Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Neked is kedves kollegina 😊
Macs, egnéztem az oldalad. Nagyon tetszik 😊 ÉN is imádok utazni, igazából ha van pénzem, akár hétvégére is elmegyek külföldre. Igaz én a zordabb tájakat szeretem 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

MIMACSKA
Végül is SÍELÉS = LOOOOL

www.extragyongy.hu

Sir Quno Jedi
Szerinted !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Na megyek játszom egy picit 😄

Arch
Jóók!

Jó reggelt!

Ez már bevált vicc amit majdem mindenkivel megakar csináni
Kiváncsivagyok hogy én mikor következem

FtranX
kitudja! lehet, hogy a titkos énjét élte ki!

FtranX
amúgy a felvonóra nehezebb volt megtanulni felülni, mint épségben lejönni a lejtõn. 😊

Gfreiter
Egyébként csak annyit, hogy AMS becsületére legyen mondva, ne mszemétkedett senkivel, sõt, én még meg is kedveltem "Anitát" 😊 Szal ezt semmiképpen sem lehet figyelmen kívül hagyni.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Laalee
és a mûvész neved 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

FtranX
Nem szabad ilyen hamar feladni! 😊) Nálad valószínüleg a tanítási módszer hagyott némi kivánnivalót maga után. 😄D
Én az elején olyanokat estem, hogy a bérelt sílécrõl letörtem a féket meg mentem be erdõbe 60 km/h-val.

Sir Quno Jedi
Ez is én FAKE-ben:

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Random_
Jaja! én még általánosba tanultam meg de úgy, hogy elsõ nap eltûnt a botom és bot nélkül kicsit nehezebb volt.

Nem is tanultam meg rendesen. Alap tudás azért van. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Picit

Ne aggódj én is így járnék ha ez megvígasztal egy oicit ;D

MIMACSKA
Így nem is lehet megtanulni.
Pedig nagyon funny dolog ám!!!

www.extragyongy.hu

Random_
http://www.interq.or.jp/silver/eye/grow/top.html

tessék jójáték!

ha kell segítség szóljatok én tegnap másfél órát szórakoztam vele a munkaidõmbõl nagyon bejön pedig bugyutának tûnik

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sir Quno Jedi
Nem ! És itt egy másik:

Kata
Nekem nem sikerült! 😊 Ráraktak a lécre, kezembe adták a botokat, és meglöktek isten hírével, hogy menjek síelni. Csúsztam is vagy 20 métert egyre gyorsabban és persze sikítva, mikor keresztbe álltak a lécek elõttem, és fejjel beleálltam a hóba. A többiek röhögtek, én meg beláttam, hogy a síelés nem olyan bénáknak kitalált dolog, mint én vagyok.

[/cserf][/fülünyúl]

Lemerem fogadniIdáig ezt kerested 😄

Sir Quno Jedi
Itt egy Fake kép rólam ! Ezt is tegyétek fel a saját fake képeitek mellé !

Megy nyugtat 😄DD

FtranX
3 nap alatt el lehet egy olyan szintre jutni, hogy le tudj menni egy közepes lejtõn esés nélkül.

Már ideje lenne megtanulnom csak nincs rá lehetõségem :o(

Egy kicsit ;D

MIMACSKA
Még megtanulhatsz 😊))

www.extragyongy.hu

Sir Quno Jedi
Sztem. mindenki FAKE, csak én vagyok itt ROBOT !!!

Kata
Ha vigasztal: én sem. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Én meg nemtok síelni

MIMACSKA
Én a jövõ héten megyek szombaton. 1hétre!!!
jeeeee

www.extragyongy.hu

Érezd jól magad 😄

[HUN]PAStheLoD
na eltûntem :]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
már kívánták :]

köszi szépen!

Kata
Kéz és láb... izé... jó síelést!

[/cserf][/fülünyúl]

Hü reggelt minedenkinek

[HUN]PAStheLoD
háj háj

na eltûnök 3 napra .. síelés powaa 😄DD

Gfreiter
Csekk privi...

MIMACSKA
G!
De hogy találtad meg az igazi Anitát?
Miért írt neked õ levelet?

Lehet hogy mind kamukmvagytok...hahaaaa

www.extragyongy.hu

FtranX
üdv!

[HUN]PAStheLoD
hi all!

Gfreiter
Na látod, ezek után még azt sem merem biztosra állítani 😊))

Gfreiter
LLLOOOLLL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ams
ekkora felhajtást...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Free
hogyan juttotál L hozzá??? és biztos hogy hozzá jutottál L ???

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Gfreiter
Bevallom én is, mert a képe alapján egy valós személyhez jutottam el, és a beírásai egyáltalán nem voltak sértõek, szal nekem még szimpi is volt. Ezért nem értette, hogy mért fakezték le egybõl... De igazatok volt! Ez az internet tényleg egy kiismerhetetlen dolog.

Free
na szép reggelt mindenkinek. Nekem nem az mert feltõrték a routerem és eddig azzal szórakoztam hogy resetelni tudjam meg új fremewaret tegyek rá.....

Nagyot csalódtam ebben az Anita ügyben... eléggé gáz a szitu így. Ráadásul épp azt beszéltük tegnap a kisbrunoval hogy valahonnan ismerõs a lányzó a fotón de mivel Debrecent írt ezért elvetettük a dolgot. Mi a weblapjának a címe??? Mert akkor megnézném

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Loál János
De azé nem semmi, hogy itt néhányan egybõl kiálltak amellett, hogy A N I T A bizony igazi, és nem kamu nick.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

FtranX

(lehet, hogy végül mégis ide fog írogatni? 😊)

Gfreiter
Ezt pedig a második levelében írta:
"felnéztem a fórumra amit írtál.. látom ott is ment a vita. nem én voltam az valóban, de érdekes, hogy egyeseknek mire van idejük. mások képét lelopkodni... ó ha tudnám ki az...! megbántottam valakit az ottani"énemmel"? mert ha igen, akkor regisztrálok és elmagyarázom hogy mi történhetett... "

Szóval Anita egy nagyon kedves és korrekt lány, megérdemli, hogy vele is korrektek legyenek! Nem?