Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...egyébként mindenféle zenét jól tolerálok, amiben érzek "valamit"...
...és inkáb a cigányzene, mint mondjuk egy V-tech, vagy Krisz Rudi féle langyiság!
#9052: Nem...
#9054:
#9055: A helyes szöveg: "Ólom-esõ a cigányságra, ólom-esõ a jóanyádra!"
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Amúgy ha haverokkal néha összeverõdünk, elõfordul, hogy amikor a hangulat a tetõfokára hág -> cigányzenére mulat a nép, néha még Bódi Guszti is be-be csúszik, beony.
Bódi Guszti - Aranyos hintó
No comment.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Csak h. rólam is legyen vmi...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
shit happens

Miert?
Nem én nem játszom. De szeretnék ha pasi lennék.....😊)))
www.extragyongy.hu
Egyebkent o.k. 😊
Mimacska, Te is jatszod az AA-t?
még '98-ból... nagy csajozások, bulik, pia, zöld pulóver... minden ami az életben jó... "megöregedtünk"
a név megmaradt... csak a Free nem tud felnõni! 
Aham... Akkor jo. kicsit mar megilyedtem toletek, az az igazsag... 😊
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- ez igen...
Szerinted hány embernek esett le?
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

oldal