZsu - 832

CSOCSO
meg se talalom azt amikot utoljara irtam no de mindegy... top 3?
FtranX
1000/nap 😄D

seAke
😊

CSOCSO
vazz.. nektek is 6 oldalt kell irni fel nap alatt?????????
LittleL
Jah. Már értem.

Dolgozol valahol, vagy tanulsz még?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

[LoverZ]Neo_HUN
mi van már megint?

[HUN]PAStheLoD
hát tudod megszületsz .. akkor anyukád bélának keresztel vagy józsinak de lehet hogy nem .. aztán meg persze járul hozzá még 1 név.. ilyen kolompár vagy kovács de ha nem kovács még lehet nagy ill. kis de ebbõl is van 2 s el.. na én majdnem így kaptam ezt is 😄D

[HUN]PAStheLoD
heh .. kicsi lööö

LittleL
De honnan van ez a név?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

[HUN]PAStheLoD
az .. de maj jön a zúnió és jobb lesz nekünk

LittleL
Hun pasz de lóóód!

[HUN]PAStheLoD
még fiatal az éjszaka 😄D tessék forumozni 😛

[HUN]PAStheLoD
mi ez a kiba.ott melankónia itten , he ' ? 😄DD

Gfreiter
Ne búsulj, igyál egy sört... Meg olvass egy bazi jó könyvet, mondjuk valami hõstettrõl, ami mellett eltörpül a te problémád. Ez nekem bevált! De komolyan!

Gfreiter
De jó, hogy végülis nincs barátnõm...

byez ALL JÓ éjt nektek

AAAH Beszélni sem érdemes róla megyek fürdeni azt csatlakozom az elöttem szólóhoz#7706

Gfreiter
Te is?

Csatlakozz hozzám 😞
Búsuljunk eggyütt 😞

seAke

Free
Szia mindenki L teszem magam holnapra akkor ha alszom nem gondolkodm .....

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Gfreiter
Szakajtottál...?

Free
Gyerekek rá kelett jönnöm hogy igaz a mondás.....akkor se higyj nõnek a ló legel a sírján......
No Comment

Na most van igazán szar kedvem

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Gfreiter
Nemtom. Egyszer letöltöttem valahonnan egy csomó moddal együtt (de egyik sem mûködik 😞 ), aztán kicsit játszottam vele, de nem tetszett annyira. Csak aztán nem töröltem le, mert gondoltam mhátha még lesz kedvem vele játszani (na meg az ember kb 2 napig tölt le valamit, azt 120x is meggondolja, hogy letörölje e egyáltalán valaha Aztán végülis nem játszottam vele, ott maradt (má jópár hónapja...), én meg siránkozom, hogy nincs helyem...

ha nem lenne minden szép és jó lenne de az soha sem lesz
:o(