Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Na most felvettem az igazi Anitával a kapcsolatot, és a következõ levelet kaptam tõle ma reggel:
"a hol? nem is ismerem azt az oldalt.... nem én vagyok!! "

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

FtranX
na itt van a jómadár! :-o

FtranX
Pálinkás Jóreggelt! 😊

Ams
itt vagyok😊

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Loál János
Grizzly

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Igen tudom... pedig az a kép ott van! Lehet hogy igy kivülrõl nem engedi elérni. Hogy csináljam meg hogy fel lehessen rakni?

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

PLaci
404

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Jó reggelt Vietnám!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Jaja, barnamedve asszem...

kep
talán most...

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

oops ez igy nem jó...

Én vagyok a bal oldali.Zoleeca

És én még irtam privit is ANITA-nak hogy milyen jól néz ki... ez végül is igaz, csak nem a megfelelõ ember olvasta el

Egyébként honnan szedte ez az AMS a képet? A lány valami ismerõse, mert akkor elég lenne tudatni a csajjal, hogy mit csinált ez a f@sz. Ha viszont nem is ismerik egymást akkor annyi.

MIMACSKA
Jó én nem írok neked aláírást ezt megigérem 😊)

www.extragyongy.hu

[LoverZ]Neo_HUN
nekem még nincsen aláírásom, de ne is legyen PLS!!!

[LoverZ]Neo_HUN

MIMACSKA
Na megreggeliztem.
Az én aláírásomat kéretik kivenni!! please!!!

Szio Neo!

www.extragyongy.hu

[LoverZ]Neo_HUN
pedig az egy medve...

[LoverZ]Neo_HUN
reggelt!

hykao
Na, jóvan látom még mindenki horpaszt, megyek hátha sikerül lehunynom a szemem pár órára még...
hykao
CSOCSO bácsi papagájaira eddig 854-en voltak kíváncsiak
hykao
cSuwwi!
Katától a beírásom miért lett kivéve?
MIMACSKA
Hát ez az!
Rühelem ezt az állapotot. Mivel én vagyok itt a legfiatalabb üzletvezetõ így akkor kell jönnöm dolgozni amikor valaki szabin van. Így van az, hogy hol nappal...hol éjjel...néha 4 napot egyhuzamban máskor meg egy hetet otthon vagyok.

www.extragyongy.hu

hykao
...bár már magamat sem értem, hogyan lehet az, hogy 23.30-kor még edzettem, aztán 2.30-kor feküdtem le, ma meg má' 5.45-kor csak pislogtam az ágyban, és az istennek se tudtam aludni tovább...
hykao
Én nem értem már, hogy hogy dolgozol te, éjjel-nappal vagy mi?

Amúgy jó reggelt! (most tényleg reggel van)
MIMACSKA
Nagyon vicces!

www.extragyongy.hu

seAke
Szia!

Ams egy nagyon vicces gerek a Saját fórumokból,és mivel Õ mondta,hogy Õ volt ezért FAKE az egész.(Azért az ICQ historyt nem akarom ide beírni).

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

MIMACSKA
Na jó reggelt!
Ha ilyen korán itt vagyok az csak eggyet jelenthet: dolgozom.

Nekem is van egy olyan édi kutyim majd eccer belököm ide.

Már megbocsássatok de, hogy derülhet ki biztosan valakirõl, hogy FAKE? És mi ez az AMS?
Akkor várom, hogy valaki felébredjen.

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0

Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

>> A GÉP: AMD Athlon2 64 FX 6200++ (5.5 GHz) -|- MSI K8T (VIA K18T1600 - PEG32x) -|- 8192 MB PC5200 DDR4 (4*2048 Crucial) -|- ATi Radeon III 11900 1024 MB DDRIV - PEG32x (1500/3000) -|- Creative Audigy III 9.1 -|- 2968 GB (8x IBM 380GXP SATA2) -|- Windows Longhorn II 64 Bit -|- 23" LG FLATRON L2320A (1920x1200 / 200 Hz) -|- Feel IX Szerverház (600W)
A TESZTEREDMÉNYEK: 3DMark 1999: 1 millió pont - 3DMark 2000: 999999 pont - 3DMark 2001: 888888 pont - 3DMark 2002: 777777 pont - 3DMark 2003: 666666 pont - Aquamark 3: 555555 pont - Aquamark 4: 444444 pont - mindezt semmi tuninggal!
<<

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CSOCSO
sooot.. azt se tudtam hogy meg mindig benne vagyok -e a top 3 ban no de mindegy!
CSOCSO
1) hehh.. nem latogatom egyaltalan magamat!!!!
2) nemtom miert baj az hogy az erdekel en hol allok es nem az hogy te hol alsz...amugy meg ez nem verseny!
Gfreiter
Jó éjszakát! 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
Jó éjt mindenkinek!
Gfreiter
Jó8!

hykao
FtranX
jó éjt

Sziasztok jó éjszakát.

Lefogom cserélni.

Azt mondják,hogy egy medve.

Én sem sajnos.

Az egy pöcs.

hykao
Mi van a logódon amúgy? Egy napszemüveges majom? Nem tudom kivenni pontosan.
hykao
Á az is csak elmélkedik mindig mint a Latyi...
Beszélj a Tormával,lehet hogy neki kell.

hykao
Ne jelentkezzenek má', hanem adják a pénzt azt vigyék a fákba bazz., má' éhezem...
...egyébként lehet, hogy sikerül rádobnom a rabszolgára.
seAke
Na de most már byez...reggel még válaszolok az aktuális kérdésekre!

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

seAke
Igen...de engem szivatott meg legdurvábban az egésszel és ezt nem értem...miért?

Nekem miért nem jut ilyen eszembe soha? Ja lehet hogy azért mert van annyi emberi érzés bennem hogy nem szivatom meg azt akivel mindennap beszélek?Lehet!

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

hykao volt már jelenkezõ a Galant-ra.

hykao
Jó éjt az eltávozóknak!
...én még maradok egy kicsit, fél szememet a topikon tartom, másikkal fordítom közben a Splinter Cell Mission Pack-ot.
hykao
Miért nem? Amúgy te ismered személyesen is?