Fórumozók fényképei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
( URAMBOCSASS BUNEIMERT>> EN CSAK VICCELODTEM!!!!)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Bebizonyítsam?
Na jó:
1. a bal szemem
2. a szobám ablaka tükrözõdik benne
3. egy ufonauta van az ablak elõtt
4. a fenti állítások közül az egyik nem igaz. Ha nem jössz rá melyik, vess magadra búzát.
5. 2 éves kép
6. ...szal azóta akár szürkehályog is lehet rajta (v. zöld)
7. nem zöld hanem kék
8. elég meggyõzõ voltam?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
csitt😊
nehari😊 elhiszem..csak tudod a falad miatt gondoltam hogy nem vagy magyar ( mintha angol irasok lennenek a faladon ) egyszer egy lany kuldott egy FULL hasonlo kepet mint ez!! aztan mondom hogy ne szarakodj mar velem, ez nem te vagy..aztan be is vallotta hogy igy igaz .. no mindegy... BOCSIKA...

Különbözõ (meghökkentõ) kérdések feltétele közben - a pupilla tágulásának elemzése útján állapították meg, hogy ember-e a vizsgált alany.
A feltöltés után megjeleõ, fölsõ UBB kódos sort kell bemásolnod a hozzászólás mezõbe.
Amúgy én a soul-t és az RnB-t is szeretem (ha jó).
Nightwish
Him
Sonata Arctica
Nekem most az utóbbi jön be nagyon. Igaz nem minden számuk...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ez nem valami szuk behatarolas... 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A nevükre má' nem emlékszem, de Punk zenekar volt, és a Grease fõcímdalát, meg a Boney-M féle Rasputint csúfolták két számukban.
Talán vmivel igényesebb. Ráadásul rokon nyelv. 😊
Ígérem nem küldök Doom 3-at,... vagy mit.

Ettol meg talan csak az a nagyobb baj, hogy EZEKET LEHET ELADNI! Es az a nehany ZENESZ, aki tenyleg ugy csinalja, hogy beleadja, amit kell, es igenyes zenet keszit, meg nincs sehol!
De a szarul, vagy igénytelenül hangszerelt, vagy csak egyszerûen szinvonalon aluli (értsd: nincs a zenének semmi "bonyolultsága", vagy teljességgel érdektelen, lapos, sivár stb.) zenéket - hát, hogy is mondjam - kihagyom...
V9ykn8_TZL0
(Tanulmányi versenyek Rulez.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci