Fórumozók fényképei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
😊))) majd...😊 culinapodra talan... egy albumot...de kerlek.. ne zaklass utanna mert semmi eselyed nalam.....

( URAMBOCSASS BUNEIMERT>> EN CSAK VICCELODTEM!!!!)
Kata
ühüm 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Küldj! 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Pyx
küldjek én is? 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

CSOCSO
neked is?😊 kuldjek magamrol is?😊)))))))))))))))))))))))
CSOCSO
nem.. ezt a haver kuldte nemreg.... de mar elore vihogtam mikor tettem fel a kepet.. hogy muhaha.. marpedig ez hasonlit😊
Kata
Affene... Pedig ez a kép már az én érdeklõdésemet is felkeltette. 😉))

[/cserf][/fülünyúl]

Esrohnoil
Ez most photoshoppingolt kép? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

CSOCSO
nem ezt ugy kuldte mailemre😊))
hykao
Nem ez egy újabb kamukép!
Az AMS féle képet megtekintheted "parizer" képei közt.
Esrohnoil
Igen, az én kék szemem.
Bebizonyítsam?
Na jó:
1. a bal szemem
2. a szobám ablaka tükrözõdik benne
3. egy ufonauta van az ablak elõtt
4. a fenti állítások közül az egyik nem igaz. Ha nem jössz rá melyik, vess magadra búzát.
5. 2 éves kép
6. ...szal azóta akár szürkehályog is lehet rajta (v. zöld)
7. nem zöld hanem kék
8. elég meggyõzõ voltam?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Kata
Ez még az "AMS-féle" kép?

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Rezes:
CSOCSO
-e+a
CSOCSO
ANITE KOSZI A KEPET!!!!!
csitt😊
CSOCSO
hol lakom? ne is torodj vele😊)) teljesen felesleges info lenne...
CSOCSO
oksika.. mondjuk kerhetek egy tangas kepet????

nehari😊 elhiszem..csak tudod a falad miatt gondoltam hogy nem vagy magyar ( mintha angol irasok lennenek a faladon ) egyszer egy lany kuldott egy FULL hasonlo kepet mint ez!! aztan mondom hogy ne szarakodj mar velem, ez nem te vagy..aztan be is vallotta hogy igy igaz .. no mindegy... BOCSIKA...
cSuwwi
amiben vagy egy lámpa, vagy egy ablak, vagy egy monitor fénye tükrözõdik...

shit happens

cSuwwi
de, ez egy kék szem. ennyi 😊

shit happens

Esrohnoil
Láttam, de az egy antik darab. Már nem ebben az évezredben volt.

hykao
Dehogy! Nem láttad a filmet???
Különbözõ (meghökkentõ) kérdések feltétele közben - a pupilla tágulásának elemzése útján állapították meg, hogy ember-e a vizsgált alany.
Esrohnoil
Hmm... az vmi szemetszúrós effekt? 😊

hykao
Rakjam föl? Vagy szeretnél inkább egy Blade Runneres Voit-Kampf tesztet???
Esrohnoil
Valaki nem jártas véletlenül íriszdiagnosztikában?

Esrohnoil
hmm...

hykao
Most látom, hogy "Stól Buci" barátotoknak ma van a szülinapja. (a fórum fõoldal tanúsága szerint)
hykao
is
hykao
Én meg emilezni vagyok lusta! Inkább itt van nesze: Lazarus képfeltötlõje.
A feltöltés után megjeleõ, fölsõ UBB kódos sort kell bemásolnod a hozzászólás mezõbe.
Dynamic
Mármint az McHawer-es változatban?
hykao
A "Mama Temerav is "csak" dallamos": Hohó! Azért a háttérben ottvan egy nagyzenekar is!!!
Amúgy én a soul-t és az RnB-t is szeretem (ha jó).
Esrohnoil
Az h. lusta vagyok feltenni netre.

Esrohnoil
Finn. pl:
Nightwish
Him
Sonata Arctica
Nekem most az utóbbi jön be nagyon. Igaz nem minden számuk...

Dynamic
Én is sok fajta zenét szeretek.Nagy kedvencem Ákos, szeretem a U2-t, az REM-et, de odavagyok a synthpop-ért és a "new age" zenékért is.Tehát elég szélsõséges a zenei ízlésem(kivéve a soul és az RnB amitõl kiver a víz), és ha elkapok egy zenét ami az én fülemnek dallamos vagy hangulatos, nem fogom magam elõtt letagadni, csak azért mert Back Street Boys-t hallgatni égõ. Pl. az általad említett Mama Temerav is "csak" dallamos, a zenemûvészet csimborasszójáról itt sem beszélhetünk...
Mayday
Miert vagy merges?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

PLaci
Nah, megyek levezetem a mérgemet egy kis Star Trek Bridge Commander-el...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Mayday
Finn zenet?
Ez nem valami szuk behatarolas... 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hykao
Volt (lehet még meg is van valahol) nekem finn zeném.
A nevükre má' nem emlékszem, de Punk zenekar volt, és a Grease fõcímdalát, meg a Boney-M féle Rasputint csúfolták két számukban.
Mayday
Vagy kuldj vele myHalf-Life2-t! 😊)))))

Mayday
Doom 3, zsiiiiiiiir 😊))))

hykao
Fel. De mi az okosság benne, ha mailban küldöd???
Esrohnoil
Ezért inkább hallgass finn zenét.
Talán vmivel igényesebb. Ráadásul rokon nyelv. 😊

Esrohnoil
Ha mailban küldök fényképet, azt is felteszed?
Ígérem nem küldök Doom 3-at,... vagy mit.

Mayday
Az a baj, hogy kishazankban a zenek nagy resze "penz-szagu", semmi igenyesseg nincs benne.
Ettol meg talan csak az a nagyobb baj, hogy EZEKET LEHET ELADNI! Es az a nehany ZENESZ, aki tenyleg ugy csinalja, hogy beleadja, amit kell, es igenyes zenet keszit, meg nincs sehol!

hykao
Sokféle zenét szeretek, sokfélét hallgatok, mûfajtól, zenei stílustól függetlenül.
De a szarul, vagy igénytelenül hangszerelt, vagy csak egyszerûen szinvonalon aluli (értsd: nincs a zenének semmi "bonyolultsága", vagy teljességgel érdektelen, lapos, sivár stb.) zenéket - hát, hogy is mondjam - kihagyom...
Davidus
Mindenki olyan lesz amilyenre nevelik. A cigány is normális lenne ha nem a putriban "nevelkedne".

V9ykn8_TZL0

Esrohnoil
Senkire, a sok gondolkodástól úgy maradtam.
(Tanulmányi versenyek Rulez.

PLaci
Van köztük normális is, de ritka, mint az élet az univerzumban....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Esrohnoil
Én dallamos metalt hallgatok.

Davidus
Kire haragszol?😄

V9ykn8_TZL0

Esrohnoil
Köszi szépen.
Tetszik az oldal, csak sajnos rossz az ivararány...
De legalább az ellenkezõ nem képviselõi igazán szépek.