Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a hol? nem is ismerem azt az oldalt.... nem én vagyok!! "
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
talán most...
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Én vagyok a bal oldali.Zoleeca
Egyébként honnan szedte ez az AMS a képet? A lány valami ismerõse, mert akkor elég lenne tudatni a csajjal, hogy mit csinált ez a f@sz. Ha viszont nem is ismerik egymást akkor annyi.
Rühelem ezt az állapotot. Mivel én vagyok itt a legfiatalabb üzletvezetõ így akkor kell jönnöm dolgozni amikor valaki szabin van. Így van az, hogy hol nappal...hol éjjel...néha 4 napot egyhuzamban máskor meg egy hetet otthon vagyok.
www.extragyongy.hu
Amúgy jó reggelt!
(most tényleg reggel van)Ams egy nagyon vicces gerek a Saját fórumokból,és mivel Õ mondta,hogy Õ volt ezért FAKE az egész.(Azért az ICQ historyt nem akarom ide beírni).
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Ha ilyen korán itt vagyok az csak eggyet jelenthet: dolgozom.
Nekem is van egy olyan édi kutyim majd eccer belököm ide.
Már megbocsássatok de, hogy derülhet ki biztosan valakirõl, hogy FAKE? És mi ez az AMS?
Akkor várom, hogy valaki felébredjen.

www.extragyongy.hu
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
>> A GÉP: AMD Athlon2 64 FX 6200++ (5.5 GHz) -|- MSI K8T (VIA K18T1600 - PEG32x) -|- 8192 MB PC5200 DDR4 (4*2048 Crucial) -|- ATi Radeon III 11900 1024 MB DDRIV - PEG32x (1500/3000) -|- Creative Audigy III 9.1 -|- 2968 GB (8x IBM 380GXP SATA2) -|- Windows Longhorn II 64 Bit -|- 23" LG FLATRON L2320A (1920x1200 / 200 Hz) -|- Feel IX Szerverház (600W)
A TESZTEREDMÉNYEK: 3DMark 1999: 1 millió pont - 3DMark 2000: 999999 pont - 3DMark 2001: 888888 pont - 3DMark 2002: 777777 pont - 3DMark 2003: 666666 pont - Aquamark 3: 555555 pont - Aquamark 4: 444444 pont - mindezt semmi tuninggal!<<
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2) nemtom miert baj az hogy az erdekel en hol allok es nem az hogy te hol alsz...amugy meg ez nem verseny!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

...egyébként lehet, hogy sikerül rádobnom a rabszolgára.
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Nekem miért nem jut ilyen eszembe soha? Ja lehet hogy azért mert van annyi emberi érzés bennem hogy nem szivatom meg azt akivel mindennap beszélek?Lehet!
...én még maradok egy kicsit, fél szememet a topikon tartom, másikkal fordítom közben a Splinter Cell Mission Pack-ot.